Licurici de ianuarie-februarie 2009 (168)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Da, Intrakid. al meu a expirat in frigider, nu i-a placut deloc. Oricum nu cred ca a facut o diferenta cat timp mergea si la gradi.
In privinta imunitatii...el oricum era super ok, foarte rar s-a imbolnavit in ultimul an.
Diferenta la pofta de mancare am vazut-o cand nu s-a mai dus la gradinita si a inceput sa manance toate mesele acasa, fara gustarile alea naspa si pline de zahar pe care le manca acolo. Acum eu nu ii mai dau nici un dulce/biscuite/etc intre mese, am redus laptele baut la o cana dimineata si una seara si a inceput sa-mi spuna ca ii este foame:)
Partea buna este ca la gradinita noua merge cu pachet de acasa.)
Pe de alta parte Nadia gusta din toate dar f f putin ajunge in burtica. Asta e pranzul ei
Lisa, inca o data la multi ani pentru Filip! Sa creasca mare si frumos! Ana este o dulceata!
miereamara spune:
Azi e ziua sotului, dar din pacate nu una in care sa sarbatorim. Tatal lui a murit luni si ieri l-au ingropat. Luni pleaca in romania si eu raman singura cu copiii aici.
crisspy spune:
Miere condoleante pentru tatal sotului...este tare greu sa treci prin asa ceva, imi inchipui ce e in sufletul lui
asparagus spune:
Miere, condoleante sotului tau! Ce rau e cand esti departe si nu mai poti ajunge la timp, si eu am oroare de asa un scenariu si eu sunt mult mai aproape ca voi.
Lisa, super "virusache" al tau!
asparagus spune:
Patricia, Crisspy, de care ulei de peste ati dat copiilor c-am vazut ca sunt o gramada de produse pe piata?
bebelusi spune:
Asparagus, eu am luat de la Amway, stiu ca sunt bune
Miere, cndoleante, imi pare foarte rau sa aud asta
crisspy spune:
Ioana noi am luat ulei din ficat de cod de la Lyssi. Exista #351;i cu arome, dar R#259;zvi l-a acceptat a#351;a simplu
bebelusi spune:
Porumbita gata????Yuhuuu, sa fie papacios si necolicios. Sa vii cu amanunte cand poti. Te pup si refacere usoara