Licurici de ianuarie-februarie 2009 (168)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
neata
Porumbito felicitari!!! sa fiti sanatosi amandoi, tie refacere rapida iar lui Victor sanatate si cumintenie!! [
crisspy spune:
Porumbita felicitari!!! Bine ai venit Victoras!
Mami recuperare usoara si rapida si un bebe mancacios si cu pofta de somn!
Sambata am fost la un botez la Slobozia si ca sa vedeti cat e lumea de mica m-am intalnit cu Cadia. Fetele sunt bine si va transmite salutari, nu are timp sa intre pe net mai deloc.
Pe noi ne-a omorat caldura, cu aerul conditionat abia ajungem la 29 grade in sufragerie unde este aerul, in dormitoare e mai mult. Nu va zic ca in bucatarie e iadul pe pamant si mi s-a stricat si frigiderul de la caldura asta si implicit toata mancarea din el.
fetele, o zi frumoasa sa aveti!
veronica75 spune:
Felicitari! porumbita refacere rapida si usoara
Bine ai venit pe lume Victor Gabriel, sa fii sanatos
Noi suntem bine cu totii Alice a terminat primul an de scoala si chiar la final a facut si varicela.
Leo e bine si el, doar ca nu sunt multumita cum e la greutate...la 11 luni are abia 9 kg si nu inteleg de ce pentru ca papa bine.
Inca il alaptez la cerere, nu vrea lapte praf , nu merge inca in picioare, abia face 2,3 pasi singur apoi se tranteste in 4 si "o ia la fuga :D"
Oricum, diferente mari, mari, intre copii
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
crisspy spune:
Vero stai linistita mami, Leo al tau se ia de mana cu Andruska mea, care la 10 luni jumate are 7,5kg. Si nici Andra nu merge decat de manute sau tinandu-se de mobile & stuff prin casa. Sanatosi sa fie.
Or fi diferente mari intre ei, dar sunt frumosi amandoi de numa !
Leditia spune:
Neatza..incep si eu cu inceputul..
Lissa,videoclipul e superb..cu virusul,am ras copios de Anusca :)
La multi ani si aici lui Filip,sa fie sanatos!
Miere,condoleante sotului.:(
Porumbita,felicitari.Ii urez puiului un calduros bun venit,sa fie sanatos,mancacios si norocos!
Ioana,sanatate multa copiilor.
Va pup cu drag si va doresc o saptamana usoara.
veronica75 spune:
Crisspy ma bucur ca esti online
Ce s-a intamplat cu topicul de "strumfi si prichindei ca nu il mai gasesc...voiam sa intreb cat papa un bebe de 11 luni ca sa am totusi un reper.
Am vazut si eu pozici pe FB cu copilasii tai eu ador gropitele in obrajori si efectiv sunt topita dupa Razvi si Andra. Seamana foarte bine.
Sa va spun cateva din diferente:
- avem o jucarie unde daca pui bilele in gaura - canta. Alice le punea corect insa Leo a cautat pana a gasit butonul ce declanseaza melodia si pune mana direct acolo;
- Alice se juca la apa, Leo se joaca la robinet ;
- Alice se juca cu masinute, Leo se joaca la roti. Prima miscare e sa intoarca invers masina si sa caute pe acolo;
- Alice se uita mult in carti, Leo e atras ca un magnet de electronice, prize, calculator, telecomanda...
Chiar si la caracter sunt foarte diferiti.
Credeam ca avand un copil imi va fi mai usor cu al 2 -lea dar...constat ca mai am multe de invatat.
Cu Leo trebuie sa ma joc altfel sa caut activitati noi ce i se potrivesc lui.
Cand sunt singura cu amandoi copiii...pfff e jaleee.
Se fugaresc in genunchi toata casa.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
crisspy spune:
Ledi ce mai faceti? Sunteti bine?
Vero nu prea mai scrie lumea acolo, ne-am mutat pe FB. Pot sa-ti spun daca vrei cat mananca Andra la 10 luni jumate, ne scuza fetele de off-topic, nu?
E normal sa fie atras de electronice, doar e baiat, nu? Si la noi sunt diferente intre ei, Razvi era mai static, se juca cu aceleasi jucarii mult timp. Andra in schimb e o zvapaiata, 2 min si jucaria, se plictiseste instant, nu poate dom'le sa stea deloc.
veronica75 spune:
Vai Miere imi pare rau - condoleante pentru socru.
Of, ce nasol e cand nu esti aproape...
"La multi ani!" Filip
bebelusi spune:
Fetelor, nu va mai plangeti de asemenea greutati, Irina la 1 an si 6 luni are 9.5 kg, si mananca foarte bine
Diferente intre copii????de la cer la pamant
Irina nu sta o secunda in poala mea, sa vb si eu cu cineva, trebuie sa alerg incontinuu dupa ea, Vlad statea
Irina nu vorbeste nimic, in afara de mama, caca (tata), Vlad stia sa numere pana la 10 si vorbea foarte mult
Irina arunca diverse la gunoi, Vlad nu arunca nimic
Irina agata tot de pe masa, Vlad nu punea mana pe masa
Irina se uita la desene, Vlad nu s-a uitat la desene pana la 3 ani
Irina nu suporta sa i se spuna NU, urla de o aud toti vecinii, Vlad mai asculta
Si lista poate continua