Admiterea la liceu - primul prag - emotii(2)
Raspunsuri - Pagina 2
monicabo spune:
Multa bafta!
Astept si eu (chiar daca nu sunt implicata in problema) rezultatele voastre!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
viviana spune:
Chiar daca stiu ca o sa fie bine tot sunt nerabdatoare sa vad rezultatele.
Si mai avem 3 zile de asteptare.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
vanessa ionescu spune:
astazi imi spunea o profesoara care eimplicata in admiterea asta prin fetita dansei ca in fiecare an s-au afisat cu o zi innainte de data repartitiei (adica maine). spune ca o fac intentionat pentru a nu bloca server-ul. si am citit ceva asemanator si pe aici. deci de maine dupamiaza ne antrenam accesand site-ul admiterii. si eu fierb. bine o sa fie dar binele suprem este a reusii optiunea intai ca pe aia o doreste copilul :)
roxana c. spune:
Pana acum parca nu mai aveam emotii, dar au inceput sa revina.
Numai maine nu-i poimaine, dar eu cred ca maine vom avea repartitiile, anul trecut erau afisate cu o zi inainte, dimineata, si cum maine lucrez...voi intra la prima ora sa vad daca e afisat ceva
histamina spune:
si eu astept cu nerabdare,desi nu prea are cum sa rateze Petru maior.
evident ca e pe net sau in mall,dar mi-a promis ca se face baiat de treaba.
eu eram topita oricum ca m-a sunat.
viviana spune:
Si noi la Iorga stiinte sociale
Ura, ura, ura!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi