FIV in Ungaria 166

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ioana ce pisicuta scumpa ai la avatar

ah am reusit si eu dupa multe sfortari , ochi lipiti de ochelari noroc cu ei caci altfel ii culegeam de pe faianta ...mona ma pot inscrie in turma ta ! la ce cacareze am facut stiu sa fac si BEEEEEEEEEEEEEEEE , mai greu este la partea cu mulsul inca nu am productie ....

apropo la oite le faceti inseminare , nu de alta dar daca ma bag in turma o fac gratis , doamne ce prostii vorbesc , nu ma bagati in seama dar sunt distrata. am vazut Ice Age 4 si inca sunt amuzate de personaje , la 3D sunt tare simpatice .

menstruatai nu mi-a venit inca , am scapat de fatidicul 21 zile , nu ma mai doare burta deloc , ciudat , astept pe miercuri-joi trebuie sa apara , dar la cum arata secretia cervicala se apropie ciclul....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

ioana ce mutatii ti-au iesit ? faci tratament ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mona, nu te supara, te rog, pe mine, dar ca un dr. sa spuna ca 3 scaune pe saptamana e incadrat in normal, e aberant de-a dreptul, ca sa fiu blanda. Eu as schimba dr. Normalul e considerat 3 scaune pe zi, in conditiile in care ai 3 mese pe zi.

Olimp, fii atenta aici reteta:

- 8 prune uscate fara samburi
- 4 lingurite de tarate macinate pana devin faina
- 4 lingurite seminte de in intregi

Toate de mai sus se pun la inmuiat in 1/2 cana apa, de dimineata pana seara. Seara le pui la blender pana devin nectar. Il servesti ca atare. Dimineata pe stomacul gol, 250 ml ceai de musetel (din planta, nu la pliculet).

+ masaj abdominal

De asemenea, alimentatia trebuie sa fie alcatuita din multe cereale integrale, fructe si legume crude, sucuri din legume, seminte de in macinat, tarate de psyllium, multa apa...

Mergi la inceput

ana multumesc !

ceai de musetel am baut deja , trei/zi si din planta adevarata nu din pliculet , reteta cu prune - nu stiam dar pare interesanta maine o fac ,cat despre dieta eu zic ca e echilibrata cu salate , dimineata cereale , mananc si paine , fructe zilnic deci ... oricum eu sunt mai greu de dus la baie asta din totdeauna dar acum sa am scaun o data pe saptaman mi-i se pare TOO MUCH !

sti chestia aia cu 3 sacune / saptamana am auzit-o si eu la tele chear la ceva emisiune medicala pe antena..ceva de genul , ne fiind de specialitate poti sa o iei de buna .

eu azi mi-am adus acasa prada de ceaiuri naturale culese de mine din flora naturala , am acum ceai de soc , ceai de coada soricelului , ceai de coada calului , ceai de salcam , ceai de trifoi rosu , ceai de menta , un adevarat plafar ....cum imi place sa beau ceaiuri calde si aburinde sunt numai bune pentru o zi rece de toanma ce va urma....sper nu curand nu-mi place frigul

Mergi la inceput

Cereale integrale, da?! Nu gen Fitness.

Asta inseamna mei, quinoa, hrisca, grau, ovaz fierte de tine si facute budinci in diferite combinatii cu fructe si seminte. Sau fulgi normali de ovaz, grau, secara etc. cu apa fiarta si cu fructe, miere, carob, stafide, in, susan, chia etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

olimp - La ce oita ai fost asta seara, cu siguranta ca vei fi primita chiar daca nu ai inca productie de lapte. Apoi sa stii ca mi-ar placea sa am asa o turma de oite blande si bucalate. Noi am fost simpli cumparatori de laptic de oaie proaspat de la stana.
In legatura cu HSG probabil ca il voi face la Cluj. Dar histero am descoperit ca se face exact in clinica unde e un conferentiar de care nu mai vreau sa-mi amintesc si nici sa-l mai vad in fata. Marele profesor n-a stiut ca anovulatia mea era din cauza prolactinei foarte mari, spunandu-mi pe vremea aceea ca sunt inainte de menopauza. Deci caut alte locatii, mai exact Buda, daca acolo fac operatorii.
anaasta - De ce sa fiu suparacioasa? Am zis ce a zis doctora de gastro cand i-am zis ca eu sunt de felul meu mai constipata. Dupa zisele dansei, conform teoriei, normalitatea numarului de scaune la un om pe zi este considerata incepand de la 2-3 scaune zilnic pana la minim 3 scaune saptamanal. Numarul lor variaza in functie de organismul fiecaruia. Daca al meu sotior are normal 1-2 scaune pe zi, eu am 1 la 1-2 zile. Doctora a zis ca e foarte normal. Cand nu sunt la mine acasa mai multe zile, adica cand nu beneficiez de propriul meu tron, cu chiu cu vai fac abia dupa vreo trei zile de sedere in noua locatie. De cand ma stiu, pot manca fructe de orice fel si pot sa beau iaurt, smantana, suc de mere sau orice aliment laxativ, ca nu iese si nu iese, numai cand vrea el!!! Si doctora lucreaza la clinica privata a celui mai mare gastroenterolog din Cluj.
Apropo. Tu ai fost recent la Buda pentru o procedura. PK face histeroscopii operatorii?

Mergi la inceput

Mona, stiu ca face histeroscopii. Eu am facut histerosonograma salina, ceva super simplu. Poti sa ii trimiti mail, dar acum este in concediu pana pe la jumatatea lui august. Sau poti suna la clinica sa intrebi - adica, poti ruga pe cineva care vorbeste maghiara sa faca lucrul asta pentru tine.

Cat despre scaune, raman la parerea mea : nu acela e normalul, al nimanui. Iar acest normal se obtine prin disciplina alimentara.

Mergi la inceput

ana cereale adevaracioase ! nu fitness care dupa mine sunt dulciuri ! eu le cumpar de la magazinele cu produse naturiste , nu prea au gust dar cand trebuie ...trebuie...

mona te referi cumva la Stamatian ? care din pacate e tare plafonat si ocupat de politica !oricum nu mai conteaza acum , macar sti de cine sa te feresti...
eu la Buda nu am fost , Ana cred ca da , eu am facut-o la Debrecen.

apropo de oite ....eu sunt blonda si creata de la natura dar imi place sa-l dau cu placa de intins parul , deci m-as integra numai bine in turma , stau in schimb bine cu productia de "lana"

Mergi la inceput

buna dimineata !

sa avem parte de un WE minunat !
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor, vad ca e distractie mare aici pe forum

Olimp...cred ca e nasol cu constipatia ta...eu nu cunosc...rar de tot am avut astfel de probleme...eu de obicei mananc de 2 ori pe zi si scot afara de 4 ori

Ioana...ma bucur ca ai mai dta un semn de viata.Cum esti,ce mutatii ti-au descoperit?

Mona
...te admir,eu nu ma simt deloc atrasa de chestiile astea cu animalutze,gradinarit,etc...Deh,se vede ca-s de la oras...nici macar bunicii nu i-am avut de la tara...nu ma pricep deloc

Jaguar...cum te simti,ce face bebe?

Raissa...cand luat AC si la mine zana era apatica...nu semana deloc cu ce aveam eu luna de luna

Fetelor,eu am avut un weekend pliiiiiiin...nu m-am odihnit mai deloc!
Sambata seara ne-am dus la nunta...picioarele nu ma dor ptr ca a fost singura nunta din cate am fost vre-odata unde nu am dansat DELOC! NU ca ar fi fost muzica proasta...deloc...a fost si moderna,si veche,si populara...de toate ptr toti.Dar nu am avut deloc dispozitia necesara nici eu,nici sotul meu.Am si fost asezati la o masa cu alte 3 perechi pe care nu le cunosteam + cu seful meu...nici macar nu stiam ca vine si el la nunta asta.Cand i-am vazut mi-a pierit tot cheful...dupa tort am dat cinstea si am intins-o acasa
Ieri am fost la botez dupa ce ne-am trezit...ei aici ne-am simtit muuult mai bine, am fost intre prieteni buni,cu multi copilasi draguti...mancarea mai ceva ca la nunta...si multa si buna...Cu toate ca eram obositi dupa noaptea precedenta,ne-am simtit super bine.Apoi de acolo am mers la ziua de nastere a fratelui meu...da-i din nou pe mancare si bauturaUffffa...a fost "greu", dar si frumos...acum asteptam sa treaca si cu votarea,si sa vina urmatorul weekend sa ne mai si odihnim!

Pupici,o zi frumoasa!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput