Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

buna fetele,
daca i-am scos muculeti verzi din nas are infectie ?sau raceala ?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3

mergi la doc.poate fi una din doua, poate fi nimic

medicul e cel competent!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Exact asta ma pregateam sa spun si eu! Se pot inverzi pentru ca s-au oxidat, adica stau mai de mult in nasuc, dar in situatia asta inseamna ca asta a fost, nu se mai repeta; sau poate sa fie mai serios. La noi mucii au fost la inceput transparenti, apoi verzi, apoi verde-maroniu si acum sunt iarasi transparenti.

sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Uitasem ceva: mi se pare ca sunt printre putinele mame de baietei care nu decaloteaza; pediatra mea a zis doar sa trag un pic la baita cat sa spal acolo, dar sa nu insist si asa fac!

E adevarat ca eu am o fobie din cauza asta pentru ca atunci cand am cunoscut-o pe soacra mea, nepotul ei avea 12 ani si bunica-sa se lauda cat e de responsabila ca il decaloteaza tot ea si la varsta asta! Si cu asta cred ca am luat-o la socrosenie pana si pe Mihaela!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia

Uitasem ceva: mi se pare ca sunt printre putinele mame de baietei care nu decaloteaza; pediatra mea a zis doar sa trag un pic la baita cat sa spal acolo, dar sa nu insist si asa fac!

E adevarat ca eu am o fobie din cauza asta pentru ca atunci cand am cunoscut-o pe soacra mea, nepotul ei avea 12 ani si bunica-sa se lauda cat e de responsabila ca il decaloteaza tot ea si la varsta asta! Si cu asta cred ca am luat-o la socrosenie pana si pe Mihaela!!

Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012)

idem
Cat despre soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:

Vai Letitia ce m-ai facut sa rad!!! Mi-ai inveselit dimineta! intr-adevar ai luat-o pe Mihaela!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

neatza fetelor
ane- sper sa fie ok...pup fetitza
am venit si noi de la control...este ok, a zis pediatra ca arata f bine, e grasuta si ea putin...a facut vaccinu...bineninteles ca a plans nitel, mai mult de sperietura cred...pe cantarul lor are 6400 grame...dar pe al nostru are mai putin..diseara o cantarim...cred ca are vreo 6200...si 66 de cm
-ofofofof socrelele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Mady, felicitari pentru master!
Uca, sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa si norocoasa! Si multumesc pt. sfaturile legate de avocado.
Mar_ysa, ma bucur ca esti mai bine!
Anda, ai perfecta dreptate, nu trebuie sa indopam copiii, fiecare are propriul ritm de mancare, somn, etc. Noi, de exemplu, avem probleme cu somnul, ma refer la Maria, dar oricat m-as stresa eu, tot nu am ce-i face. Asta e ritmul ei, asa functioneaza ea, asa a functionat dintotdeauna si nu pot decat sa ma rog ca ficatul ei sa reziste si sa nu ajunga sa sufere de oboseala cronica.
Letitia, uau, chiar ca de data asta ai batut-o pe Mihaela la capitolul soacra!
Johanna mea de vreo 2-3 nopti se trezeste mai des, cam la o ora jumate, ma simt cam obosita, dar inca rezist. Oricum e parfum fata de cum era cu Maria, asa ca am antrenamentul facut. Dar vroiam sa va spun ca am gasit un remediu contra foielii nocturne: suzeta. O lunga perioada de timp nici nu a vrut sa auda de ea, dar acum, de cand cu durerile de gingii, m-am gandit sa ii dau suzeta pentru ca o poate musca/mesteca, etc si poate ca asta ii alina durerea. Ei bine, a luat-o din prima si intr-adevar pare s-o calmeze cat de cat. Asa ca noaptea, cand incepe foiala (de obicei cam la 20-30 minute dupa ce a mancat) ii bag sica in gura si doarme foarte bine pe urma pana la urmatoarea masa. Oricum, abia astept sa-i iasa odata dintisorii ca se vede clar ca o chinuie rau.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Citat:

Buna dimineata!

Raportam o noapte bunicica, desi s-a trezit de 3 ori, a mancat si s-a culcat la loc. Banuiesc ca recupereaza.

Fetele din Bucuresti, am vazut ca prognoza spune ca saptamana viitoare (de marti pana joi) vor fi maxime de 29 de grade, punem de-o intalnire? Sunt egoista, stiu, dar din august imi va fi mult mai greu sa particip...

da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

s-aveti o zi buna.

noi ne-am savurat piureul cu pepene galben si nectarina, plus 2 masuri cereale si fugim in parc.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

si noi tot asta am avut in meniul de fructe astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

[quote]citat din mesajul lui Letitia

Nici noi nu decalotam si aproape toti medicii se leaga de asta...inclusiv chirurgul la care am fost pt eco de sold.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Nici eu nu decalotez baiatul,ii trag pielea la baie ,spal bine ca se umple de scame si atat.

Mergi la inceput