Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

L-am cerut. Sper sa-l am maine dimi.

Da, mai fetelor, nu stiti ca io le zic mai asa, in gura mare?

...si in seara asta am simtit-o pt prima oara pe Cami trista si epuizata. Iulia avusese o stare nasola (greata, nervozitate) si am avut sentimentul ca nici Cami nu era f ok. Ea e de obicei f strong, chiar uneori mai si glumeste, zambeste, in seara asta mi s-a parut ca era intr-un moment de cadere...

Maine se duce tati la ele. O sa primesc, cu ocazia asta, poze noi si poate si niste copii dupa analize.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Monnvas, maine te rog trimite-mi si mie draftul de conbtract pt sponsorizare pe mail

Georgiana, relax

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

O, da, si eu...

sa mai zic ca iar is intr-o pasa... nemancacioasa?

Maine ne viziteaza si Gianina, tocmai ce-a venit de la mare.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gata, fug la ca azi am avut o zi din aceea si sunt praf !!

Sa aveti o noapte linistita si racoroasa !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

bun sfat novus, cel mai bun pe ziua de azi!

sunt naspa rau de tot ca toate imi sunt jos... si mai mult decat atat, nu mai imi regasesc vointa aia de mutat muntii. serios, deviza mea in viata e ca numai sa mori si sa invii e imposibil, restul... tine doar de un plan bun! si toate acum!!!

in plus, am un rmn de cacat si o presiune pe ochi, again!

si pur si simplu imi vine sa plang de cand ma trezesc.

si contiui sa ma enervez cum inaintez in zi, nu mai fac fata activitatilor (ca am vro 4 complet diferite) si... pur si simplu ma culc la 3. complet dezamagita ca nu imi iese nimic.

sunt inainte de o 'mare predare de proiect', unul la care lucrez de 1 an si... colac peste pupaza, toate sunt de 2 lei!

va rog, nu imi raspundeti, ca sincer, nu de-asta scriu acum. si nici sa va incarc. pur si simplu sa las asta undeva.

Mergi la inceput

Georgi, te secondez. Ca, vorba ceea, "eu vara nu dooooorrrrmmmm"...

Tu stii cel mai bine cat te tin curelele. Si cand va ceda corpul la atata presiune. Asa ca... simturile treze, madam, si prioritizeaza activitatile. De pilda, odihna poate fi o activitate prioritara!
(vorbesc ca om patit, caruia acum 2 saptamani incepusera sa-i cedeze diverse rotite din corp)

...si tu nu ne-ai spus, de cand te-ai intors, cum mai esti cu problema ta de la ochi. Banuiesc ca vacanta ta in Germania are legatura si cu asta. Si, poate, si starea ta de cand te-ai intors din tara lui Goethe, esti, in mod evident, abatuta... Daca n-ai chef, nu-i bai, dar daca simti nevoia sa te descarci, povesteste-ne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi
Georgi
Pisik va iesi si soarele ....

Felicitari profelor pentru rezultatele obtinute de invatacei.

Azi poate gasesc si ce-mi lipseste de aici

O zi plina de vise implinite va doresc!

si va la cafa

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata, atat cat poate fi ea de buna...

Pisik sa stii ca eu ma confrunt cu sentimentul asta de "mama" in fata angajatorului de foarte mult timp. De fapt, cred ca asta e o mare parte a motivului concedierii mele din martie. Desi nu am lipsit prea mult pe motiv de copil bolnav. Norocul meu e ca o am pe mama care a putut sta cu Calin atunci cand a fost bolnav (si a tot fost, anul trecut). Dar numai eu stiu ca plangeam dimineata cand plecam la job si il lasam cu febra sau bolnavior stiind ca daca as fi stat eu cu el acasa i-ar fi alinat putin suferinta. Dar, deh, mamele sunt cumva "insemnate", parca ar fi ceva nasol sa aduci pe lume un copil. Parca ei n-au fost adusi pe lume tot de mame, alinati si tinuti la piept atunci cand au fost bolnavi. Si am facut greseala de a "anunta" ca imi mai doresc inca un copil. Si asta probabil ca mi-a adus si mai multe bube...
Scuze, ca m-am lungit pe tema, dar simt asa o revolta cand vine vorba de cum te trateaza sefii dupa ce devii mama... De parca ei n-ar avea mame... Of...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Georgiana... vorba lui Novus, relax. Tu pui mare pasiune in tot ceea ce faci, te consumi mult si normal ca te simti descurajata cateodata! Trebuie sa-ti incarci "bateriile" cumva si sa ai grija de tine. Si sa imprumuti ochelarii roz de la cineva...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Sper ca astazi sa nu se mai alinieze planetele si toata lumea sa faca rost de o pereche de ochelari roz !! eu mi-am luat unii rosu aprins din Grecia si tare-mi plac

Georgiana, imi pare rau ca nu merg lucrurile asa cum vrei, sper sa se rezolve cat mai rapid cele de sanatate, restul sunt detalii

Monnvas, tu pune mana si mananca pana nu scot jordita la tine

A propos de plecatul de la birou pt copil bolnav si nu numai, sunt o norocoasa din punctul asta de vedere, am un super manager si o echipa de milioane , cateva din motivele pt ca nici nu as vrea sa imi caut alt job, mai de business woman

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

despre oameni si OAMENI nu doresc sa vorbesc...astia suntem....

si pentru ca azi n-am putut iesi decat ff tarziu afara cand era inchis peste tot...n-am stat degeaba-am completat garderoba hunei

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Huna ta (ce faci, tre' sa vina si tatarii la rind, nu?:))) are un aer de mica-mare domnisoara. Imi aminteste de Oana Sirbu in Liceenii, cu zimbetul ala pina la urechi dar cu aerul usor visator din spatele lui.
PS Daca ai indoieli, sa stii ca e de bine ce zic eu aici ca stiu ca uneori ce scriu nu suna tocmai cum mi-as dori

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina (si Pisik, desi eu nu am ajuns la asemenea mizerii pentru ca statutul meu nici nu le permite sa imi faca atitea fitze, io-s un fel de "inexistenta" in acte) tare bine te inteleg. Eu simt ca trebuie neaparat sa ma reorientez cumva, pentru ca aici nici nu-s dorita, nici nu intrunesc "calitatile" care mi-ar permite sa ramin. Nu prea stiu incotro sa apuc, ca meseria mea e cumva "limitativa"; un absolvent de economie, sa spunem poate lucra aproape oriunde, ca peste tot e nevoie de el; de mine nu e nevoie peste tot. Asta ma sperie rau. Dar...pe principiul "un sut in kur e un pas inainte"...om inainta si noi.

Si ce sa mai zic ca la mine bb2 nici macar nu mai este un "proiect de viitor", cu e cit se poate de real...

DAR nu e cazul sa ne demoralizam de marti, 10 iulie, mai bine asteptam si ne pregatim pentru vineri, 13

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput