Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
Buna dimineata!
O saptamana buna pentru Iulia si Cami!
Bebe, felicitari!!!
Ada este atat de frumoasa!!!
Mada si Georgiana, trimiteti-mi, va rog, un PM cu adresa voastra, pentru a putea sa va expediez produsele achizitionate de la bazar. Maine dimineata vreau sa va pun coletele la posta.
IULIA va invinge CANCERUL
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdyi2001 Mie imi intra automat sucursala Cluj. E vreo problema daca trimit acolo? Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005) Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie... |
din ce stiu eu de la mama nu e o problema. Ca se cauta dupa Iban. si daca Iban-ul si banca sunt corecte...
daca ti-e mai usor pune la Monn in cont si apoi face ea transfer
magdyi2001 spune:
Am trimis deja. Am trecut Oradea. Mi-a fost mai usor la Iulia in cont pt ca am si eu cont tot acolo. M-am gandit ca daca fac direct la Iulia evitam comisioanele dintre banci. Acu sper sa-i fie cu folos ce i-am trimis...
Cand ma uit la ai mei, mi-e imposibil sa nu ma gandesc si la ea mititica.
Astept acu afisele de la Monn ca sa pot incepe si aici strangerea de fonduri. Monn sper ca ai primit sms-ul cu traducerea in germana...
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bebe_shtrumf hi! [ am si eu o veste : vine barza tura 2, sunt in 5 saptamani, asa ca dau un ceai cu gheata de dimineata. Ariana e mega super incantatasi noi pe langa ea o saptamana usoara
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Felicitari !!!!
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+
Gianina34 spune:
incepem saptamana numai cu vesti bune
pupacim ghiocelul nostru puternic si curajos- Iulia
draga bebe, ma bucur din tot sufletul pentru tine, tin pumnii stransi-stransi sa ai o sarcina usoara si fara nici o problema
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
inapreda spune:
Saluti la toata lumea
Am avut o saptamina plina -faina, da' grea- pentru ca dna R. e plecata la Satu Mare iar Ian a capatat obiceiul de a o tuli afara, cum se trezeste dupa ce "se aranjeaza" ca sa iasa in "pusa goaia" (nu avem cheie la usa de la intrare
Am incercat si eu sa string niste bani pentru Iulia; mari dezamagiri...nici macar nu stiu cu ce sa incep:
A. Cu popii
Am facut niste mape cu "imaginea Symplianei" pe coperta iar in interior am printat informatiile de pe blog si foile medicale + conturile Cameliei; la biserica de care apartin -dar pe care nu o frecventez veci, decit pentru a aprinde luminari pentru mama- dupa ce "Dom' Parinte" mi-a ascultat pledoaria, mi-a spus "pai, daca nu e de la noi din judet, noi nu putem INTERVENI" L-am rugat si pe tata sa vorbeasca cu un popa de la biserica la care cinta el in cor; asta a retinut mapa, a spus ca:
-se uita despre ce e vorba si apoi verifica fondurile bisericii apoi, va depune niste bani in conturile Iuliei
-va face si o cheta printre enoriasi
O astept acum pe dna R si o sa o rog si pe ea sa vorbeasca la biserica la care merge in fiecare vineri si duminica.
B. Din cercul meu de prieteni:
-cea mai mare parte regreta ce s-a intimplat, se minuneaza si...ridica din umeri
-o prietena din Anglia mi-a spus ca va depune niste bani
-una din Bucuresti idem
C. Cea mai mare dezamagire a fost Alice Nastase Buciuta a carei cititoare sint de mai multi ani; o admiram pe femeia asta; si mi-era drag de ea; mi se parea ca face lumea mai buna prin scrierile ei; m-am gindit sa o abordez tocmai pentru ca stiu ca are un catralion de cititoare fidele, majoritatea mame (pentru cine nu stie si ANB are, pe linga cei 2 copii mai mari, o fetita mai mica decit ai nostri). Nu refuzul m-a deranjat ci faptul ca nici macar nu a catadicsit sa-mi raspunda, desi am abordat-o de 2 ori; e drept, in perioada aia a fost si ziua ei de nastere si a fost plecata dar...a trecut deja ceva timp si...nici un raspuns. Nu i-am cerut nici donatie, nici sponsorizare ci doar sa ne ajute intr-unul din urmatoarele moduri:
-sa dea "share" la blogul Iuliei pe pagina ei de facebook (asa cum v-am spus, are o gramada de admiratoare care o idolatrizeaza si ma bazam pe puterea ei de a le mobiliza pentru o fapta buna)
-sa puna banerul Iuliei pe siteul revistei Tango, site care se vrea a fi "Site-ul celor care cred in Marea Dragoste. Al celor care nu se multumesc cu putin.Al intrebarilor inteligente si al raspunsurilor oneste despre dragoste si alti... ingeri"
D. Avem si noi un coditian local online; am abordat-o pe "matrona"; ce raspuns credeti ca am primit? Cica, daca nu e din judet, degeaba!
Sint dezamagita, recunosc. Cumva, cred ca m-am trezit la realitate. Eu inca nu am depus deloc bani pentru ca voiam sa string mai multi
Inspirata de Novus , imi pun si eu rochia de mireasa la bazar. O sa trimit niste poze pe mailul comun so rog o tufata care se pricepe sa o puna la bazar. Rochia e la tata acasa, nu am acum cum sa-i fac poze, o sa pun niste poze cu mine Rochia a costat in 2007 1400 de euro. Eu m-am gindit sa cer pe ea 250. Vi se pare prea mult? Daca da, nu-i bai; puteti sa cereti cit credeti ca sa se vinda.
novus spune:
Hello !!!
Eu sunt bine, nu lucrez de rup ci doar nu am avut conexiune al net, ne-a picat reteauau asa ca ne-am facut de lucru si acum nu stim de ce sa ne apucam
Multumesc pt aprecierile pozelor
Inapreda, chiar ma intrebam ce e cu tine , imi pare rau ca nu ai avut succes pe niciun plan
Monnvas, multam, diseara schimb si eu avatarul
Am vorbit azi si cu Cami, erau la spital la un suc de capsunici , apoi cred ca raman iar la hotel
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
Bebestrumpf, felicitari !! sa fie totul bine
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Gianina34 spune:
rosu'n gat
draga georgiana, noi nu am avut niciodata antibiotic la rosu'n gat, fie ca a avut febra, fie ca nu
la cat tipa, canta, vorbeste si se agita edesigur ca are mai tot timpul gatul' rosu asa ca fasaim cu tantum si pazim temperatura
am avut un singur episod cu febra mare - 39.5 de la rosu'n gat dar am "rezolvat" doar cu antitermice la 4 ore apoi la 6 si ... gata
dar am avut si antibioticul pregatit: in caz ca nu reuseam sa tinem febra sub control ar fi fost semn de infectie "semnificativa" si ar fi trebuit sa administram; am avut noroc ...
dar, concluzia este ca trebuie tinut sub observatie si intervenit daca nu se poate tine sub control sau se agraveaza
pe mine rosu'n gat nu ma sperie el ca atare cat mai ales spre ce poate evolua: gen laringite, traheite, bronsite....
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
novusel - am admirat plimbaretii relaxati si zambitori
avem 3 anisori