PRIETENE FARA TITLU (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Si eu tot cu gandul la Moni, astazi se implineste o luna de cand nu mai este cu noi.
Toate gandurile mele merg inspre ea si sper din suflet ca este fericita acolo unde este.
In fiecare zi ma gandesc la ea si tot nu pot sa cred ca intr-adevar s-a dus, astept si eu, vorba lui Lili, sa se intoarca de undeva si sa ne scrie un mesaj lung, sa ne povesteasca de copilasii ei minunati.

Nu pot sa scriu nimic acum, revin maine, sper.

o seara frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anda, Lili... eu cred ca nu intamplator simtim astfel, adevarul este ca MONI a creat aici un mediu familial, cald... vesel, plin numai de lucruri bune, chiar si boala ei a adus ceva bun aici, in sensul ca mute fete au mers la doctor sa se verifice.
Nu ma pot gandi inca la MONI cu seninatate, fara sa-mi dea lacrimile, fara sa simt o imensa duiosie fata de Diana si Tudor, fara sa ma gandesc ca nimic nu este mai tragic decat sa-ti pierzi copilul sau parintii.
Offfffff, Doamne....... sper ca Ghita sa fi gasit penarul Dianei, am citit la aradence mai demult ca nu-l gaseau, ca il avea cumparat de MONI, dar ca inca nu daduse nimeni de el.
Si Tudor va merge la gradi, frumosul de el...

Lili, nici eu nu suport pantalonii aceia odiosi de "uniforma", mereu m-am intrebat cine a conceput asemenea modele odioase? Si culorile.... gri, grena brrrrrrr oribilitati, nu altceva.
Noi nu avem inca nimic stabilit la cap. uniforma, aflam luni, cred.
La noi la 9 este festivitatea de deschidere.
Maine ma pun sa-i personalizez obiectele (geaca, ghiozdanul, penarul...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

E trista comemorarea asta , extrem de trista . Eu cand ma gandesc ca Diana maine va avea prima zii de scoala si cat si-a dorit Moni sa o vada cu ghiozdanul .... mi se rupe sufletul efectiv .
Aseara am citit ce ati scris Anda si Cristina, si uite m-am pus sa citesc asa din urma o gramada , vreo 3 ore . M-au luat , asa, tot felul de sentimente si ma gandeam ....of ...mai bine nu zic nimic...vorba aia ...regretele tarzii zadarnice ar fii .
Ce m-a intristat cel mai mult e cand acum vreo 5 ani vorbea cu Bumbita mi se pare de case , si Moni zicea ca ea nu de casa ca sigur i-ar trebui o menajera , pt ea acum e suficient apartamentul , gandurile de casa le lasa mai incolo catre pensie .
Noi astazi prin casa nu stiu ce o sa facem astazi .
Hai ca mai revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si un Gand bun pt Maine scolarilor!
Sanatate si multa putter sa aveti!
Iarasi spun Nu neglijati mamografia va rog/ e. important a.
Maine aflu rezultatu dc e radpindit sau nu- va fi bine oricum!
Ai mei ma rasfata- pe seara mergem la Nasi la Ziua fetei mari- 12 ani- zboara timpul!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:


eu ieri nu am putut scrie...
de cate ori ma urc in masina gasesc cate un pin de brad...si gandul imi zboara direct la Moni.
<Maine va fi o zi importanta pt toti, sper sa nu fie una foarte trista pt Dia si Tudor, ca nu o au alaturi pe mama lor, sa-i tina de manutzer si sa-i incurajeze...gata tac....ca iar plang ca o proasta pe aici de se uita socat Marco la mine.

Lili am inteles acum cu danone....sa dea DD sa fie exact asa cum ti s-a spus acolo.
Cristina sper sa treceti de perioada asta si sa va rezolvati toate problemele, oricare ar fi ele.
Ma bucur ca va avea inv. razvan. si eu am avut tot invatator....
tin minte ca in prima zi cand mi-a strigat numele la careu si am vazut cine e...m-am pus pe un plans si i-am zis mamei mele: de ce m-ai dat la asta? nu vezi ca are pantalonii de la costum scurti?
dar asa fericita am fost la sf primei zile...si asa am fost pana la sfarsitul clasei 4. am avut un super invatator, care a ramas la fel pana in ziua de azi. nu am auzit de fosti elevi de-ai lui sa se planga de el.
Denisa doamne ajuta! tin pumnii. sa intri sa ne spui si noua.

Mamici va doresc ca maine sa fie o zi frumoasa pt voi, cat si pt copilasi. sa incepeti cu dreptul noul an scolar, fara prea mari emotii si cu zambetul pe buze .
ne auzim maine cu primele impresii!

NUmai bine!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola fete dragi ,
Eu am avut azi o zii de ganduri si framantari de nu pot sa zic . Azi era ultima zii cand puteam sa iau decizia cu operatia . Cu toate ca am pregatit totul ca si pt cum m-as duce in final am decis ca nu . Nu dati cu pietre , dar gandul peste care nu am putut trece a fost ca daca se intampla ceva (sigur nu e operatie de risc nu trebuie sa se intample in teorie nimic , dar ....sigur nimic nu e pe lumea asta) ce va fii cu Clara . Sau daca eu nu ma simt bine pe urma , si nu sunt in stare sa fac fata cu ea, sau mai rau sa trebuiasca sa plec si pana ma dumiresc cum va fii cu asistenta sanitara acolo si nu mi-e bine . Nu stiu , poate sunt doar pretexte dar jur ca m-a ucis gandul la Clara . E teribil sa fii intr-o tara straina si sa nu ai absolut pe nimeni intr-o situatie din asta . Fratele meu nu putea sa vina ca are o gramada de treaba pt doctorat luna asta , socru-miu ori era aici ori nu tot aia era mai degraba aveam o grija in plus , soacra-mea si ea operata de 2 luni si nu se simte prea grozav parca nu mi-a venit sa-i spun sa vina , bine nici ea nici macar nu s-a oferit , macar asa formal sa zicem e soacra nu mama , nu ?
Bueno asta fiind spuse si decisa, ma simt usurata , aveam o greutate imensa pe suflet . Doamne ajuta sa fii luat decizia corecta. Voi lua totul din nou in Austria . Maine trebuie sa sun la spital si sa le zic .
Denisa te-astept maine cu rezultatul , din suflet sper sa fie bine pt tine .
Giova hai ca m-ai facut sa zambesc la postarea ta de ieri , cum adica duc banci imprumut sa arate clasa fain si apoi va pun pe voi sa cumparati ? Si poti sa ai surpriza ca maine sa nu fie nimic iin clasa ?? Ce or sa stea pe jos copii ??
Cristina ce sa iti spun , iti doresc multa putere si sa se rezolve favorabil situatia stresanta in care esti
Teolinda ai grija atunci cum te machiezi maine .
Hai fetelor sa vedeti cum o sa le placa copiilor , noi mamele ne agitam ca ei...habar nu au . Uite la Clara ii place , a vrut sa mearga si azi la scoala, ma tot intreba dar de ce nu poate sa mearga si azi .
Ca sa inchei , mult mult succes in aceasta noua etapa : Nicolas , Razvan , Marco , Ioana , Diana lu Ingrid . Mult succes tuturor copilasilor si un gand special pt Diana lu Moni : mult succes iubita sa fii mereu la fel de isteata ca si pana acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Am gasit aici pe forum o scrisoare f. emotionanta postata de o mamica de fetita, care la randul ei o gasise undeva si a adaptato. Adaptati-o voi pentru fii/ficele voastre...da' sa nu rau, rau.

Scrisoarea unei mame adresata Lumii

Draga Lume,

Fiica mea incepe azi scoala. O vreme, totul va fi nou si ciudat pentru ea. Si as dori s-o tratezi, cumva, cu blandete.
Vezi tu, pana acum, ea a fost regina gradinii. A fost stapana curtii. Eu am fost mereu alaturi de ea, sa-i bandajez ranile, s-o alin.

Acum, insa, lucrurile se vor schimba.
In dimineata aceasta, va cobori treptele din fata casei, imi va face semn cu mana si va porni marea aventura care va cuprinde, probabil, si razboaie, drame sau tristeti.
Ca sa-si duca viata in lumea in care trebuie sa traiasca, e nevoie de incredere, dragoste si curaj.

De aceea, Lume, as dori s-o iei de manuta si s-o inveti tot ce trebuie sa stie. Invat-o, dar cu blandete, daca poti. Invat-o ca pentru fiecare ticalos exista un erou; ca pentru fiecare politician corupt exista un lider plin de devotament; ca pentru fiecare dusman exista un prieten. Invat-o minunile din carti.


Lasa-i timp, in liniste, sa reflecteze la misterul etern al pasarilor care zboara in inaltul cerului, al albinelor in lumina soarelui si al florilor pe dealurile inverzite. Invat-o ca e mai onorabil sa pierzi decat sa inseli.

Invat-o sa aiba incredere in propriile-i idei, chiar daca toti ii spun ca nu sunt bune. Invat-o sa-si vanda cat mai bine forta mainilor si a mintii, dar sa nu-si negocieze niciodata sufletul si inima.

Invat-o sa ramana pe pozitie si sa lupte daca crede ca are dreptate…

Invat-o, Lume, cu blandete, dar n-o cocolosi, caci numai in foc se caleste otelul.

Ai o sarcina grea, Lume, dar vezi ce poti sa faci. E o fetita asa de buna...


Ne-auzim maine ...sa facem schimb de impresii si sentimente

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Ce-mi facusi LILIANO!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bafta tuturor scolareilor, sa inceapa scoala cu bine si sa invete cu spor!

Noi am inceput scoala de acum 2 saptamani.

Mamicilor, va urez mult curaj, astazi e o zi deosebita.

, sa aveti o zi frumoasa, intru mai tarziu ca acum plec la birou.

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mult succes scolareilor. Hadeti mamici, o sa fie bine!!!

Nu stiu la noi a fost ceva asa de firesc si mult asteptat ca nu am avut timp sa ma emotionez atat. m-am simtit doar usurata......
Noi am fost pe munte 2 zile a fost vreme tare frumoasa.

Denisa ma gandesc la tine. Sa vii cu vesti bune azi.
eu sunt azi de dimineata acasa. Deci stiti ce fac .......





Mergi la inceput