Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Nici eu nu decalotez baiatul,ii trag pielea la baie ,spal bine ca se umple de scame si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna,
nici noi nu decalotam si aici se merge pe chestia asta,toti medicii mi-au spus la fel,si daca nu am mai intrebat si eu ca o nebuna,orice medic intalnit.
uca multa sanatate finutei si felicitari tie!
mady felicitari pt master!
leti chiar ca ai luat-o pe miha!
nici al meu nu se omoara cu pireurile,vreo 60 de g si dupa aia incepe showul,stropeste in toata casa,eu sunt numai pireul,canapelele si el e cel mai moscolit.
bulinutza imi pare rau de situatia cu serv!
cat despre depresii,multumesc lui D acum sunt ok, ca la inceput dupa nastere,m-a terminat soacra-mea,si noi doua de obicei ne intelegem f bine,ma innebunra cand venea la noi,plecam pe strazi si plangeam:ba ai lapte si sa nu ii mai dai lp,ba nu ai lapte si sa suni medicul sa ii ceri medicamente sa nu mai ai lapte,ba tu nu vrei sa alaptezi!
asa ca eu m-am invatat sa nu mai aud nimic!
o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Fetelor, Tudor vad ca prefera piureul de legume mai gros, prin urmare arunc mare parte din apa in care fierb legumele, iar eu stiu ca vitaminele raman in apa, deci nu e prea bine... Ca sa rezolv problema ma gandeam sa imi cumpar un aparat de gatit la abur, stiu ca s-a mai discutat, ce imi recomandati?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Letitia, chiar ca m-ai dat pe spate cu soacra ta, intr-avedar a depasit-o pe soacra Mihaelei.
E asa de simpla teoria ca sa nu bagi pe nimeni in seama cand isi da cu parerea, dar practica pe mine ma omoara, adica imi place sa cred ca sunt o mama super protectoare si deasta imi da de gandit fiecare "desteapta".
Legat de cea mai tare soacra, a mea soacra cand am ramas gravida ne spunea mie si cumnatei mele care a nascut in septembrie 2011, ca noi la ce tzatze mici avem nu avem cum sa alaptam, ca ea le-a avut de 2 ori mai mari ca ale noastre si nu a avut lapte, bun... naste cumnata mea si se duce socrela sa stea la ea o luna, cand a ajuns copilul avea deja 5 luni si alapta exclusiv, i-a papat nervisorii incet incet pana cand nu a mai avut lapte, cand vine acasa, vine la noi si incepe dar tu de unde ai lapte draga ca credeam ca ai doar 2 bube :))) acum ma distrez dar atunci mi-a sarit mustarul si i-am zis , "apai sa stiti ca nu conteaza cantitatea ci calitatea", si de atunci a inceput raca intre noi, pentru ca eu pana atunci am tacut, dar cum am cascat gura si i-am raspuns a fost gata. Si orice as face nu fac bine, dar se pare ca trebuie sa ma obisnuiesc cu asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

multumesc fetelor pentru felicitari
mey fetelor, io una, uneori sunt asa nesimtita cand vine vorba de chestii de astea..gen discutii cu soacre...io nici nu bag in seama..la mine nu e cazul ca am doua soacre, una este f cuminte si cealalta( vitrega ) mai incerca ea sa-mi zica una ata dar nu o bag in seama NU MA INTERESEAZA...mama, eu va inteleg pe voi cu soacrele astea si mi s epare ca sunteti prea blande..acu vorbi rautatea din mine.uneori parca simti nevoia sa si comentezi si sa nu mai lasi pe nimeni sa trancane asa din gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Buna fetele,
Maine merg la doctor cu ea, si facem si controlul de 5 luni; alte simptome nu are , mai stranuta din cand in cand si cam atat , nu are temperatura si nu plange aiurea.Nu sunt verzi-maroniu ci doar verzi, dar doar dintr-o nara am scos asa , ca in cealalta erau albi , nu mai inteleg nimic.Vedem maine dimineata.Daca totul este ok spre seara mergem la Laguna Verde este super acolo, celor care le place pescuitul o sa le placa si campingul asta.Si ne intoarcem duminica seara.Abia astept.
Cred ca o s aincep si eu mai curand sa ii dau papica pt ca am sentimentul ca nu se mai satura cu laptele meu sau doar o fi un puseu de crestere , cam in perioada asta si iarasi pe la 9 luni o sa mai aiba din ce am citit pe net.Acum nu stiu cu ce sa incep , dar as incepe de saptamana viitoare , si cred ca cu supa de legume apoi piure de legume si dupa ceea fructe pt ca mi-e teama sa ii dau fructe inainte sa nu refuze apoi legumele.Am talmes-valmes in cap cu diversificarea , vad ce spune si doctora maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Ane daca ai scos numai dintr-o nara e posibil sa se fi oxidat, dar in orice caz e foarte bine ca mergi la medic, sper din tot sufletul sa nu fie nimic.
Mady ai dreptate dar na nu imi e tot una... apropo mi se pare ca seamana Ilinca ta cu Alexandra mea nu ti se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Sanatate bulgarasilor bolnaviori, sa se faca bine.

Noi facem bagaje ca maine plecam la bunici pentru o saptamana, mi-e cam groaza de drum ca avem vreo 400 km , dar incercam ca plecam cat mai de dimineata, ne-am propus ora 6 sa vedem si daca reusim. Sper sa fie cuminte Vladut ca e doar inceputul, in august mergem la ceilalti bunici si si acolo avem vreo 400km. Departe mai stam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc pentru suport...din pacate nu e doar un zvon...o sa vad ce va fi...e trist oricum ca tara asta se duce de rapa ptr ca asa vor unii

Mady felicitari pentru master!

Uca sa-ti traiasca finuta!

letitia nici noi nu umblam la putza...eu l-am operat pe rares anul trecut si dr chirurg mi-a explicat ca daca e fimoza...e oricum oricat l-am trage de ea asa ca nu umblu si o sa vad pe la 5-6 ani daca e cazul sa intervenim!

drum bun ane marie si suzieq!

azi e a doua zi si la noi de cereale si a papat mai bine...cam 80-90 grame plus 60 ml de lapte dupa...de maine incepem piureul si noi!

sunt trista rau...am senzatia ca nu o sa mai pot sa ii ajut deloc pe pitici, ca nu o sa pot sa ii ofer lui filip ce i-am oferit lui rares...sunt usor la pamant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Bulinutza stiu ca e greu si imi pare tare rau pt voi, insa sunt sigura ca vei gasi alt serviciu , nici sa nu te gandesti ca nu vei gasi! Iar copii cred ca au nevoie in primul rand de dragoste si de atentie, iar celelalte lucruri (materiale) oricum facem eforturi si tot le oferim de toate puilor! Capul sus mami!

Ane - Si eu am de gand sa incep cu supica la 5 luni jumate, peste 2 sapt si un pic. Tot din cauza ca nu se satura! Acum eu ii dau suculetz de morcov cu mar, dar parca cel de morcov simplu ii placea mai mult. Oricum ii dau putin, cam 20 ml, atata cat sa simta si ea alt gust pe langa lapte!

Mergi la inceput