FIV in Ungaria 166
Raspunsuri - Pagina 16
olimp spune:
imi si eu vreau asa digestie !
dar ce WEEkend plin, odihna placuta in dupaamiaza asata caci ai nevoie
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ImiMS spune:
Ei...care odihna?
La 4 am sedinta ptr sectia de votare, la 6 programare la stomatolog...si uite asa se duce si dupa masa asta
Maine si poimaine am program de birou,ca deh...e inchidere de luna si de semestru...nici gand sa ma odihnesc saptamana asta
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
imi in cazul de fata ....nu am ce sa mai spun decat sa-ti urez nervi de otel si multe putere sa nu adormi pe drum...
eu sunt bine acum , a functional cu mierea de stomacul gol....dar mi-am notat si reteta anei in cazul in care se repeta peripetia.
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ioana_55 spune:
Neata fetele!! Va invit la o
Ce distractie e pe la voi, imi place .
Legat de trombo, am PAI 1 homozigot, si MTHFR A 1298 si Factor 13 heterozigote. Iau aspirin protect, dar ma tem ca nu e suficient, asa ca maine merg la dr.
Fetelor, sfatul meu, faceti-va analizele de trombo din timp, pt. linistea voastra.
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana frumoasa
olimp spune:
ioana si eu am trombofilie , apare la semnatura , ca tratament iau aspenter 75 1/zi , femibion , acid foloc 5 mg , magne b6 , iar daca se instaleaza sarcina se va trece pe clexane 0,4.
ioana_55 spune:
Hai ca iar ma enervez
Cred ca am fost la aceeasi doctorita (daca tu ai fost in Cluj, daca nu ma insel, eu am fost in Bucuresti), dar nu stiu de ce e rezervata sa-mi dea ceva mai puternic, gen clexane, ea zice ca pe motiv ca n-am pierdut nicio sarcina. Pai daca n-am mai ramas, ce sa pierd . Iar pe sarcina asta nu sunt dispusa sa fac experimente. Asa ca maine merg la altcineva pentru o alta parere.
Imi pare rau doar ca am avut incredere si am pierdut timp pretios, la inceput nici nu a vrut sa-mi recomande analize, ca nu am cazuri in familie, cand le-a recomandat, dupa insistentele mele, nu le-a recomandat pe toate, iar acum stau sa alerg pe la laboratoare.........
olimp spune:
ioana din cate am inteles PAI -ul ala neneorocit nu ne lasa sa ramanem insarcinate , se pare ca e responsabil de avorturile menstruale si de insuficienta placentara , MTHFR e legat de asocierea de B-uri si de valoarea homocisteinei.
de aceea eu iau aspenter pentru a fluidiza sangele si a pregati emdometrul , viatamina B6 si feminion care e complex vitaminos pentru MTHFR.
sincer sa sti ca nu esti prima persoana care a fost la dr Avram si a primit tratament diferentiat , stiu doua fete de la topicul trombofilie care au aceleasi mutatii ca si mine si...nu le-a dat clexane si nici altceva , le-a zis ca mutatiile nu sunt asa de periculoase si nu necesita tratament cu clexane , sincer nici eu nu mai pricep nimic. Mie mi-a conturat taratmentul si dr ginecoloaga la care merg ea a complat cu femibion si magne B6 , si si dansa a zis sa iau clexane 0,4 in cazul in care apare sarcina.
nu stiu toate are zile si zile ceea ce nu e corect.
ioana_55 spune:
Olimp, si eu iau femibion , magne b6, omega, cetebe, dar astea, spre norocul meu, au ramas prescrise de la Zadori, de la fiv, cu care mai pastrez legatura si care mi-a zis sa nu le intrerup.
Apropo de dr. Avram, am cunoscut pe forumul de trombo o fata cu aceleasi mutatii ca ale mele, careia i-a dat clexane dar pe care acum vrea sa o convinga sa renunte.
In fine, au mai fost si alte chestii care mi-au displacut, n-are rost sa merg inainte cu povestea, nu vreau sa va influentez si pe voi legat de dr., e doar cazul meu.
ImiMS spune:
Si mie mi-a dat Avram clexane,desi nu am decat MTHFR...nici o alta mutatie.A zis ca la FIV 2,de la ET sa fac Clexane de 0.4 pana in saptamana 10-12 de sarcina.
Nu mai trebuie sa va spun ca PK a zis NU categoric la clexane ptr mutatia mea...doar suplimentare de acid folic!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
ioana_55 spune:
Imi, si eu stiam ca mutatia MTHFR e legata de incapacitatea de a procesa acidul folic.
Oricum, tratamentele diferite pt persoane cu aceleasi mutatii ridica semne de intrebare