PP-DD sau raul cel mai mic?!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nu-l spun, ca-i porcos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Copy paste pe om....please Lucico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Iar cu sotia, ne rad si curcile de cat de prosti suntem ca inghitim ca un sef SIE in Romania sa aiba sotia retribuita ("pe'n ce Naica?") de o companie straina cu mari interese economice in tara noastra?

Tu chiar crezi ca asa ceva va face obiectul unei discutii pe vreun forum sau intr-un ziar? Indiferent de persoanele in cauza ca e MRU Ponta sau Popescu.

Ai dreptate! Aici este meritul patronilor DC ca sunt deschisi tuturor opiniilor!
Dar situatia aceasta de neconceput ar fi fost taxata in alte tari care se respecta, ca fiind intolerabila si scandaloasa!

Da de unde... serviciile de informatii nu sunt si nu vor fi publice iar ceea ce se vede public este exact si nu mai mult decat trebuie sa fie public indiferent de tara.

Inca odata trebuie sa recunosc ca ai perfecta dreptate!

In ceea ce ne priveste, in legatura cu problema cu MRU, nu de la ...servicii am aflat cum un medic anestezist primeste salariu, pe langa cel platit de statul roman, de la o companie straina, ci din declaratia stimabilului sot unde ERA OBLIGAT sa declare acest lucru pt. ca altfel intra stimabila sotie in conflict cu autoritatile...austriece!Aia nu se joaca cu taxele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
Nu cred totusi in teoria conspiratiei,probabil jocurile sunt deja facute,la nivel mult mai inalt decat putm noi sa stim.

Pai, ori nu crezi, ori crezi? Caci ce-am colorat cu verde la tine se bate cap in cap cu ce-am colorat cu rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

De cand teoria conspiratiei inseamna ca vai,daca nu stie toata lumea tot, e ceva grav?Teoria conspiratiei e una,faptul ca nu se publica in toata presa anumite lucruri nu inseamna ca nu exista.Pur si simplu suntem prea lipsiti de importanta pentru marile interese...si asa a fost dintotdeauna in politica...nu ca vrea cineva sa ascunda ceva.A omite sa spui nu inseamna ca minti sau ai ceva de ascuns.Pur si simplu nu spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Daca nu le-o fi vandut-o basescu, ca barca e flota nu?

Marina

da buna observatie, precis ca barca nu o sa fie buna ca o sa fie din vechea flota a lui Basescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Aaa!Ia uitati-va fetelor pe OTV ca veti avea o surpriza!
Ma nimerii acolo acum si am constatat ca discuta aia cam cum discutam noi pe aici!
Mai sa fie!
Programul partidului care curge pe 1/2 de ecran este bestial!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

......A omite sa spui nu inseamna ca minti sau ai ceva de ascuns.Pur si simplu nu spui.

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

asta se cheama minciuna prin omisiune, tot minciuna e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Nu am citit tot subiectul asta si nici nu am rabdare sa-l citesc acum.
Dar ... l-am auzit de vreo 2 ori pe DD si a zis citeva lucruri care mie mi se par de bun simt:
- sa interzica traseismul politic
- sa nu mai fie atita reprezentati in parlament UDMR si minoritatile. Nu am nimic nici cu unii, nici cu altii, insa mi se par mult prea multi si nu fac altceva decit sa faca troc
- marile partide politice cad pe rind in capcana intinsa unii altora: UNPR si UDMR se aliaza cind cu unii, cind cu altii, in fct de interes. Si astfel ceea ce e in parlament e o mascarada.

Cam asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Citat:

Aaa!Ia uitati-va fetelor pe OTV ca veti avea o surpriza!
Ma nimerii acolo acum si am constatat ca discuta aia cam cum discutam noi pe aici!
Mai sa fie!
Programul partidului care curge pe 1/2 de ecran este bestial!

Mai merge OTV-ul ala? Sau mintea cu nerusinare prin aprilie ca il 'kill-uiesc' cu tot cu programul lui. L-au programat pe alta data?

Mergi la inceput