Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
Looana spune:
Bubu Ma bucur foarte mult pt tine ca ai si tu un cuculetz deci noi suntem de virste asemanatoare si avem baietei,mie personal am simtit ca un bebelin mi s-ar potrivi si DD mi la dat.E adevarat ca pe prima pagina nu m-am uitat decit daca ai carucior si voiam sa-l vad jos la semnatura.E simplu sa adaugi la profil acolo unde iti schimbi saptamanile scrii Baietel in paranteza mare .
Frumos nume ati ales,eu vreau sa-i pun numele de Flor si sotul este de acord cu numele,se potriveste bine.
Bebelinu meu misca mult in reprize de 4-5 ori pe zi si deja le simt destul de puternice,bebelinu meu cred ca sa asezat cu capul in sus pt ca ai simt picioarele jos acuma ,dr mi-a zis ca miscarile puternice sunt date de bebe cu picioarele,eu credeam ca le da cu capul si pumni
Serviciu usor Bubu ca tu mergi acuma la munca si felitari pt cuculetz
Salut toata gasca de gavidute si sa aveti o zi linistita
Looana +22
andie_n spune:
Bubu, . Bebelina mea era foarte miscacioasa aseara, si a simtit-o si sotul meu ca era langa mine pe canapea. In general o simt seara cand stau linistita pe canapea, dar azi vad ca e activa si acuma. Cu venele am avut probleme intotdeauna, cateodata am noroc de o asistenta priceputa care gaseste vena si e ok. Azi au fost si multe analize de facut.
Looana, parca tu faceai si tratament cu Clexane, nu? Trebuie luat in calcul si asta cand te gandesti cum sa nasti, sunt niste restrictii pentru anesteziile in coloana fata de ultima doza de anticoagulant, dar teoretic ar tb sa se poata si natural. Eu tot sper ca o sa se poata, ca si eu as vrea natural.
O zi buna in continuare tuturor!
Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
douradoudou spune:
madalina, leucoreea e normala in sarcina...dar daca e un lichid transparent, incolor si destul de mult poate sa fioe lichid amniotic...nu e cazul la tine sigur dar ca sa stai linistita fa un test...intreaba medicul..e cam ca un fel de test de sarcina parca
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
mena1906 spune:
Fetele mele, abia ma abtin sa nu merg iar la echo. Va dati seama ca eu stau zilnic, 8 ore cu ecograful sub nas ? Nu vreau sa imi stresez bebelu cu prea multe echo (si nici medicii) dar e taaaaare tentant!!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
Looana spune:
Mena iti dau dreptate ca e tentant sa faci ecografie mai ales ca te invirti toata ziua pe linga aparat,si eu as fi la fel.
Fetelor voi la cite sapt.face-ti ecografile,mie odata la 4 sapt.ma reprogrameaza de fiecare data Dr.Gineo.dupa sapt a-30 i-mi va face una la 2 saptamani,abia astept sa fiu in sapt.30
Looana +23
mada81lina spune:
Multumesc fetelor
Eu doar am intrebat la Viena, le-am descris asa, cat am reusit eu pe germana, dar spunea ca sunt firesti
La mine nu sunt dese, cam o data pe sapt, la cateva zile, in rest este curat tamponul, poate asa putin putin.
Dar cand imi curge, simt asa parca fac pe mine, cand merg la baie, tamponul plin (nu da pe langa, dar plin). Este o scurgere apoasa, dar nu ca si apa, si nu incolora. Este un galbui deschis,tulbure, dar mai apoasa nu consistenta. Scuzati descrierea asa de detaliata.
Sa ii spun oare la gine de testul ala ? Merg peste 2 sapt la control.
Apropo pe voi cum va cheama, pe mine tot la 4 sapt, dar banui ca dupa 30 sapt ma va chema mai des.
In rest ma simt bine, n-am sangerari deloc, in ciuda pozitiei placentei. Sper la eco peste 2 sapt sa fi urcat, macar putin.
Bebe misca f tare, se vede pe burta ca pulsatiile cand loveste, este asa dragut Are o putere Clara mea, si e f activa pe tp zilei, loveste cu putere, dar mi draga tare ca o simt asa de bine.
Astazi am aniversat 24 sapt
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg
24+
douradoudou spune:
madalina, e leucoree din ce descrii tu..poate sa fie si o infectie dar banuiesc ca esti cu analize facute ...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
menics spune:
fetelor car estie exact cum se calculeaza indemnizatia... mi-a spus azi o cilega ce este deja in cresterea copilului, ca ei intai i-au luat 85% din medie, iar apoi inca 15% dar asa ajunge la 70, ori eu stiu de75 %.
23+
angelique_19 spune:
Loona sper sa fim bine toate si sa ne tinem puiutii mult iubiti in brate.De-abia asteptIar despre mancat eu mananc in fiecare zi lactate,carnita mai putin si legume si fructe la greu.Mai mananc si prajit dar mai rar.
Mena eu cola beau cand mi-e foarte pofta si decat o gura,doua maxim.Am observat ca bebe al meu este mai energic cand gust cola sau doar este o coincidenta.
Onutz tare faza cu prelinsul guguloiului
Madalina si eu am scurgeri mai abundente decat altadata dar le am in fiecare zi.
Nicoleta felicitari pentru miscarile timide ale comorii tale
Azi l-a simtit si tati pe bob asa cum trebuie si a fost foarte emotionat.Am simtit azi de doua ori cum mi s-a inarit burtica dar a fost fara dureri.Nu e de speriat nu?Mijlocul ma doare un pic dar mai stau la orizontala.
Maine vroiam cu sotul sa mergem la munte pana duminica si nu stim ce sa facem.Dr. mi-a spus ca pot merge nu e nici o problema dar la cat sunt de firava mi-e teama.Pana maine trebuie sa ne hotaram.Voi ce parere aveti?(fara suparare)
18+ cu
norocila spune:
Voiam si eu sa va salut si sa va felicit pentru toate vestile bune. Va citesc in fiecare zi dar cum nu prea stiu sa raspund la intrebarile voastre...nu prea scriu nimic. In plus..inca nu l-am simtit pe bebe ca sa pot impartasi cu voi bucuriile astea...dar citesc cu sufletul la gura...cum descrieti voi :)
Am vazut si eu multe poze cu gravidute frumoase, am sa pun si eu in weekend.
Prietena mea cand a fost insarcinata .. nu mai stiu de la cate sapt au inceput sa o masoare cum spune Bubu pe burtica..ideea e ca tre sa fie cam 1 cm cresterea pe sapt.
Am citit la un moment dat pe un forum in engleza un topic despre..lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre sarcina :) si multa lume vb despre incontinenta urinara. Am vazut si pe DC un articol despre asta. Ma gandesc ca daca 'scurgerile' sunt prea abundente ar putea fi si asta, fiind des intalnita in sarcina.
http://www.desprecopii.com/info-id-8957-nm-Incontinenta-urinara-in-timpul-sarcinii.htm
Am uitat sa schimb sapt, sunt acum 16+
14+