Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Nu v-am scris de multicel timp,dar de citit am mai citit asa pe scurt....
Bubu felicitari pt rezultatul bun de la Dr.asteptam cu sufletul la gura sa vad ce carucior si-a ales bebele tau,vad ca inca ramane un mister....deci mai asteptam eu presimteam o fetita.
Bioana la multi ani sotului,sa-ti treasca sanatos si fericit viitorul tatic.
Angelique te-am urmarit de cind ai fost in spital,bine ca sunteti bine si cu DD ajuta va fi bine,mai e un piculet .
Am tot vazut ca voi deja va ginditi la nastere,la spitale,medici....eu inca nu mi-am facut un plan...dar la mine spitalul e privat apartine de casa de sanatate care e tot privat,de nascut aici nasti cu al DR.care e numai in spital....ceea ce e des obisnuit este sa iti iei o moasa care complectezi de pe acuma niste acte si ea vine regult saptamana sa te vada acasa,sau in cazul in care ai o problema o suni si se prezinta acasa,in cazul daca observi ca ceva nu e in ordine,ai o durere,intepaturi adica nereguli.Tot pe ea o chemi cind simti cind esti aproape de nastere acasa si te vede daca considera ca esti aproape de marele eveniment (nasterea) ea te insoteste la spital si va sta cu tine linga tine pina nasti ,daca e cazul si 2 zile....iti face ea atunci tot ce e de fcaut cele din spital mai putin find moasa ta personala.In plus dupa nastere vine acasa sa faca baita la bebe regulat,masaj,dat cu crema,se uita la mama proaspat nasuta cum se simte..etc.Totul e platit de catre casa de sanatate decit pt toata perioadata de citeva luni platesti maxim 200€ aeasta numai daca iti iei moasa ta personala.Acesta moasa se c-am ia de pe acuma din luna a6 si pina cind bebele are 2 luni esti mereu sub atentia ei,si sincer chiar isi fac dadoria cu atentie ,sunt foarte prietenoase....acuma in perioada aceasta vine de te vede acasa odata la 2 saptamani ,sta la taclale la cafea cu tine ...te incurajeaza ....eu zic ca e bine.....Am o recomandare pt doua acuma sa vad pe care sa-o aleg dintre ele....la Dr.Gineo merg acuma odata pe luna abia de la 30 saptamani din 2 in 2 sapt la control.In rest mi-am cumparat o mare perina de 190m ,dorm bine ,e umpluta cu niste bobote.toata ziua i-mi car perina din dormitor in sufragerie si invers,sunt ca un copil
Carucior deja l-am comandat 3 in 1 inclusiv cu scoica(maxi cozi) care se potriveste pe carior,trebuie sa astept intre 8-10 saptamani pt el ,e superb de usor ,colectia 2012 de la firma Gesslein,camera lui bebe am ales 3 modele pe culoarea alba si acuma asteptam sa ne anute pretul si sa vedem ce pret ne ofera pe ceea ce am cerut din catalog...in jur de 2000€ am vazut eu net,sa vedem ce mai tratam la pret.Noi luam prin Baby happy magazin sunt o multime de lucruri frumoase acolo,iesi de acolo ametita cind vezi cite au.Am gasit in oferta servetele umede de la Panther o cutie la 6€ cu 6 pachete mari in ea,mie mi- sa parut ok pretul si mi-am luat 2 cutii ca nu am rezistat....dar mai am chesti mici de cumparat incet,incet i-mi voi cumpara,ceea ce vreau neaparat este lampa care da caldura la bebe peste comoda unde il schmbi,consider ca este foarte utila find deja foarte rece in perioada cind noi vom naste in plus ca vine si iarna.
Voi ce mai mancati,eu sunt foarte tare cu lactatele,si sendvichi tot cascaval cu un si paine cel putin de 2 ori pe zii,plus lapte batut si iaurd simplu. carne nu prea ne da tentati decit asa fortat cite un pic.
Ma duc sa ma uit la pozele voatre,am sa pun si eu in zilele urmatoare ...
O zi buna si racoroasa sa aveti

Looana +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele,am pacatuit!!! Am poftit la Cola si am baut un pahar de cola cu gheata!
Dupa asta ,a simteam prost ca stiu cat de nesanatoasa e pt bebe

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Bubu ma bucur ca totul este in regula si ca bebe creste frumos si sanatos.Felicitari pentru schimbarea saptamanii.

Eu bantui pe aici ca nu imi mai este somnic,de la 4 nu mai dorm,nu mai pot dormi nici pe stanga nici pe dreapta.Asa as dormi pe spate dar nu se mai poate,pt bebe orice sacrificiuSi de cand m-am trezit eu s-a trezit si el si tot se joaca in burtica

18+ cu

Sa stii ca asa patesc si eu! Mi ales in weekend cand stiu ca trebuie musai sa dorm, sa ma odihnesc pentru ca in timpul saptamanii muncesc in stil barbar.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, gagici!!!!!
Oau, fetelor, ce ghinion ati avut cu tanti aia...
Bubulici, deci asa esti tu, defecta Oricum, treaba cu saramura e foarte tare.
Da, treaba cu guguloiu' pe una din parti e la ordinea zilei la noi de o luna incoace. Am observat in drum spre Bulgaria, se culcusise pe partea dreapta, era asa ciudat
Si mai tare a fost acum doua seri, ma perpeleam pe la 3 a.m., imi pierise somnul (ma uitam la tv), ma jucasem cu , el adormise, eu nu. Asa ca mangaiam usor guguloiul cuminte, care se culcusise pe stanga. La un moment dat am amortit tot stand pe partea stanga (v-am spus ca numai asa stau), asa ca m-am intors usurel pe spate si un pic spre partea dreapta. A alunecat si guguloiul inceeeeeet, s-a prelins spre dreapta
Bioana, la multi ani sotului
Parca i-am mai cantat o data, nu? Sau ma insel din nou? (foarte probabil )
Ah, numai maine nu-i poimaine si schimbam saptamana

Onutz 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata burtici,

Bioana - la multi ani sotului si petrecer frumoasa

geani, popi, doamne ce medic... dar macar v-a dat, de fapt tie geani, ti-a dat cd-ul cu masuratorile? tabelele alea? se se poata uita ginecologul in ele? ca altfel nu prea vad ce va intelege din fotografii... hmm sunt revoltata...la 4D sunt fotografiile alea foarte apropiate de cele normale (color, asa gen sepia) , in care se vede foarte bine bb...imi pare rau ca ati trecut prin experienta asta in loc sa veniti fericite si pline de vesti bune .. v-ati delectat cu mormaieli..
bubule si cat ai la burtica?? ca si eu o masor.. dar.. nu indraznesc sa spun....
aseara si bb al meu a avut niste suturi, woow salta burta...si al meu doarme noaptea, iar dimineata mai intarzie.. pe la ora noua se trezeste.. si de atunci.. cam la 2 ore.. isi face simtita prezenta! iar inainte de culcare neaparat ma baga in seama...ori pe mine ori pe badea.. nu m-am prins inca...
de ieri mi-am ciumparat si fier si am vazut ca si ala contine acid folic... chiar asa voi mai luati acifol?? eu iau in continuare.. dar nu o fi prea mult??
si ca o concluzie, dupa o cutie de 60 de comprimate de magne , parca a mai scazut in intensitate durerea de la mana.. dar in schimb, mai tot timpul am degetele amortite.. dar bine ca nu mai doare in somn...

cum e cu perna de gravidoasa?

va pup, sper la toate sa aveti ca eu trag de mine... bine ca incepe we, desi se anunta unul cald tare...

23+

Mergi la inceput

Mena stai linistita ca ai baut un pahar,nu ai baut o sticla de 2 l...si eu aveam pofta de pepsi-cola si am baut intr-o saptamana o sticla ....rau e cind bei e 2 litri zilnic dar nici atunci ,stiu cine a baut foarte multa cola si bebele e super sanatos si grasut,poftea mult la cola.Deci linistita nu e probleme din cind in cind un pahar,mai ales daca nu exagerezi

Looana +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata sunt tare feritita.sotul a implinit 40 de ani!!l-am sarbatorit la miezul noptii, cum e traditia la noi si acum mi-e un somn....

DANA, ANGELIQUE mersi de urari.i le-am aratat de dimineata si tare mai dadea din codita..mandru foc ca o devina tatic....

BUBU, mersi mult de tot. esti o dulce, ca de obicei. am un meniu foarte simplu, ca doar am spus ca nu am chef de stat la oale....am cumparat salata de icre si de boef de la cofetaria unde am comandat si tortul, ca le fac ei si sunt bune.nu ca de casa, dar e ok.fac doar cateva clatite aperitiv umplute cu ciuperci,care vin taiate in doua si se servesc cu smantana si niste bulete de branza.tot din branza fac si niste bilute care nu se prajesc, ci doar se dau prin patrunjel, boia...si alte cele.o sa iasa condimentate si colorate.un platou cu salam, branza, masline....si apoi ca fel principal niste cartofi cu unt si patrunjel si la oala de presiune fac un muschi de vita umplut cu fructe uscate. vine gata legat.il prajesc putin cu ceapa, morcovi si coniac si gata....triturez sosul si il servesc langa cartofi cu muratura....daca mai reusesc fac si un humus, ca am nautul fiert, la borcan....ce ziceti?desteapta, nu?m-am invartit sa nu muncesc mult....

GEANI nu iti ziceam din rautate sa nu mai ridici fetita..ziceam doar ca nu mai e bebe si daca ii explici ca ai nevoie de ajutorul ei sa vezi cum te va ajuta. copiilor le place sa ii faci sa se simta utili, sa le dai importanta, sa stie ca ajutorul venit din partea lor e important pentru tine...ai sa vezi ce mandra va fi...

embarazada de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor voi aveti scurgeri apoase ?

Eu am dar rar, nu pot sa zic ca zilnic, dar uneori sunt mai mult cantitativ. De ex azi dimi am umplut un tampon zilnic. Dintr-o data simt cum curge si apoi nimic, nu curge toata ziua, dar cand apare (nu zilnic) simt asa cum curge si umple tamponul.
La Viena mi-au zis ca scurgerile sunt normale in sarcina, ma gandeam sa intreb daca si voi aveti

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU am si eu o reteta de chec aperitiv care iese de minune, dar nu voiam sa dau drumul la cuptor pe arsita asta. dar nu ma supar daca o trimiti...

LOOANA, ONUTZ, MENICS multumesc de urari...o sa fie tare mandru...nu mai e altul ca si el. nu i-am mai cantat odata!!ca doar pe 13 iulie e ziua lui...

coca cola si eu am baut de cateva ori...aveam niste caderi urate, de tensiune le ziceam eu si ma ajuta. in cateva minute sunt ca noua. acum cred ca acelel caderi erau de la glucoza, ca e prea mica...umblu cu dulciuri la mine si functioneaza..

pupici la toate burticile....hai ca am treaba, ca si muncesc azi. pe mai incolo.

embarazada de 19+

Mergi la inceput

Madalina e stiu ca sunt normale,acuma difera de la pers.la pers. Eu de ex am mai mult cind merg la wc ramane putin un mucus alb-galbui dar nu exagerat,in timpul zilei mai putin pe tamp.Si eu ma speriasem primadata cind am observat si find si un pic mai gros am crezut ca dopul, dar ma linistit Dr ca e ok si analiza de secretie de fiecare data a fost buna.

Looana +22

Mergi la inceput