Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

hi!
bine v-am regasit...ma bucur tare pentru Iulia si Cami, m-a impresionat mult ce a scris biata mamica, insa vad ca soarele are grija si de strada lormulta sanatate in continuare si refacere totala.
pozele AlxAndrei si ale lui Novus sunt incantatoarepoze cu lipici

De pierdut copilul am avut si eu fobia asta la mare, eram fff stresata, de 2 ori mi se parea ca n-o mai vad pe plaja sau la masa seara, ca na prin aglomeratii si multe chioscuri, chiosculetee frate zici ca picau din cer..departe de ce vb Novus acolo, un haos total pe litoralul romanesc, eram ff agitata pana ajungeam la plaja, sau seara pe la terase...nu stiu poate exagerez, insa ma bucur ca am reusit sa o fac sa nu o mai zbugheasca de langa mine, si am reusit sa o fac sa ma traga de mana dc vrea sa se uite la ceva.

Dar una peste alta ne-am distrat ff bine, 2 zile am facut plaja la Mamaia, undeva mai relaxat asa, nu ce aratau astia la TV, si acolo Ariana a fost in largul ei, poate si ca apa era ff mica spre deosebire de Eforii, se balacea acolo pe mal de numa';
dupa- masa am mancat si la intoarcere a dormit non stop de la 18.30 pana la 23.00, am ajuns acasa am pus-o in pat , i-am dat lapticul si gata si-a continuat somnicul.
iN general Ari a mancat ff bine, sunt multumita ca nu facea nazuri, iar mancarea de la hotel, ce aveam noi inclus, a fost excelenta, complimente bucatarului
Felicitari si doamnelor profesoare pentru rezultatesa dea da baut, zic

am si eu o veste : vine barza tura 2, sunt in 5 saptamani, asa ca dau un ceai cu gheata de dimineata.
Ariana e mega super incantatasi noi pe langa ea

o saptamana usoara

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ooooooooo, ce veste buuunaaa!! Si tot profele sa dea de baut?:))) Tu trebuie sa dai, bebe-strumf!;)) FELICITARI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ada s-a balacit la maxim, am facut o super investitie cu aripioarele de inot si casca, abia am scos-o din apa, noroc ca este si loc de joaca cu nisip plus ca plecam in expeditie cum spunea ea, aveam ce vizita pe cele 8 hectare si puteam face cate o pauza de balaceala
Seara ne-am plimbat cu bicicleta de familie apoi cu trenuletul Thomas, am mancat inghetata si am baut bere de cirese
De mancare nu mai zic nimic ca e cam tarziu si iar am reclamatii
Sper ca pun si niste poze in seara asta

Pale laaaaaaaaaau ca nu o sa putem veni si noi!!! Dar ne facem noi mari si sanatosi!

Vazut poze!

Sosit de vineri FC!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 9+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ooooooooo, ce veste buuunaaa!! Si tot profele sa dea de baut?:))) Tu trebuie sa dai, bebe-strumf!;)) FELICITARI!!

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
da merci, ; pey am zis un rand voi ca na ati tras tare cu musterii, asa pentru relax, si un rand yo

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata!

Ilinca, zi-mi daca ai primit pm de la mine, caci am scris ditai cearceaful si la sfarsit mi-a zis ca nu exista un utilizator cu numele tau. Si l-am scris corect (numele).
Iti raspunsesem la faza cu bioenergoterapeuta, ca nu e de pus aici, ca ingrozesc lumea. Si e luni...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Bebe, felicitari! Sa ai o sarcina usoara, sa fie bebe sanatos si sa terminati calatoria in doi cu bine! Cu ce vesti bune incepem saptamana! Sa o tinem tot asa.
Multi pupici pentru tine si bobitza mica din burtica.

Mergi la inceput

Am admirat si familia Ada+Novus+Pisi! Mi se pare foarte bun la pret (am salvat si eu link-ul Monica ) si ar fi o varianta buna de vacanta, la anul. Si apropos de ce zici, mie, bucuresteanca, mi se pare ca de cand treci muntii spre Vest, e alta lume. Nu mai zic de cand treci granita.
Noua asa mult ne-a placut in Cluj. E un oras pe sufletul meu. Ne-am muta acolo... maine! Si mie imi mai place enorm Oradea. E un oras atat de frumos si atat de diferit de ce avem noi aici, in Sud.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Am admirat si familia Ada+Novus+Pisi! Mi se pare foarte bun la pret (am salvat si eu link-ul Monica ) si ar fi o varianta buna de vacanta, la anul. Si apropos de ce zici, mie, bucuresteanca, mi se pare ca de cand treci muntii spre Vest, e alta lume. Nu mai zic de cand treci granita.
Noua asa mult ne-a placut in Cluj. E un oras pe sufletul meu. Ne-am muta acolo... maine! Si mie imi mai place enorm Oradea. E un oras atat de frumos si atat de diferit de ce avem noi aici, in Sud.

Asa e! Ardelenii au ceva din calmul si bunul simt din Vest; acum sa nu se supere celelalte parti, ; asa frumos ne-am imprietenit cu o familie tare simpatica din Oradea, fetita lor avea 9 luni, pe nume Iunia; sa nu mai zic ca Ariana era bot in bot cu easi o imita mereu.
ah faza tare, suna una din bunici: :"ce faci mai Ari, cum e la mare? cu cine esti tu acolo pe plaja?"
Raspuns: "-fac plaja cu bunica si bunicu'"

IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

BEBE, felicitari pentru veste! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine

MONN, eu nu reusesc sa pun chestii la bazar. O sa te sun pt consultanta.

Noi in week-end am fost nasi de botez, a fost un week-end tare tare plin, sambata botezul, ieri baita, aseara am ramas la socrii, ei nefiind acasa. Am cam facut prostie, pt ca Ana nu a vrut sa doarma neam, desi era franta, ne-am chinuit de la 21:35 pana dupa 23, apoi s- atrezit noaptea, eu cu nervii fundite, of course. In fine, nu stiu ce are de nu ii place, ca doar a dormit 2 luni acolo. Posibil sa fie o provlema cu camera in care tot incercam noi sa o culcam, poate daca incercam altceva merge.

Eu sunt cam trista, ca exact vineri mi-au venit vizitatorii rosii, cat sa nu stau linistita la botez. Si iar sunt la birou, cu stresuri. Offf

Dar, de azi ma apuc sa caut serios cazare pt tura 2 de concediu.

Va pup, va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gina, n-am primit nimic! Ti-am scris eu acum unul!
Si mie mi-ar placea sa locuiesc in Cluj sau Sibiu...no, bine, nu-mi displace nici BM Mai ales ca suntem asa de aproape de Ungaria, dar nu ne-am mobilizat sa facem pasaport Sophiei
Am admirat-o iar pe Ada...bai, dar e tot mai frumoasa ceea ce e ciudat, ea de bebe mic fiind iesita din comun...cat se mai poate auto-depasi?! De cate ori ma uit la un rand nou de poze tot asta imi vine in minte:"pfuu, e MAI frumoasa!" Freza asta de acum ii vine extraordinar, are un paaaaaaaar!!

Mergi la inceput