Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multe lunite, Ioana Andrada si Antonia Camelia!
Anca, ma regasesc si eu in ceea ce scrii, cu lasatul tau pe ultimul plan, nu cred sa aiba legatura cu zodia (si eu sunt taur, ca Alexa). Eu sunt asa dintotdeauna, nu de acum, iar faptul ca nu-mi cumpar decat ieftinituri, nu ma machez, etc e pentru ca eu consider ca nu merit mai mult si ca oricum, orice as lua, tot oribil arat. Asta e, nu am curaj sa-mi fac operatii estetice, ca daca as avea curaj, ar fi alta treaba. Sport nu fac si nu am facut niciodata, nu-s genul sportiv, sunt genul lenes. Imi place doar sa merg cu bicicleta sau sa fac drumetii pe munte, dar acum nu am timp pentru asa ceva.
Tu lasa ce spun rudele, vecinii, prietenii, pentru ca nu ei iti controleaza viata si la o adica nu ei sunt langa tine atunci cand ai nevoie. Langa tine sunt si vor fi mereu sotul si copilul tau si pentru ei, de dragul lor, trebuie sa ai un psihic tare. Faptul ca nu-ti place cum arati, te demoralizeaza, clar, asa ca...du-te la aerobic, nu mai sta. Copilul tau are nevoie de o mamica optimista, vesela, calma si rabdatoare care sa-i transmita si ei acelasi lucru. Daca tu esti considerata egoista pentru ca O ORA pe zi (sau poate mai rar, nu stiu) mergi la aerobic, atunci eu cum sunt pentru ca stau la serviciu 6 ore pe zi plus o ora jumatate drumul? Si de la sfarsitul lunii asteia reiau programul normal, de 8 ore...
Bulinutza, off, asta da problema, sper din suflet sa nu fie cazul, sa fie doar o alarma falsa!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Alexa_G spune:
Bulinuta si eu am incercat cereale cu lingurita si nu a mers deloc asa ca le papam din biberon cu tetina speciala.
Imi pare rau ptr servici. Poate totusi se rezolva problemele acolo.
Bella eu sunt un butoi cu pulbere daca imi mai spune cineva de faza cu biscuiti cu mar sunt gata sa explodez.
Mie pediatra imi scrie intr-o agenda la fiecare control ce si cum sa fac cu diversificarea in caz de febra etc, iar explicatia mea pentru aceste persoane e: "dna doctor nu ne-a recomandat asa ceva. Ea stie mai bine doar e doctor" si nu mai comenteaza ca ce buni ar fi biscuitii.
anangel_lexi spune:
Bella, biscuiti exista speciali pentru bebei dar ma indoiesc ca persoana care ti-a dat sfatul a folosit din aceia, daca acea persoana e cine banuiesc eu...Da, cand eram noi mici, parintii ne dadeau biscuiti din aceia populari cu mar ras, era tare buna gustarica, dar nu cred ca maica-mea mi-a dat asa de devreme gustarica din aceea. Iar pufuleti no way, cum ai spus si tu, sunt sarati si sunt facuti cu ulei, eu asa stiu... Maria mea nici acum nu prea mananca, destul de rar se intampla sa vrea.
Anca, Anne, si fetita mea mananca noaptea tot la 2 ore dar nu pentru ca nu as avea lapte suficient. Mie mi se iroseste mult laptic pe bluze, ea nu suge decat maxim 10 minute, de obicei insa doar vreo 5-6. In timpul zilei, dupa 5-6 minute de supt incepe cu joaca, ba se trage de picioare, ba isi baga mana in gura si incepe sa vorbeasca pe limba ei, etc, iar noaptea adoarme la san si nu o pot convinge sa mai suga.
Cat sunt la serviciu ii las sotului meu laptic de-al meu muls, ii da o masa cu lapticul meu si in rest ii da fructe, legume, lapte praf cu cereale... Ei, sotul meu a constatat ca dupa ce-i da laptele meu, cam la o ora i se face foame si incepe sa planga, pe cand la laptele praf nu. Ma gandesc ca laptele meu nu e suficient de consistent si intr-adevar arata ca o apa chioara un pic alburie. Pe de alta parte daca nu spal recipientele de lapte bine-bine, ramane grasime pe peretii interiori. Nu stiu ce sa mai cred, i-am sugerat sotului sa-i bage o masura de cereale in laptele muls. De intarcat nu vreau s-o intarc acum...
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Nicole1980 spune:
Dragele mele multumesc de sfaturile cu diversificarea, am insa o intrebare: cand spuneti ca ati dat supa, adica le-ati data apa in care au fiert legumele, fara legume ? Multumesc Offf, parca nu mai am un copil mai mare...la el a fost simpluuu...
mar_ysa_28 spune:
Multumim fetelor, intradevar sunt bine acum!
Lalitzuza cu trat adjuvant ce sa zic si daca as lua nu am ce diferenta sa vad ca in afara de febra si starea de moleseala, durere de cap nu am simtit nimic, nu ma ustura nu am nici o jena.
Bulinuta cu serviciul parerea mea e sa intri urgent in Cic ca sa le poti cere adeverinta si daca se va schimba situatia poti sa ceri revenire. Asa macar primesti 3000 sau cat era maximul.
Eu sunt fericita total....nu am asa nemultumiri...mai am vreo 2 kg si sa fac sport dar o sa vina si vremea lui. Nu ma afecteaza, ma hranesc cu copii mei si nu simt nevoia sa fac ceva special. Acum am mai inceput sa imi cumpar hainute si pt mine ca fetele au destule...totul e ROZZZZ!
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Multumim fetelor, intradevar sunt bine acum! Lalitzuza cu trat adjuvant ce sa zic si daca as lua nu am ce diferenta sa vad ca in afara de febra si starea de moleseala, durere de cap nu am simtit nimic, nu ma ustura nu am nici o jena. Bulinuta cu serviciul parerea mea e sa intri urgent in Cic ca sa le poti cere adeverinta si daca se va schimba situatia poti sa ceri revenire. Asa macar primesti 3000 sau cat era maximul. Eu sunt fericita total....nu am asa nemultumiri...mai am vreo 2 kg si sa fac sport dar o sa vina si vremea lui. Nu ma afecteaza, ma hranesc cu copii mei si nu simt nevoia sa fac ceva special. Acum am mai inceput sa imi cumpar hainute si pt mine ca fetele au destule...totul e ROZZZZ! Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12 **************************************************** www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss! **************************************** |
Marysa- ce ma bucur pentru tine ...imi place atitudinea ta pozitiva. Si eu ma bucur din plin de viata alaturi de copii si sot, insa la mine kg multe in plus imi dau uneori stari de depresie...Incepusem sa dau jos , dar in concediu am pus la loc...trebuie sa gasesc ambitia necesara sa reincep dieta si sa am grija si la alaptat.
Bella_sib spune:
Nicole, eu i-am dat supita la masa de pranz.
Denisa ma bucur ca esti bine.
Lexi e normal ca laptele tau sa nu ii tina le fel de foame ca LP pentru ca LM se digera mai repede.
Intrebare, voi ce fel de cereale le dati bebeilor, eu i-am dat Topfer de 3 feluri si nu ii plac. Eu innebunesc cu diversificarea asta, cand imi da impresia ca mananca mai bine, imi taie elanul ziua urmatoare .
anangel_lexi spune:
Bella, eu ii dau Humana, deocamdata cele care sunt de la 4 luni, adica cu gris sau cu banane. Mai sunt si cereale cu mar, care nu au lapte inclus, dar din acelea nu i-am dat inca.
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Alexa_G spune:
nicole eu doar o zi i-am dat supa chioara fara legume, dar pentru ca avem un usor reflux am mers pe ideea de supa crema de legume.
Bella noi folosim cereale Milumil cele ptr 4 luni fara gluten simple sau cu mar sau cu piersici si le mananca foarte bine.
aerlilian spune:
Anca, dupa cum vezi, multe fete se regasesc in ce spui tu, iar eu nu fac exceptie. Sunt un rac marinimos, fac daruri cu o placere nebuna, dar pentru mine orice e prea mult. Ceea ce ma revolta in ce spui tu, este faptul ca iti pasa atat de mult de ce spun cei din jur. Si nu stiu de ce, dar ceva ma duce cu gandul la soacra...Stii care e treaba? E copilul tau si al sotului tau si daca ai intelegerea si sprijinul lui, nu mai conteaza altceva...Este absolut anormal ca cineva sa se uite chioras la tine pentru ca se duce laptele...Ce e mai important, sa ai un copil bine hranit si sanatos, sau sa te agati cu disperare de alaptat? Si pana cand? Pana in recreatia mare din clasa I? Curand vei incepe diversificarea si atunci ce motive vor gasi binevoitorii? Ca ai bagat pastarnacul inaintea patrunjelului? Ia scutura-te mataluta si aratale ca ai personalitate. Si daca vrei la sport, la sport du-te, ca te ajuta mult si la depresie!
Nicole, da, asta inseamna supa la momentul asta, apa in care au fiert legumele...mie mi-a sugerat dr sa-i subtiez pireul cu ea, si deci i-am dat si supa!
Letitia, chiar iti astept curioasa motivarea absentei...
Si nu ma mai felicitati atata, ca nu m-am facut diva, am dat si eu jos 2,5 kg. Maine plecam la munte si ne intoarcem duminica seara, parca vad ca se alege praful de dieta...dar macar scot copilul din arsita asta. Sper sa-l loveasca atat de tare aerul de munte, incat sa doarma neintors.Desi asta inseamna ca va si manca pe masura...