** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

In rest ne informam cu celulele stem, nu suntem convinsi unde sa depunem celulele stem.
Si din ce m-am informat CBC a fost cam teapa, adica bani aruncati degeaba :(

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

detalii te rog; eu am ambele celule la ei.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Am deschis subiectul pe mailul comun. Sunt foarte contrariata..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ochidut, iertare, am vrut sa copiez mesajul tau cu urarile pentru sarbatoriti si acu vad ca mi-a aparut ce am scris in finalul mesajului tau! Scuze, nu mai stiu cum se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici dragi!

Azi o sarbatorim pe minunea noastra cu ochi albastri!
Va multumesc foarte mult pentru urari! Un pupic pt fiecare din partea lui SN.

La multi ani, Bogdan!

La multi ani, Lala!

La multi ani, Alexia!

Ieri am facut motfofetala. Am avut niste emotii. Totul e foarte bine pana acum. La un moment dat, bb si-a acoperit nasul cu o manuta, de n-a putut medicul sa masoare osul nazal.

Fug sa iau tortul si merg spre casa. Desi nu ma simt prea bine, sper sa fac fata zilei de azi. Spre seara iesim la un loc de joaca.

O zi racoroasa!
Sper sa revin mai tarziu si cu tratatii.

Mamica Nataliei, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

la multi ani, Natalia
la multi ani, Bogdan
mami lalala, multi ani fericiti si frumosi alaturi de cei dragi tie!
la multi ani, Alexia

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Din toata inima, LA MULTI ANI si de la noi! Sunt cam pe fuga sa termin un dosar! Revin mai tarziu! Va pup!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Natalia, frumoasa blondina!

La multi ani Bogdan, strengarel scump!

La multi ani Alexia, papusa cu ochi superbi!

La multi ani mami Lala, mamica puternica!

Va doresc tuturor multa sanatate si cat mai multa bucurie in fiecare zi!

Paula, Michelle, nu imi ziceti va rog unde v-ati cazat la mare? ca stiu ca amandoua ati gasit locuri faine (la Michelle imi amintesc locul de joaca frumos, iar Paula zicea ca era piscina in curte si i-a fost f comod). Cred ca mergem si noi o tura la mare.. sa vedem.

V are amigdalita cronica, acum usor acutizata. Are o punga mare de puroi pe o amigdala. Suntem iar pe antibiotic, iar sapt viit mergem iar la control.

Gabriela, iti intelege temerea cu polipii Mariei. Mai consulta un dr, si daca asta trebuie facut, gandeste-te ca e spre binele ei. Un pt tine!

Iuliana, ma bucur de grasunica din burtica ca e f bine! C ziceai de Tudor ca nu s-a nascut prea grasut, lasa ca acum e foarte bine. Uite, V e nascut cu 3420g si acum are doar 11.5 kile..

Ma bag si eu la somn cu V, pup fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Adriana e adevart, intru rar. Cam de un an am decis sa invstesc mai mult timp in mine. Ma ingrasasem mult, eram mereu obosita si cu putina energie. Asa ca m-am pus pe dieta si sport. Azi am 14 kg mai putin si alerg 12 km fara sa cad lata. Dar asta inseamna ca trebuie sa fac sacrificii la altele din pacate Mi-e dor de voi si mai intru si citesc desi nu scriu prea mult.

André e baiat mare mananca singur, se incalta singur desi ii leg eu sireturile, isi pune pantalonii singur, comunica cu toti copiii, stie sa isi astepte randul lui, stie sa imparta jucarii, e foarte iubitor, da imbratisari si pupici spontan, urca, coboara scarile, se da in leagan, sare in trambulina, se poate juca singur la cutia cu nisip si o ora, se spala singur pe maini, s-a dezvoltat foarte frumos si in multe sensuri e mai evoluat ca, Catarina la varsta asta. Accepta lucrurile mult mai usor desi mai face si crize cand il aude pe nu, incerc sa evit cuvantul

Catarina la anul incepe scoala, mi-au spus ca e prinre 3 alti colegi care ar putea incepe scoala si maine. Nu pot spune ca fac ceva special cu ea. Ne jucam si in joaca o mai invat una alta.

Gradinita / cresa pt mine e o etapa normala. Si eu m-am simtit un pixc vinovata la inceput dar cand am vazut cat de bine le prinde mi-a trecut. Amandoi au prieteni, sunt iubiti de colegi si le place la gradinita.

Zilele trecute m-a oprit o mamica sa imi spuna cat de dragut e André, iubitor si prietenos. Da niste pupici si niste imbratisari de ma topeste instantaneu

Se joaca bine impreuna cu surioara si ea il protejeaza, il consoleaza, il ajuta si il invata o groaza de nazbatii. Bineinteles cand nu ii convine ceva la ea o musca rau de tot. In ultimul timp s-a lasat de muscat. Cred ca din cauza ca a inceput sa vorbeasca mai bine.

Vorbeste 2 limbi, cele mai multe cuvinte in daneza, apoi in romaneste primele cuvinte au fost putza si tzatele ;) Le fac baie impreuna si ii tot spun lui C sa spele putza si tzatele si a invatat si A sa se spele singurel pe acolo :)

http://www.youtube.com/watch?v=j3U14codT1k&feature=player_embedded

http://www.flickr.com/photos/balexandre/with/7159707049/#photo_7159707049

V-am pus niste poze si un video cu ei doi la joaca.

Suntem niste norocoase ca ne-a dat Dumnezeu niste copii atat de frumosi.

Mergi la inceput

La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!!! Natalia, Bogdan,Alexia

Am observat ca multe dintre voi sunt gravidute si multi delfinasi au devenit fratiori/ suriori mai mari. Nu pot decat sa va felicit si sa va urez sa fiti sanatosi si feriti :)

Sarcina usoara gravidutzelor

Mergi la inceput

Aseara cautam buletinele la copii ca plecam in vacanta duminica si am gasit 4 pagini de anul trecut cu urarile voastre de ziua lui André. Mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

La multi ani si de la noi pt toti sarbatoritii zilei!!!

Crispro, si la voi s-a cronicizat, ufff...sanatate!]
Alta parere nu ai am unde sa cer, asta e considerat a fi cel mai bun, vin multi si din provincie la el.
Maria, desi nu a facut amigdalite niciodata, le are si ea foarte mari, hipertrofie amigdaliana cronica. Va vedea atunci, cand o adoarme daca e musai sa fie scoase si ele pentru ca o pot impiedica in respiratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!
Eu am profitat de zilele libere, si am fost tot plecata.
Cristina, uitewww.complexlaperla.ro/" target="_blank"> aici mergem noi. Nu piscina e in curte, marea e aproape in curte
Si eu ma tot minunez de progresele lui Raul. E tare simpatic cum stalceste el cuvintele si incearca sa se inteleaga cu noi. Imi place de mor perioada asta.
Am hotarat sa-i tin si eu ziua la un loc de joaca, doar ca nu sunt asa de multi copii. Multi sunt plecati in concedii, si nici nu vreau sa chem decat copii apropiati ai lui Raul, pe care ii stie si cu care comunica. Nu stiu ce sa-i cumpar de ziua lui, chiar nu stiu...masinuta electrica nu are inca succes, am si pus-o deoparte. Voi ce le-ati mai luat?

LA MULTI ANI SOLNUSKHA NATALI!!!
LA MULTI ANI BOGDAN!!!
LA MULTI ANI ALEXIA!!!

Sa cresteti mari si cuminti, sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!!

LA MULTI ANI SIMONA!!!
Si tie , Simona, iti doresc tot binele din lume si multa sanatate!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput