Motive de fugit din RO cu 10 picioare(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Capul sus,Bal mascat-sigur vei vedea si soarele din insorita Romanie.Cu privirea in jos,nu poti sa vezi decat kkti.Imi pare rau ca nu pot sa dau si eu amanunte live despre SUA.Nu am avut placerea sa ajung acolo.
ab5174-ce sa zic,vacanta placuta si sa treaca cat mai repede perioada cat stai in Romania.Stim ca nu-ti place,dar ai tu un motib serios sa ne vizitezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Capul sus,Bal mascat-sigur vei vedea si soarele din insorita Romanie.Cu privirea in jos,nu poti sa vezi decat kkti.Imi pare rau ca nu pot sa dau si eu amanunte live despre SUA.Nu am avut placerea sa ajung acolo.
ab5174-ce sa zic,vacanta placuta si sa treaca cat mai repede perioada cat stai in Romania.Stim ca nu-ti place,dar ai tu un motib serios sa ne vizitezi.

Da , parintii mei
Tiusca draga vad ca inca ai ce ai cu toate mesajele mele .....am mai spus, scriu ce simt si gindesc eu.
Si da ,zilele aste am pierdut timpul pe forum .....parca sint singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ab5174, nu stiu in ce zona a tarii vii, dar daca ai timp si chef, trage o fuga in orasul meu. Poate o sa intelegi putin din ce sustin eu si mai ales de ce ma deranjeaza unele afirmatii de pe aici . Vacanta placuta!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

ab5174, nu stiu in ce zona a tarii vii, dar daca ai timp si chef, trage o fuga in orasul meu. Poate o sa intelegi putin din ce sustin eu si mai ales de ce ma deranjeaza unele afirmatii de pe aici . Vacanta placuta!

Piatra Neamt bifat acum 2 ani, si tare mi-a placut .....eu am trait la Brasov cind era cum era .......

Ptiu, ce crap am mincat la Piatra.

Eu am scris, nu urasc Romania, urasc mirlania din Romania .....si nu vreau sa generalizez....ca nu este peste tot asa ....doar am inca familia si prietenii acolo.

Mie mi s-a sarit in cap cind am zis ca mie imi este bine aici.

Nu cred ca am sanse sa ajung in Piatra anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Nu mai e, dom'le, profesori de matimatica (!) care sa stea toata vacanta, sa buchiseasca o formula scurta, doar-doar or face-o si mai scurta! Or sa scrie o culegere cu egziercitii pentru urmasi. Ntz, parca-s profesori de georgrafie, merg in Aruba, in Romania, in Spania,auzi... Si-n rest, stau pe forum, mirandu-se taare de altii care tot pe forum stau.

peseu Orice asemanare cu persoane reale e pur intentionata si deloc intamplatoare.

pepeseu Pamfletesc de caldura, nu dati cu rosii. Decat daca-s de gradina, sa fac si eu un sos de tomate pentru iarna.

Mergi la inceput

Ma duc sa recapitulez pentru septembrie, mama lui de forum .....ma tine rau ocupata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Nu Audi, iulia_b, ci Mercedes Es Cles 550 , cum in Romania numa' la presedintele tarii s-o vazut...

Minutul 12.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Nu Audi, iulia_b, ci Mercedes Es Cles 550 , cum in Romania numa' la presedintele tarii s-o vazut...

Minutul 12.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Tare de tot

Da felul in care vorbeste e cel mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Laura, si inainte Piatra era pentru mine un model de oras frumos si calm cu oameni la locul lor.
(am avut si colegi din Piatra/Tirgu Neamt).

Cit despre "marlania" de la care spune ab : peste tot (afara de capitala de care nu ma pronunt) nu am vazut asa ceva : daca vorbesti cuiva cu blindete si fara ifose nu are de ce sa se poarte urit. Parol !
Chiar daca vezi vinzatoarea sporovaind cu colega, astepti un pic, saluti, mai plasezi o gluma (ca nu doare gura) si te serveste frumos mintenas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Minutul 12.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Ma scuzati (sper sa nu ma vada vreaun moderator ), dar nu ma pot abtine sa nu exclam cu admiratie : "No, futu-i!"

Mergi la inceput