Imi pare rau ca moderatorii au inchis subiectul, voiam sa spun ca mianna avea dreptate, pot exista mai multe evaluari la aceeasi postare.
Citat: |
3. Nu poti sa ai 6 evaluari la un post - cel mult o singura evaluare, deci este gresita aceasta afirmatie. |
E o confuzie de termeni. Prin postare sau mesaj numesc acel text emis de un utilizator o singura data si inregistrat la un topic la o anumita data calendaristica si la o anumita ora/minut/secunda.
Aceasta postare/mesaj/text poate fi evaluat de un alt utilizator o singura data.
Cand am facut afirmatia:
"Nu poti sa ai 6 evaluari la un post - cel mult o singura evaluare, deci este gresita aceasta afirmatie."
a fost facuta in mod explicit ei si este corecta in sensul ca daca utilizatorul in cauza <mianna> a evaluat (pozitiv/negativ) u post/mesaj/text nu mai poate face o alta evaluare al aceluiasi post/mesaj/text.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Gata, am inteles...multumesc, se poate inchide si promit sa nu mai scriu alta data cu creierii impacliti de somn.