Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Am updatat tabelul de pe prima pagina, acum e trecuta si mya cu ei.

Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Andie, cu 2 ori ai batut recordul meu

Onutz 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

am revenit de la consultatie...a fost una fulger,o doctorita necunoscuta mie.m-a pus la eco si a ascultat inima bebelului....mi-a luat tensiunea si m-a cantarit....referitor la dureri a zis ca sunt de la ligamente, dar ca daca ma doare tare, sa merg la urgente...halal lamurire. nu i-a placut cand i-am zis ca uneori durerea imi coboara pe picior...nu asa e sciatica?parca era de pe alta planeta...nu am infectie de urina..acum astept cu emotii eco de 20 de saptamani de marti, care o fac la spital.

embarazada de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

o zi excelenta in continuare...eu o tai prin magazine ca maine e ziua sotului si vreau sa-i dau comanda la un tort(o sa scrie pe el La Multi Ani Tati!), lumanarile de 40 de ani...si sa ma gandesc la meniu.sa fac ceva repede,ca nu am nici un chef sa stau in bucatarie mult.nici nu am timp, caci maine ajung acasa pe la 3 si la 7 avem invitati...

embarazada de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui andie_n

Buna fetelor. Am ajuns si eu de la ecografie. Vom avea o fetita!!! Sunt asa de fericita! E perfect in grafic, exact cat vārsta gestationala, toate organele sunt la locul lor, asa cum trebuie. Singura problemuta sunt tot rezistentele pe artere, s-au micsorat, dar pe uterina dreapta e īnca 0.67, mai mare decāt ar trebui, asa ca trebuie sa continui cu tratamentul cu Duphaston si Clexane. Si mai fac eco doppler la 28 de saptamāni. Dar deocamdata, cu bb totul e bine. .
O seara buna sa aveti in continuare (la fel de buna ca a mea )!

Felicitari ,andie ! Ma bucur mult pt.tine !

Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Alina 21+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

buna fetelor!

am fost ieri la eco. sunt tare dezamagita. nu mi s-a mai intamplat sa merg si sa ma intorc asa confuza si suparata. dr doar mormaia ceva, nu intelegeam daca vb sau nu cu mine asa ca la un moment dat mi s-a parut penibil sa tot repet "poftim? ce ati spus?". pe scurt, am avut senzatia ca nu prea stie ce face. nu am apucat sa o vad bine pe Sara. parca nici nu era un aparat 4D... colac peste pupaza, o mai carasem si pe Nati cu mine ca nu am avut cu cine sa o las. si ea nu a stat locului nici un minut, a trebuit sa iasa sotul cu ea pe hol. dar, cum spuneam, n-a pierdut nimic, pt ca nici eu nu am vazut nimic. la final imi da o gramada de poze din care eu nu inteleg nimic. nu ca aveam pretentia sa ii faca vreun portret, dar macar o imagine din care sa se inteleaga ca acolo e un copil. am intrebat totusi care e concluzia, e de bine sau e de rau. si mi-a spus asa, incoerent, ca ea nu a putut sa vada bine ochisorii si inima, ca statea prost copilul. la ochisori s-o fi referit probabil la orbite, habar nu am, ca nu am mai auzit un astfel de comentariu la eco. si a concluzionat ca o sa se uite dr ginecolog si o sa vada ea. nu am avut replica. daca mai dadeam si bani, cred ca se lasa cu scanadal. a fost gratis, dar sincer acum imi pare rau ca nu m-am dus la un dr mai bun si sa platesc dar macar sa plec de acolo lamurita si vesela, asa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum. cred ca nu e nici o problema sa dau numele doctoritei. se numeste Carpus si lucreaza la Medlife Unirii. nu vreau sa o etichetez, insa experienta mea cu ea a fost proasta si nu am de gand sa mai merg la ea vreodata. poate ca ce a facut ea e bine, a facut o evaluare corecta si eu nu-mi dau seama, dar putea sa imi comunice si mie mai clar.
luni ma duc la ginecolog sa imi "traduca" ecografia si sa ma sfatuiasca daca e cazul sa o repet.

Bioana, pe Nati o ridic de nevoie... cand trebuie urcata sau coborata din masina, la spalat, pt ca nu poate singurica. si ieri am facut greseala sa ma duc cu ea la mall ca sa ii iau niste sandalute si nu mai puteam sa plec de acolo. tipa ca ea nu vrea acasa si ce era sa fac... am luat-o pe sus si am carat-o pana la masina. cum sa nu ma doara burta... ma iau niste crampe uneori de nu ma pot misca. noroc ca nu tin mult.

si cam asta cu experienta mea la eco de 22 de sapt. sunt nerabdatoare sa vad ce imi spune ginecologul.

sa aveti un rest de saptamana cat mai racoros daca se poate, ca in Bucuresti ne coacem la propriu...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Vad ca iar ati echilibrat balanta, nu va lasati
Felicitati din suflet si sa dea DD sa fie bine pana la capatStiti ce am observat? Ca nu avem si noi o pereche de gemenasi...mi-ar fi placut dar cred ca era f greu sa duc sarcina la termen.

Bioana imi pare rau ca nu ai dat peste cine trebuie,credeam ca doar la noi gasesti specimene de acest fel.La multi ani pt sot,sa fie sanatos!

Eu abia pe 26 iulie ma duc la morfo la Dr Albu ca vreau sa schimb Medicover-ul cu Medlife sa fiu sigura ca totul e ok.S-ar putea chiar sa fac 2 morfologii(una colo si una dincolo) ca la Medicover oricum e gratis,sa vedem daca il prind la programare pe Crangu.

Azi schimb si eu sapt,19+ Nu prea simt miscarile in fiecare zi,oare e normal? Azi de ex nimic sub soare

Am primit perna deja,s-au miscat f repede,de ieri pana azi.Abia astept sa ajung acasa sa o incerc Va povestesc ce si cum

Va pup,ma intorc la raportare ca maine e deadline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Geani imi pare rau ca ai plecat dezamagita de la eco si ca nu ti-a spus ceva concret aceea dr.Voiam sa te intreb cum te doare pe tine burtica?Ai junghiuri sau doar dureri?

Dana si eu m-am uitat acum o saptamana sa vedem daca avem gemenasi,am crezut ca imi scapa mie ceva.

Bioana imi pare rau ca nici pe tine nu te-a lamurit dr. la multi ani pentru sot si petrecere frumoasa maine seara.

Durerile mele de burta trec si apar cam la 15 minute.Deci trec la supozitoare.Sper sa imi treaca ca azi trebuie sa plec la mama si masina nu pot sa o iau chiar daca sotul mi-a lasat-o pentru ca mi-e frica sa conduc ziua cand e mai aglomerat si asta de cand am ramas gravida,inainte conduceam chiar bine.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Geani imi pare rau ca ai plecat dezamagita de la eco si ca nu ti-a spus ceva concret aceea dr.Voiam sa te intreb cum te doare pe tine burtica?Ai junghiuri sau doar dureri?

Dana si eu m-am uitat acum o saptamana sa vedem daca avem gemenasi,am crezut ca imi scapa mie ceva.

Bioana imi pare rau ca nici pe tine nu te-a lamurit dr. la multi ani pentru sot si petrecere frumoasa maine seara.

Durerile mele de burta trec si apar cam la 15 minute.Deci trec la supozitoare.Sper sa imi treaca ca azi trebuie sa plec la mama si masina nu pot sa o iau chiar daca sotul mi-a lasat-o pentru ca mi-e frica sa conduc ziua cand e mai aglomerat si asta de cand am ramas gravida,inainte conduceam chiar bine.

18+ cu

Angelique, la mine durerile apar instantaneu, fara sa fac ceva anume care sa le cauzeze. cel mai des mi se intampla cand stau intinsa linistita in pat. am simtit si in stanga si in dreapta, dar mult mai des si mai rau in dreapta, o durere ascutia, un fel de junghi cum spui. eu am zis ca e un muschi, un ligament care s-a intins. durerile astea nu apar ca si serii, ci doar asa, odata. de asta am concluzionat ca nu sunt contractii. contractiile le simt, dar nu sunt dureroase. m-am gandit ca nu are rost sa iau no spa pt ca acum le recunosc si stiu ca trec cam in 2-3 minute.
si cand ma urc la volan mi se mai intampla sa ma apuce astfel de dureri.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Geani nu vreau sa te sperii dar te rog eu ai mare grija.Eu cand am fost internata in spital, cand am stat in picioare un wekend intreg am simtit acele junghiuri dar mai rare,apoi nu am mai facut nimic deosebit decat sa stau afara pe scaunel,sa fac mancare si sa imi fac pimbarea de seara.Si a inceput sa ma doara mijlocul,picioarele si sa am junghiuri rare.Apoi m-am trezit noaptea cu aceleasi junghiuri care nu mai treceau cu no-spa si au continuat pana a doua zi cand am ajuns la spital cu amenintare de avort.La mine erau si in partea stanga si in partea dreapta si jos.
La tine nu cred ca e cazul dar ai mare grija.Fa-i baie la fata cand e sotul acasa sau cheama o prietena sa te ajute.Sper ca nu te-am suparat dar am vazut atatea in spital si nu vreau sa treaca nimeni prin ce am trecut eu

18+ cu

Mergi la inceput