Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas A, si faza tare: de ieri nu mai am apa rece si azi-noapte ne-a picat si netul, in urma unei pene de curent. Is ca in bancul ala ceausist: aici n-avem branza, dincolo n-au carne CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
si noi am ramas fara ... Branza. De aproape 3 ore, daca se intuneca nu o sa mai fie ´´funny´´ deloc. Desfasuram activitati fara baterii... Noroc cu netul pe telefon.
A-propos de ´´mereu aproape´´, mi se pare inacceptabil, mai ales din partea unei fundatii umanitare.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Pfuai, ce de comori ascunzi! Wonderbra e brand-ul meu preferato-adorat de lenjerie intima. Ce marime e? Anunta-ma cind ai reusit sa postezi "marfa" sa fiu pe faza la licitat. Simona, merci ca mi-ai spus ca cele de barbati au o mai mare trecere; nu m-as fi gindit; singura problema ar fi ca Jambo nu are tocmai...gabaritul standard. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
da,da. Si io salopeta
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io zic ca incep sa ma enervez, dar na, mai bine tac naibii. IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
me2
georgiana310 spune:
Ramona, . Sa nu te socheze cand o sa vezi ca oamenii cu muuulti bai si concedii scumpe... nu dau 1 euro. Multi se ascund dupa tot felul de chestii. Daaar, nu dau! Asta e! Si eu, pentru Alia, opream lumea sa cer bani. SI mai ales pe-aia care fumau, le ziceam: da mie banii tai pe 2 saptamani, de fumat si poate salvezi si viata ta si a copilei asteia. Cred ca vreo luna nu imi raspundea nimeni la telefon, dupa chestia asta. O prietena 'buna' mi-a zis... draga, tu vrei sa ajungi Andreea Marin? Si aveam mari pretentii la 'cercul de entelectuali'. Am formulat si eu un mail de-asta in care ziceam ca... multam pt nimic, sper sa nu ajungeti vreodata sa dea necunoscuti bani pentru voi si daca ajungeti, sa intalniti un om mai bun ca voi, care sa dea.
Anyway, Anca draga, io zic ca Iulia are cancer. Si nu putem schimba asta. Mai e si gradul IV. Si nici asta nu putem schimba. Sansele sa se faca bine si sa fie sanatoasa tun de-acum incolo sunt extrem de mari. Si, Slava Domnului, niste nenorociti care dau bani numa' daca se moare sau nu repede, NU POT SCHIMBA ASTA! Asadar, sa dea cine poate si cine vrea!!! Nu convingem oamenii sa gandeasca! Ca pentru asta, ne trebuie MILENII!
denisamada spune:
inca nu a venit curentul... Am intrat pe resurse alternative.
anca_nicolae spune:
Georgiana,
SI eu scriu si spun celor din jur care este situtia Iuliei, in mailul meu, copiat si aici, in CONTINUTUL lui, am redat exact datele primite de la Pisik.
Eu m-am referit STRICT la subjectul mailului, atat. Era doar parerea mea de a micsora un potential impact negativ sau superficial asupra unora dintre destinatari, si nicidecum dorinta mea de a schimba gandirea unora si altora.
TOCMAI pentru ca Iulia are sanse mari, nu voiam/nu vreau sa i le diminuez.
Dar asta este, se pare ca nu s-a inteles perceptia mea, dar, vorba colegilor mei americani, we can live with this...
Eu personal, voi continua sa trimit mailuri cu subject personalizat, astfel incat destinatarii mei sa SIMTA ca eu, anca, II ROG ceva. De fapt, deja mi-au raspuns vreo 5, tocmai pentru ca au vazut in subject ca e o rugaminte personala, a mea, catre ei, cunoscutii mei.
Asa simt sa fac, asa voi face si in continuare.
Restul, si "cei enervati", si cei ne-enervati, evident, sunt liberi sa scrie ce doresc la subject.
O seara buna!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Monnvas spune:
ANCA, in primul rand multu pt tot.
In cazul in care te gandesti la sponsorizari de la firme: ne sunt intermediate de Asociatia MAME. Iti las un contact al lor, in general firmele prefera sa vb la telefon inainte de a zice da, iar Maria le va trimite pe mail un contract. Daca vrei, le rog sa-mi trimita un draft in avans.
Cat despre stadiul IV - banuiesc ca sunt unii care gandesc asa. Pana la urma nu ma intereseaza cum promovati cazul, ca pui stadiul in mail sau nu, important e ca toate sa trimitem mai departe.
Spun doar ca mi-ar fi placut ca aceasta discutie sa se desfasoare pe privat. Mai ales pt Cami nu cred ca e o placere sa citeasca asta.
Dodo-pui spune:
despre oameni si OAMENI nu doresc sa vorbesc...astia suntem....
si pentru ca azi n-am putut iesi decat ff tarziu afara cand era inchis peste tot...n-am stat degeaba-am completat garderoba hunei
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Banii eu insami i-am pus in contul Iuliei; doar daca vrei confirmare de primire vireaza-i la mine, ca Iulia intra azi-maine in aplazie, deci cateva zile la izolare. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Monn, Ramona, Chato, Georgi si toate fetele care s-au implicat activ, sunteti de milioane! Suntem cu gandul mereu la Iulia, sa-i dea D-zeu sanatate si sa mearga pustoaica fiind cu noi la munte
Monn, ti-am trimis un mail azi de la servici, insa nu cred ca am retinut bine adresa de mail. Am virat si eu niste banuti in contul de euro.
M-a intristat foarte tare povestea Iuliei, iar cand am citit postarea lui Cami mi-a venit sa plang
E adevarat ca nu mai intrasem de ceva vreme, week-endul trecut am fost acasa la Bucuresti, saptamana trecuta am lucrat ca nebuna in fiecare seara pana la 10 (m-am dus si sambata la servici), si abia aseara am apucat sa citesc pe sarite...
A! mai vroiam s-o felicit pe Doamna doctor gen Mada, sa aiba grija sa dospeasca bine cozonacelul, ca sa aiba cu cine se juca cornuletul
Si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI! FLORICULE
Sa fii mereu sanatoasa si plina de viata, vesela si glumeata
cum ne-ai obisnuit deja!