FIV in Ungaria 166
Raspunsuri - Pagina 8
olimp spune:
buna dimineata !
ce mai faceti fetelor ....a trecut weekendul , ma bucur ca pe la noi s-a mai racorit un pic aerul , e mai de trait asa.
abia m-am ridicat din pat , ma simt ca si cand cineva m-ar fi tocat marunt , dar imi va trece.
nu am mari sperante ca voi reusii natural , am o presimtire , sper sa nu ma astepte "butoiul" din nou caci va trebui sa iau atitudine
ce este asa de liniste pe aici , sunte-ti prin concediu ? daca da distractie placuta.
sa avem o saptama minunata !
la toate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
DaniellaSM spune:
Salut Fetele , o sapatamana faina va doresc!
Olimp,eu presimt ca tot raul e spre bine si ca se intimpla ceva pana in toamna ,
Sa va zic cat am slabit, 4.200 grame dar de sambata ma luat cu dureri de cap si m am abatut de la dieta ca ma tem sa nu fac ceva naspa asa ca am bagat in mine un pic de carbo!!
Multumesc ca m ati sustinut , de acu doar portii mici si dupa ora 7 nik, doar mere si exercitii multe!!!!
E liniste deplina aici , deci ma retrag!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
daniella felicitari pentru cantar...!
si inca ceva ....sa-ti fie gura aurita, la faza cu pana la toamna....
eu am ajuns pe acasa de la munca, am papat bine ( caci sunt o papacioasa) si acum stau putin caci trebuie sa ma apuc de facut curat , daca in WE am zugravit in alte parti ...acum fac pe acasa
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
olimp spune:
mi-i s-a lungit gatul cat m-am uitat dupa voi fetelor...unde ati fugit ?
ImiMS spune:
Buna dimineata si o saptamana usoara va doresc!
Olimp...eu sunt prin zona,dar nu am noutati,asa ca doar citesc
Daniella...felicitari,asta da performanta!
Mona...cum stai cu analizele?
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
imi am inregistrat ! ne pandesti ...
eu azi sunt tare somnoroasa , am iesit de la servici si cred ca am sa ma trantesc in pat , recuperez weekendul muncit si nedormit , si cand ma gandesc ca de joi avem musafiri la noi din alt oras -pana duminica ...si iar oboseala imi vine mai abitir sa merg sa dorm.
fetelor
haide-ti mai discutati si cu mine , mai dati-ne cate o veste buna !
nu s-a mai gravidizat nici o fatuca de pe aici !
ImiMS spune:
Da Olimp,azi am tot stat la panda,dar nu prea am avut ce pandi,ca pe aici nu s-a scris nimic
Eu nu prea am ce sa scriu legat de subiect...astept august,sa se intoarca PK...sa fac verificarea uterului...si apoi mai vedem mai departe ce si cum,si mai ales unde facem!
Ma asteapta si pe mine un weekend plin,de stricat bani.Sambata e ziua fratelui meu, sambata noaptea avem nunta, duminica avem botez si e si ziua cumnatului...
Va pup,somn usor!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
ImiMS spune:
Olimp...tu sigur ai MTHFR C667T si nu MTHFR C677T??? Ca la toate fetele am vazut 677...inclusiv eu am asa...doar la tine 667
Fetelor,imi spuneti si mie ce inseamna RIF? (recunosc ca habar nu am )
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
imi la mine s-au imbatat tastele ...binenteles ca ca mutatia este C677 si nu C667
bine ca mi-ai spus ca ramanea asa ....
dar ce wwkend te asteapta , relaxeaza-te sa fi fresh pe WE , un adevarat maraton , nunta ,onomastica , botez ....prajitura , pofticioasa din mine nu se gandeste la altceva.
vad ca nu prea ne mai baga nimeni in seama in ultima vreme , sti e si perioada de concedii si posibil sa fie plecata lumea , dar sunt si in asteptare cu proiectele...sa speram ca vor venii cu vesti bune...
eu la fel ca fetele sunt in " probe " pana in toamna cand voi sti mai exact incotro sa ne indreptam.
olimp spune:
am corectat !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot