Iar. Din nou.
Raspunsuri - Pagina 16
eumada spune:
Eu cred un copil se poarta asa cum e educat de mic.Asa cum i s-au indus valorile pana pe la 10-12 ani.....
I-am scos par alb mamei mele,saraca de ea,dar cand venea vorba de invatat nu era loc de gluma.Orice pana la invatat.Si acum ii dau dreptate....
DidiAlex spune:
Nu s-a scris clar in prima pagina, banuiesc ca au fost note proaste la bac,da?
Dar drept sa zic e ceva de asteptat, mai ales pt mine. Anu asta am avut copil scolar asa ca am citit pe la subiectele de clase primare. Pur si simplu sunt socata de cata presiune se pune ca capul unui copil, cate teme, cate concursuri..si chiar daca parintii le observa, unii ajung sa le constientizeze, nu se simt puternici sa vorbeasca deschis despre asta. Invatatorii sunt precum alergatorii de caini....culmea ca marea majoritate a parintzilor ii sustin si daca io mi.am exprimat cumva pararea eu am fost judecata, . Si copii la un momentat dat nu mai fac fatza..
De ex nu inteleg in veci temele de vacanta: de ex daca ar veni sefu si mi-ar spune sa lucrez in CO cred ca l-as reclama, cu toate ca uneori lucrez si in co ca imi place.. Iar argumentul ca uita ce cel mai pueril: io am stat 6 ani acasa si cand am revenit pe piata munci a fost okei, poate ca nu mai stiu io teorema lu pitagora dar methoda e acolo.
Alt aspect..am urmarit la un moment dat un caz de aparenta inselaciune...nu mi-a venit sa cred ca parintele nu i-a atras atentiacopilului...si ajunge la azi un ou maine un bou.
io tot convinsa sunt ca cei mai fericiti in viata nu sunt numai cei care aveau cele mai mari note in catalog si cele mia multe diplome.
le mai povestesc la ai mei ca io am invatata deplacere si cartea mi.a asigurat azi un statut dar nu ii voi indemna sa triseze sau sa se compare cu altu.