Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Geani, bine ai venit in lumea mea.
Si eu tot la Carpus am fost, la Medlife Unirii, inainte sa plec in concediu. Am crezut ca era asa mormaita si aiurita ca am fost ultima programare, dar se pare ca pur si simplu asa e ea. Pozele mele sunt tot din capitolul juma de cap, juma de ochi; eu m-am decis sa ignor ce a blamajit ea pe acolo, ma interesa sa vad copila ca da din craci (eram dupa amnio) si ca nu i-a crescut nici o protuberanta pe vreun cract - pe und eintrase acul la amnio. Si de bine d erau asta am reusit sa vad cat de cat.
Concluzia: copiii sunt bine, doftorita e aiurita rau. De evitat

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Dana referitor la miscari, fiecare bebel are ritmul lui.Eu de ex nu l-am simtit ieri pe bebe decat seara si m-am speriat ca mi-a fost si rau.Ieri de dimineata cred ca au fost 3 miscari timide si pana seara am asteptat cu sufletul la gura sa simt o miscare.Si am simtit mai multeAzi am avut parte de multe, multe tumbe,cred ca o sa fie un bebel foarte energic.Si la mine s-au mirat multi ca la 16 saptamani si ceva a miscat .

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Geani, bine ai venit in lumea mea.
Si eu tot la Carpus am fost, la Medlife Unirii, inainte sa plec in concediu. Am crezut ca era asa mormaita si aiurita ca am fost ultima programare, dar se pare ca pur si simplu asa e ea. Pozele mele sunt tot din capitolul juma de cap, juma de ochi; eu m-am decis sa ignor ce a blamajit ea pe acolo, ma interesa sa vad copila ca da din craci (eram dupa amnio) si ca nu i-a crescut nici o protuberanta pe vreun cract - pe und eintrase acul la amnio. Si de bine d erau asta am reusit sa vad cat de cat.
Concluzia: copiii sunt bine, doftorita e aiurita rau. De evitat

gogoasa hormonizata

da, e clar. inseamna ca asa stie ea sa-si faca treaba. mi-e ciuda ca am nimerit la ea, dar acum asta e. astept sa vad ce imi spune ginecologul luni, ca am eu senzatia ca ea sigur ma va lamuri si linisti.

Angelique, multumesc pt atentionare. eu tot zic ca o lasa mai moale dar nu ma tin de cuvant... sper sa nu mi se intample nimic rau. oricum luni o sa vb cu dr sa ii spun de junghiurile astea sa vad ce spune si ea. nu am avut asa ceva la prima sarcina. nici un fel de dureri sau jena. acum e altfel...

22+

Mergi la inceput

Geani sa vorbesti cu dr. tau e cel mai corect,el iti poate spune ce si cum

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

[i]Dana0000[/i], cu cine nasti? Daca vrei informatii legate de Medicover intreaba-ma. Lucrez la Medicover Victoria. Dr Crangu e un medic foarte bun, nu prea vorbaret ... Dr Andrei Cristian este la fel de bun si te poti programa daca vrei.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

[i]Dana0000[/i], cu cine nasti? Daca vrei informatii legate de Medicover intreaba-ma. Lucrez la Medicover Victoria. Dr Crangu e un medic foarte bun, nu prea vorbaret ... Dr Andrei Cristian este la fel de bun si te poti programa daca vrei.

Eu nasc cu dr Gero,ea m-a ajutat sa raman insarcinata dupa vreo 2 ani si ceva.E ZEN,relaxata si imi place de ea.Doar ca ma trimite la morfologii la dr Ghinda si nu prea imi convine.De aceea vreau sa ma duc la Dr Crangu.Nu stiam de Dr Andrei, o sa il iau in considerare. Am reducere 40% la nastere,maxim 5000 cezariana si un pic mai ieftina naturala cum as vrea eu.
Daca stii as vrea sa imi spui cu ce companie de celule stem lucreaza Medicover si daca dr vin la nasterile naturale. Sau daca bebelusii stau in camera cu mamicile
Te-am zapacit

Geani,Popi peste ce nebuna ati dat? Offf ar trebui reclamata sa nu mai streseze si alte mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Eu nasc cu dr Gero,ea m-a ajutat sa raman insarcinata dupa vreo 2 ani si ceva.E ZEN,relaxata si imi place de ea.Doar ca ma trimite la morfologii la dr Ghinda si nu prea imi convine.De aceea vreau sa ma duc la Dr Crangu.Nu stiam de Dr Andrei, o sa il iau in considerare. Am reducere 40% la nastere,maxim 5000 cezariana si un pic mai ieftina naturala cum as vrea eu.
Daca stii as vrea sa imi spui cu ce companie de celule stem lucreaza Medicover si daca dr vin la nasterile naturale. Sau daca bebelusii stau in camera cu mamicile
Te-am zapacit

Geani,Popi peste ce nebuna ati dat? Offf ar trebui reclamata sa nu mai streseze si alte mamici

O ador pe Gero! Dr Andrei chiar e un medic bun. Lucram cu Biogenis. Pentru detalii intreab-o pe coordonatoarea din Spital:Adina Chetran, se ocupa special de asa ceva (021 304 13 00). Ai incheiat contractul de nastere? Daca nu, tot cu Adina poti discuta. Se da un avans iar restul se achita dupa nastere, daca nu ma insel. Bebelusii stau fie in camera, fie la neonato care e pe acelasi etaj, la 3 pasi de rezerve. Daca vrei sa ti-l aduca, ti-l aduce asistenta. Ele sunt foarte atente si dragute, spitalul s-a deschis in Ianuarie si incercam sa ne atragem clientii . Ma intrebi daca ginecologul vine la nastere naturala? Pai da! Discuti cu Gero cel mai bine, dar nu se pune roblema sa nu vina, mai ales ca ii esti pacienta de atata vreme. Eu nasc cu Dr. Chiscop si o sa fie acolo. Avem si Moasa (draga de ea) care e cel mai dulce om din lume si care este acolo pentru situatii aparte dar si pentru sustinerea unor cursuri prenatale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Helllooo, feteleee!

Azi facem si noi 21 de saptamani si tot azi am avut vizita de dupa eco morfo.

Doctorul a spus ca totul e super ok, i-am ascultat si inimioara lui bebe (145 BPM azi), dar si baldabacurile:):)-ii si spusesem dr.ca e la ora de joaca-, mi-a masurat burtoiul(ca nu prea mai pot sa ii zic burtica avand in vedere ca nu mai sunt deloc rapida la aplecat sa iau ceva de jos, de exemplu), mi-a spus ca uterul s-a ridicat corect, frumos, a masurat de jos-stiti voi de unde- si pana la buric 22 cm apoi ne-a spus sa ne asteptam la un bebelus mare:) si ca daca nu ar fi FIV, ar avea data de nastere 11 nov, ca are 11 zile avans,dar asa, ramane 22.
Hi hi. A fost o zi faina si libera, asa ca iar am cascat un pic ochii prin magazine de bebei, gandindu-ne la una alta..

Mya, felicitari pentru baietel!! super nice cand stii ce e, nu?? ce minune, fetelor, cum trece timpul si cat de putin mai e pana facem cunostinta cu locatarii din burtici!!

Onutz, la mine numai o glezna se umfla rau, dar e de la circulatia mea nebuna.Cealalata nu are nimicutza.Am mers doua zile si cu ciorapii aia medicinali si nu am avut nimic, insa imi e cald de lesin cu ei, acum nu ii pot facuti pe comanda purta ca mor!

Popi, bine ca ai aflat ca de fapt ai fost la o doctora tampita - si te-ai mai linistit (vorba vine), cum naiba de le lasa pe aratarile astea sa practice eu nu stiu! NU au si ei o inspectie profesionala, ceva, din cand in cand????

Geani, tare rau imi pare ca ai fost dezamagita, insa cum zice si Popi, ai nimerit aiarea, la cine nu trebuia.Avand in vedere ca e o eco asa de imp., eu zic ca ar trebui sa o repeti, macar asa, pentru sufletul tau..
Cat despre ridicatul celei mici (14 kile e enorm pr o femeie insarcinata, te-ai zapacit???) NU mai cauta motive pentru care o faci.Explica-i ca mami nu se simte bine cand o ridica si ca bebele plange si ca il doare, vorbeste cu sotul sa fie mai prezent in chestia asta cu ridicatul si NU mai amana opritul de la caratura, ca sarcina nu e sarcina si nu o sa fii insarcinata 5 ani, ci numai inca cateva luni, nu multe.

Serios, iti faci rau cu manutzele tale, iar fetita ta nu are 1 an, sa nu inteleaga..Ai MARE grija!! multumeste-i lui Doamne Doamne ca ai o sarcina sanatoasa si protejeaz-o! si eu mai car de la magazine cate 4-5 kg uneori, daca gasesc ceva fructe din care nu mai am acasa si sunt in drumul de la job spre casa, dar stii ca se simte?? bebe e mai agitat iar eu ma resimt si tre sa merg incetisor si cand ajung acasa sa mangai burtica.Efortul nu e bun in nici un fel, caratura sau ridicatul nici atat!

Angelique, chiar este contraindicat sa pleci singura cu masina, in sarcina, mai ales daca ai avut si probleme, asa ca atunci cand nu e sotul, mai bine eviti.

Andie,mamica de fetita cu codite,multumesc frumos pentru carucior si personalizare, te pupaceeeesc!!
Pe Deny la fel, ca ea mereu pe faza si ne trimite in plimbarici de la o casuta la alta, mai sus, mai sus...

Bioana, iti caut si trimit pe PM o reteta care se face rapid, un kek aperitiv, super bun, tre doar sa ai ingredientele la indemana.Tre sa o caut, sper sa o gasesc!

La multi ani si multa sanatate sotului tau!
Sfatul meu e ca pe caldurile astea nici nu ar trebui sa muncesti prea mult, faci o salata de fructe, o arunci in niste jumatati de pepene galben, arunci niste frisca peste - mai faci ceva branzica amestecata cu ardei taiat mic mic si poate ceva chimen si un pic de ceapa si umpli niste rosii..Vinete nu stiu daca ai chef sa coci, ca si alea umplu rosiile super super.Oricum: fa ceva rapid, eu vara sunt pentru chestiuni rapide, ca de cuptor fuuug, il folosesc numai daca chiar nu am incotro..

Hai ca v-am innebunit.
Voi dormiti de mult, dar asta e, fusul orar...
Nani, dragelor, pe maine!

21 +

Mergi la inceput

Bubu ma bucur ca totul este in regula si ca bebe creste frumos si sanatos.Felicitari pentru schimbarea saptamanii.

Eu bantui pe aici ca nu imi mai este somnic,de la 4 nu mai dorm,nu mai pot dormi nici pe stanga nici pe dreapta.Asa as dormi pe spate dar nu se mai poate,pt bebe orice sacrificiuSi de cand m-am trezit eu s-a trezit si el si tot se joaca in burtica

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, nasol ca nu ai somn, dar macar are cine sa iti tina companie:)
Adevarul e ca la mine daca se intampla sa se intoarca noaptea dintr-o parte in alta, sigur ma trezesc imediat,nu ai efectiv cum sa dormi cand bebe se joaca, multumit.Ce noroc pe capul lor, ei inca ei stiu ca exista ceas, timp, graba, zi, noapte, nebunii:):)

Dar bubulica al meu s-a invatat ca tre sa faca nani dus noaptea intreaga, asa ca daca tot fac sacrificiul de a dormi numai pe stanga pentru el, se culcuseste in partea stanga si doarme de rupe, pana ma scol sa plec la baie.Parca nici la pipi de peste noapte nu prea ii mai pasa, asa ca suntem intelesi:):)

Fetele, voi ati observat cumva la burticile voastre ca daca bebe sta intr-o parte mai mult, se duce si butica in partea aia, adica vezi dintr-o data ca buricul nu mai e pe mijloc, nici dunguta maronie, ci sunt inclinate spre partea unde isi face siesta bebe:):)?

Altceva: dupa ce Fat Frumosul meu mi-a dat iar voie sa pap iarasi lapte (adica s-a dus gustul de peste), de cand beau regulat dimineata 300-350 gr gr lapte am scapat de constipatie! am avut perioade crunte, cu cate 4-5 zile de pipilic si atat, super nasol.Acum totul e ok, asa ca incercati, cele care aveti probleme, poate va ajuta.
Pentru hemo, o sa va scriu eu o reteta simpla, dar tre sa gasesc caietul de leacuri:):)

auuu, e 1 am, ma duc sa ma cuuulc! Nicholas doarme de n-are treaba! Daca ma-sa e nebuna, macar copilul stie ce are de facut

Zi buna, dragi mamici, mai e o clipa si incepe weekendul!
eeeeeei!!

21 +

Mergi la inceput