FIV in Ungaria 166
Raspunsuri - Pagina 9
ImiMS spune:
Neatza Fetelor!!!
Olimp..lasa toamna....Simptome ceva????????
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
floryma spune:
fete dragi!
Si eu astept toamna. De fapt nu am asteptat niciodata cu asa ardoare sa treaca vara, la sf lui august am prima intalnire k pk si sper sa avem unda verde pentru septembrie-octombrie.
o sptamana minunata!
PS care concediu fetelor , caci de 2 ani incoace concediu se duce pe medici si proceduri...invidiez cei de la mare, de la plaja
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ImiMS Fetelor,imi spuneti si mie ce inseamna RIF? (recunosc ca habar nu am ) --------------------------------------------- "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka AJUTA-MA DOAMNE!!! FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit! FIV2...urmeaza in toamna...cu PK MTHFR C677T heterozigot MTHFR A1298C heterozigot |
Imi multa bafta la BP!!!!!
RIF- Repeated(recurrent)Implantation Failure
ImiMS spune:
Mersi Lore...sa fie!!!
Tu cand iti iei zborul spre cehi?
Ufffffaaaa...dupa cate FIV-uri iti dai seama daca ai RIF asta?
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
ImiMS spune:
Floryma...in cat august ai marea intalnire? Poate poate ne sincronizam
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
floryma spune:
Imi , mai exact pe 27.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
olimp spune:
imi nici un simptom...nimic..., nu vreau sa caut unde nu sunt , ca sunt constipata - asa sunt de ani de zile deci irelevant , ca temperatura bazala se mentine la 36.9 e normal inca sunt dupa ovulatie normal e sa fie asa timp de minim 18 zile eu sunt pe la jumatate ...deci nu imi fac iluzii , sanii nu ma mai dor deloc de cand cu reglajul prolactinei ...deci NADA
asta e oricum nu-mi fac mari speratnte ...
nici eu nu stiu ce este al RIF si multe altele ...
floryma concediu....si eu vreau si la mare...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
loretta76 spune:
Imi nu stiu exact cand demarez, e destul de complicat in acest moment...sper ca la sfarsitul anului sau inceputul anului viitor sa ajung si eu la cehi.
amaradia spune:
Imi, Olimp,
RIF - E#351;ec repetat de implantare (Repeated Implantation Failure - RIF)
mona19 spune:
Salutari!
Uite ca am reaparut!
Sa va spun ultimele noutati despre mine. Am fost ieri pe la Cluj atat la homeopata cat si la o dr. gine. Apropo de homeopat. Am zis mai demult ca voi incepe un tratament dat de un homeopat care este coleg cu sotul. Lucreaza in serviciul de urgenta si face multe ture suplimentare si uite ca nu mai are timp de consultatii homeo. Asa ca dupa indelungi cercetari, m-am hotarat sa merg la dr. Nitu. Ne-a dat tratament la amandoi. Deocamdata nu zic nimic pana nu vom vedea efectele tratamentului homeo. Consultatia a fost OK.
Bun. Urmatorul pas l-am facut la gine. Aici, dupa ce i-am explicat totul, i-am aratat tot felul de analize, a ajuns la urmatoarea concluzie: obligatoriu trebuie sa fac analiza hormonului antimullerian si HSG. Dupa aceea mi-a facut eco si a descoperit un polip intracavitar in interiorul uterului. Deci trebuie sa fac si histeroscopie.. Am fost in ziua 11, de vazut a vazut un folicul pe dreapta, dar destul de mic 1,07 cm si unul antral pe stanga de 0,87 cm. Deci prea mic pentru a spera la ceva bun. Problema mea cea mai arzatoare. Pot sa fac HSG si histeroscopie in aceeasi zi? Ati mai facut careva procedurile astea in aceeasi zi? Se pot face la PK? La Cluj se pare ca trebuie o data sa ma duc pentru HSG la un medic si apoi sa caut alt medic sa fac histeroscopia. Si in final sa ajung cu rezultatele la doctorita la care am fost ieri. Mi se pare un pic aberant, atatea drumuri in Cluj pentru fiecare procedura si consultatie in parte.
Am vrut sa ajung ieri si la dr. Avram. Era pre frumos sa impusc trei iepuri odata, nu? Am vorbit cu dansa la telefon inainte, dar ieri nu a fost in Cluj. A zis sa amanam analizele pe sfarsitul lui august - septembrie ca si asa ea pleaca in concediu si in alte parti, si ca atunci vom putea discuta.
Apropo. Mutatiile i le-am aratat si la dr. gine. Mi-a zis ca nu are nici un rost sa fac si restul analizelor de trombo deocamdata. Sa iau linistita in continuare Aspenterul, in loc de 1 tableta de acid folic 5 mg ( a zis ca la mutatia mea MTHR A1298C e prea putin) sa iau Femibion 1 (se asimileaza mult mai bine si e mult mai bun) sau daca nu acid folic 2-3 tablete de 5 mg/zi. De la FIV sa trec pe Clexane 0,4 sau de la confirmarea unei eventuale sarcini. Abia dupa aceea sa iau legatura cu dr. Avram pentru teste de sange. Asa ca sunt un pic in ceata.
Hai ca am scris cam mult.
Va pe toate si numai bine!!!