Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Deeeeeeny, fenomenalo, cum ai tu mereu grija de noi!! daca ai stii ce mandra am fost cand am vazut caruciorul albastru si numele greierasului nostru acolo, pe prima pagina!wow!! Multumim pentru tot, NU cumva sa pleci de langa noi, ca NU scapi! |
Iaca in dreptul numelui tau, nush cum a aparut caruciorul albastru si numele greierasului
Una din burticute este autoarea
Important ca este acolo si al tau alaturi de ceilalti minuni.
Si... inca mai avem 25 surprize .
Unde sunteti celelalte burticute? Sa ne spuneti si noua ce ascundeti in burticutele minuni.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Bubulina42 spune:
Andie!
Felicitari pentru bubulina cu codite si fundite!
Mama mama ce mai rasfatata o sa fie! Bravo, bine ca te-ai linistit, e altfel cand stii cu cine stai de vorba, nu-i asa?:)
Relaxeaza-te si nu te mai nelinisti, ca ma zapaciti cu tensiunile alea!! Aici nu ne face nimeni Clexane, nu ne masoara nimeni cat e colul, cat sunt rezistentele sau alte tra la la -si uite ce bine le merge bebeilor! Asa ca ia sa va vad zambetul!
Lasati grijile sa plece in excursie, dragelor, daca am ajuns cu bine pana aici, de aici incolo si-gur va fi bine si foarte bine!Bucurati-va de burtici, e cel mai bun mod de a scapa de alte nebuneli de ganduri.Vorbiti cu gargaritzele, chiar le place!!
va pupacesc, somn usor!
20 +
andie_n spune:
Multumesc tuturor pentru urari, Bubu, Mami_de2, mena! Sa dea Dumnezeu la toata lumea sanatate si bebelusi sanatosi si veniti la timp! Bubu, eu am updatat la tine in tabel cānd ai aflat ca ai baietel . Apropo, merci Deny pentru ca ai updatat asa rapid tabelul si in dreptul meu. Noapte buna tuturor, ma duc si eu la culcare.
Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
mya85 spune:
sa ma treceti si pe mine cu , am aflat ieri. acum am de lucru sa caut nume, eu ma gandeam doar la nume de fetite nu-i nimic, mai e si data viitoare
bebe e bine, sanatos, bineinteles ca si data trecuta nu am primit alte detalii gen greutate, marime, mi-ar fi placut sa stiu. adevarul e ca si eu de emotii am uitat sa intreb dar in mod normal ar fi trebuit sa spuna fara sa o trag eu de limba...
mami de ( iulie 2010) si 19+ cu
bioana spune:
neata,
ANDIE, MYA felicitari pentru fetita, respectiv, baietel.ce fericire trebuie sa fie pe voi!!!!!!!!!!lasa ca ne vine si noua randul...aseara al nostru a miscat la greu...a simtit si sotul!!si nu ii venea sa creada..
mi-a crescut burtica de duminica, parca am umflat-o cu pompa...am mai pus 2 cm in asa zisa talie...si am ajuns la 52.800!!!!
ma pregatesc sa merg dupa rezultatele de urina.si sa-i povestesc de sciatica mea si de mancarime...
pupici.......
embarazada de 19+
IPopica spune:
Neata!
Andie, felicitari pentru pasarica!
Mya, felicitari pentru cocosel!
Mai mai, ce se incheaga astia mici ai nostri. Parca suna mai bine acum un "fi-ta/fi-tu, nepoata-ta, nepota-tu" .
Nimic nou pe aici deocamdata. Luni am si eu morfo, trebuia sa fie marti dar mi-a sucit-o - bine ca e mai devreme. Donsoara da din craci, negociem orarul de sport (inca o apuca in momente nepotrivite), o "scarpin" pe spinare (asa imi place mie sa cred, ca cine stie ce harsti- harsti i-oi face eu in cap de fapt) si cand prind cate un moment ii povestesc despre rudele ei, sa stie fata cum sa-l ia pe fiecare in parte. Din pacate pentru "relatia" noastra, mama-sa e atat de prinsa cu altele incat doar 5-10 minute pe zi are timp de stat la povesti. Abia astept sa terminam cu toata nebunia si sa ma preocup strict de negocierile cu 'mneaei.
Mi-a invadat lumea casuta pentru vizionari si nu-i dragut neam ce se intampla. Zici ca esti exponat de muzeu. Incep sa alerg dupa actele necesare, si-s usor profitoare: imi iau bluze mulate sa se vada bine bine burta ca poate ma lasa sa mai sar vreo coada ceva (desi cred ca visez frumos).
Carucioare, patuturi, cosuri si alte cele - domeniu necunoscut pentru mine; n-am studiat cu atentie nimic deci habar nu am ce si cum. Am facut doar lista cu cele trebuincioase (si asta prin a doua-a treia luna cand v-am intrebat si pe voi ce si cum, de atunci nu am mai studiat-o), clasificate pe "de luat inainte / de luat dupa nastere / de luat dupa ce face copila 4-5 luni" si mai e si categoria "doar in caz de nevoie" - aici am incadrat eu pompa de san, biberoanele, sterilizatorul, suzetele, leaganul si cred ca mai sunt vreo cateva chestii care nu mi s-au parut a fi chiar vitale la momentul respectiv.
Zi racoroasa!
gogoasa hormonizata
onutz83 spune:
Heeeellooooo, cucuietele!
Mami, cred ca am incurcat borcanele
Daca ma ducea capu' sa citesc ma jos vedeam. Oricum, si fara Clexane cred ca esti indreptatita
Ai 2 PM, ca nu mi-a iesit din prima
Almy, tare asta cu sotul tau
Al meu n-are nici o treaba, se uita la orice, sange, matze etc. Din pacate in Ro la stat nu se pune problema sa fie si el pe acolo, ar fi fost un mare sprijin El e my rock
Menics, si la noi a fost tare cu spermograma. Parca-i ceream sa se duca la tortura, n-avea nici un chef Si mie imi luasera la sange si la secretii... Noroc ca el nu e o persoana absurda, i-am spus ca nu as vrea sa pierdem timp pretios, asa ca s-a dus. Dar nu stiam ca la Medlife e nevoie de programare (in conditiile in care laboratorul e in aceeasi locatie) si s-a dus el frumos cu borcanasul la receptie si l-au trimis acasa. Am zis ca asta e, luna viitoare stim ce e de facut. Si ce sa vezi, luna viitoare n-a mai fost nevoie
In ce hal sa fii de norocos, sa nu fii nevoit pana la urma sa faci nici cel mai mic efort...? Bine, in afara de ACEL efort
Andie, felicitari pentru fetita sanatoasa!!!!!
Bubulici, clanul Burticescu
Cum ai piciorusele, tot ca 2 pernite, ca ale mele?
Deny, iti dai seama ca in secunda in care venim de la morfo aici raportam
Mya, felicitari pentru print!!!
Popics, intr-adevar, visezi frumos, mie inca nu mi s-a intamplat sa ma lase in fata la nici o coada (si stau NUMAI la case prioritare, unde stau de regula NUMAI barbati) si nu am stat jos decat in autobuze goale (si nu pentru ca nu as vrea )
Succes la vanzare!
Cucuietelor, ati mai actualizat datele de pe mail?
Onutz 20+
angelique_19 spune:
Mya felicitari pentru cuculet
Andie felicitari si tie pentru fetita
Bubu eu nu prea ma simt bine cu sutien,dar poate o sa imi achizitionez unul sau 2.Nu vreau sa mi se lase sani.
Ieri nu mi-a fot bine deloc,nu prea am mancat si m-a durut toata ziua burtica ca la menstruatie,m-au durut picioarele si mijlocul.Iar in burtica simteam cateodata ca am o minge care imi zvacneste.Cu no-spa am rezolvat pana la urma si cu stat in pat.Si bobutul meu nu a miscat ieri decat de vreo 3 ori.Dar si-a luat revansa aseara si l-a simtit si sotul meu
18+ cu
andie_n spune:
Hello fetelor! Multumesc inca o data pentru urari tuturor! Inca plutesc de fericire pentru ca am vazut-o pe bb si e bine!
mya, felicitari pentru . Ai reechilibrat balanta la odiseea noastra! Sa fiti sanatosi amandoi in continuare!
Succes Popi cu vanzarea si la eco de luni! Poate ai totusi noroc sa fii lasata in fata la unele cozi, mai ales daca sunt alte doamne la coada.
Onutz, sa stii ca mie mi s-a cedat locul de vreo 2 ori pana acuma in metrou sau autobuz, dar numai de catre femei, nici un barbat nu s-a miscat.
Angelique, ai grija, ia no-spa si stai linistita daca mai simti dureri de astea, nu cred ca sunt chiar ok.
Sanatate in continuare tuturor si o zi buna!
Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston