Initiativa CIVICA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Il cunosti personal, sau cunosti oameni apropiati lui care ti-au confirmat asta? Ma indoiesc, pentru ca am avut ocazia sa citesc in ultimele zile cateva din mesajele lui nedestinate publicului larg (ma rog, pot fi citite de oricine care stie unde sa le caute, pentru ca locul unde se afla este public ), si crede-ma ca nu e nici pe departe asa cum il crezi tu.
Repet ce am spus si inainte, e un candidat periculos pentru multi, incepand chiar cu proprii "aliati" (gen Neamtu de la Noua Republica) si asta e motivul pentru care cea mai mare parte a presei il vorbeste de rau!

Slava Domnului ca nu il cunosc personal!Apropiatii lui? Acestia ar trebui sa fie ff. atenti la el si nu la mine!
Nu este un candidat periculos atata timp cat NU ESTE IMPUS DE ALTII!
De ce nu este periculos? Este ca un sportiv care nu rezista la antrenament, nu are suflu, de ce? Pt. ca nu este sincer!
Acest lucru se simte al d'acului de bine in popor!
Daca ne vom lasa pe mana astuia ceea ce a fost pana acum este parfum pt. ce o sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uitati-va aici la fata de naiv a lui Cristian Preda!http://www.ziare.com/cristian-preda/pdl/cristian-preda-mru-si-mihail-neamtu-sa-fie-retinuti-in-declaratii-1189244
Pe fata asta va pierde CP pt. ca MRU nu uita si nu iarta conform profilului lui!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mickyyy chiar sunt curioasa sa ne explici "de ce merita sa fie citit"!
Aritmetica politica si cinica din articol nu face decat sa ne dea un gust amar de soarta jucata deasupra capetelor noastre.

Jocurile astea nu se fac aici si cred ca multi dintre noi si-au dat deja seama.Dar sa jubilezi pe teme asta mi se pare pervers si cinic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Merita sa fie citit tocmai pentru ca explica de ce e atacat din toate partile MRU, pentru ca in spatele oricarei doctrine sau partid exista, asa cum chiar tu ai remarcat, aritmetica politica. Si nu vad de ce aritmetica ar fi un lucru rau, sau o bila neagra pentru cineva. Din contra, daca intri in politica manat doar de cele mai nobile intentii, dar fara sa iti faci un minim calcul alectoral inainte, ai toate sansele sa sfarsesti prost. A se vedea cazul lui Nicusor Dan, care desi a adunat peste 70,000 de voturi in bucuresti, nu a intrat nici macar in consiliul general.

Cat despre partea a doua a mesajului, sorry, dar n-am observat vreo forma de "jubilare" de-a mea vis-a-vis de MRU atat de puternica, incat sa fiu acuzata de cinism sau perversitate! E o tara libera, un forum liber, in care fiecare poate sustine si promova pe oricine, cu mai mult sau mai putin entuziasm, atata timp cat respecta niste reguli elementare de bun simt. In schimb atacurile tale la adresa lui au fost cu mult mai cinice decat parerile mele despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Si nu vad de ce aritmetica ar fi un lucru rau, sau o bila neagra pentru cineva. Din contra, daca intri in politica manat doar de cele mai nobile intentii, dar fara sa iti faci un minim calcul alectoral inainte, ai toate sansele sa sfarsesti prost. A se vedea cazul lui Nicusor Dan, care desi a adunat peste 70,000 de voturi in bucuresti, nu a intrat nici macar in consiliul general.

Din calcule politice Alianta Romania Dreapta a preluat o denumire aproape identica cu Asociatia Romania Dreapta inscrisa la tribunal in februarie 2012, si o sigla pe care o are Forumul Democrat al Germanilor din Romanilor.

Sunt metode aplicate in anii '46 si '90, cand au fost create formatiuni politice cu aceeasi denumire sau cu denumiri apropiate cu a partidelor concurente ca sa provoace confuzie in electorat.
Asta demonstreaza ca au consultanti instruiti de instructori bolsevici.

Cand iti faci calcule si nu dai dovada de un fairplay la ce te poti astepta de la ei?

www.mediafax.ro/politic/sigla-aliantei-romania-dreapta-aceeasi-cu-a-fdgr-iohannis-daca-e-cazul-vom-contesta-10028846" target="_blank">Sigla Aliantei România Dreapta, aceeasi cu a FDGR. Iohannis: Daca e cazul, vom contesta

Citat:
Reprezentantii PDL, PNTCD, PNR, ICCD si FCD au stabilit, miercuri, ca alianta de centru-dreapta formata din aceste formatiuni politice sa se numeasca Alianta România Dreapta, iar sigla sa fie inima, a anuntat, dupa întâlnirea liderilor formatiunilor, liderul taranist Aurelian Pavelescu.

El a precizat ca aceasta denumire a fost stabilita în urma analizelor sociologice.

"Astazi (miercuri - n.r.), în urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea aliantei: Alianta România Dreapta. S-a stabilit sigla aliantei, inima, care este si simbol al popularilor europeni", a spus Pavelescu.

"Aceste simboluri sunt supuse unei analize la o comisie speciala si vom solicita si noi juristilor nostri o analiza si, daca este cazul, vom contesta. Sigur, pentru tot felul de afise dumnealor înteleg ca si-au ales o inima albastra, verde, nu stiu, a noastra este rosie, dar pe buletinele de vot, deocamdata, siglele nu apar în culori, ci în alb negru si atunci inima e inima si este data deja, si anume la Forumul German", a spus Iohannis.


Sa nu fi stiut MRU, premierul care a semnat contractul cu CHEVRON, ca ARD a dat statul in judecata cerand desecretizarea contractului cu CHEVRON?
Eu cred ca se doreste confiscarea capitalului de imagine al ADR.
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=0s_ch-8zcRI
Asociatia România Dreapta, da în judecata statul român, cerându-i sa desecretizeze contractul semnat cu Compania CHEVRON, privind exploatarea gazelor de sist în tara noastra!!

www.dcnews.ro/2012/09/gheorghe-pipera-acuza-alianta-romania-dreapta-de-furt-de-identitate" target="_blank">Gheorghe Pipera acuza Alianta România Dreapta de furt de identitate

Citat:
Asociatia România Dreapta (ARD) a devenit vizibila prin opozitia la proiectul Chevron, fiind intens mediatizata, considera Pipera, deci liderii dreptei nu pot spune ca nu stiau de existenta ARD, mai ales ca Mihai razvan Ungureanu era premier si sustinea folosirea fractionarii hidraulice în exploatarea gazelor de sist. ”O alianta care îsi propune sa actioneze dupa un cod etic, nu poate porni la drum cu o asemenea linie de start : ce se întâmpla e contrar oricarei logici, fie si de campanie electorala”, sustine liderului Asociatiei România Dreapta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dar de gusturile fine si costisitoare ale lui MRU ce ziceti?
Guvernul lui impune pe de-o parte austeritate si pe de alta face cheltuieli de nabab pt. produse de uz personal din banii contribuabilor!
Adica, eu om fin numai cu produse de firma sunt obisnuit asa ca sa-mi asigurati la guvern toat conditiile pt. care asud, pana la unghiera!

Mi se confirma cinismul acestui personaj politic.Intarita si de raspunsul lui cu "prostiute".
Astea prostiute?http://www.stelian-tanase.ro/lifestyle/fumurile-si-parfumurile-lui-mru/

Prostiute sau nu, MRU ca prim ministru a beneficiat de acele produse de protocol? Sa nu zica si ca nu stia cu ce spuma de ras se radea la Guvern!
Sa nu veniti acum sa ma criticati ca ma iau dupa antene!
Un om politic inteligent nu s-ar fi compromis asa de penibil never!

Daca s-a dedulcit la asemenea delicatesuri ca prim ministru, va dati seama la ce protocol va avea pretentii daca ajunge presedinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

B.nica - daca e asa cum spune lista, e o supriza neplacuta. Cum naiba ceri atat de multe parfumuri in doar 78 de zile.
Dar, cu tot respectul, am dubii ca lista e reala si nu o facatura pentru a-l scoate din carti pe MRU, inainte de alegeri.


Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Desprecopii, nu cred ca scoteau iepurele din palarie aia de la jurnalul fara probe si in plus, nu cred ca se baga in polemica Stelian Tanase (d'aia l-am citat!) daca nu era adevarat!
Aici si Romania TV a facut o emisiune destul de lunga pe acest subiect si nu a intervenit nimeni ca nu este real!
Astia au fost si mai expliciti pt. ca au dat si preturile pt. acele produse de uz personal si sunt curioasa ce ochi au facut cei mai multi dintre pensionari cand au vazut ca premierele foloseste sprayuri cu preturi cat pensia lor sau chiar mai mult si nu unu' pe luna ci mai multe!
Daca le-ar fi luat pe banii lui nu era problema dar sa-i ei din banii amaratilor de contribuabili chiar nu se face si daca esti si prost de lasi si facturi in urma ce sa mai zicem!

Eu inclin sa cred ca scandalul se bazeaza pe fapte reale pt. ca se potriveste cu profilul lui MRU, acela care in plina situatie de urgenta cu inzapezirea a gasit solutia: betivii sunt de vina ca stau casele sub nameti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

B.nica - daca e asa cum spune lista, e o supriza neplacuta. Cum naiba ceri atat de multe parfumuri in doar 78 de zile.
Dar, cu tot respectul, am dubii ca lista e reala si nu o facatura pentru a-l scoate din carti pe MRU, inainte de alegeri.



Daca ai dubii poti sa urmaresti emisiunea din seara aceasta de pe RomaniaTV: "Ultima ora" ,, http://www.rtv.net/ , unde MRU pune bomboana pe coliva recunoscand "protocolul rusinii" cu explicatii penibile.

Mergi la inceput