**Prichindei nazdravani 2008!** (26)
Raspunsuri - Pagina 4
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Mami de kinderi tazmanieni |
Nyny, multumesc pentru cafea ! Eu de luni intru in co sper sa reusesc sa mai intru din cand in cand .
alina_satena spune:
Aseara am ajuns de la mare prajita facuta zobam vrut eu s aiau tot soarelea fost ok, gaura in buget sd-a meritat
MarianaPop spune:
fetelor!
Alina, ! Ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la mare si mai ales ca a meritat deplasarea .
Nyny, da. De vineri de la ora 16:00...
Duminica am fost si noi prima data pe anul asta la . Am fost dupa amiaza si n-am simtit canicula asa de puternic. Ratzuska a sta mai mult in apa si s-a distrat de minune . Luni i-am tras si o in toata casa, am si calcat...mai lejer ca sunt doar in co nu ?
Din pacate ieri n-am reusit sa intru asa ca o sa va postez astazi mesajul pentru ieri :
Stim ca prietenia adevarata nu dureaza doar un an. Grupul nostru de SuperMame08 implineste oficial astazi, 16 iulie, 365 de zile de prietenie.
Vreau doar atat sa va spun: ca va multumesc pentru prietenia voastra si pentru faptul ca ne-am intalnit aproape in fiecare zi in casuta !
Si pentru ca e o zi atat e importanta m-am gandit la un cadou virtual pe care-l ofer cu placere fiecaruia dintre voi :
Alina: un set cu ulei de masaj si spumant de baie “Kamasutra” pe care sa-l folosesti, bineinteles, impreuna cu sotul tau !
Tatiana: o super nanny pe placul atomicelor !
Doinita: o sfera “Relax” la care poti alege sunetul naturii, ritmul luminii si culoarea care iti va aduce starea de relaxare dupa o zi obositoare !
Nyny: un ceas special avand caracteristicile: stop time, speed up si return time !
Magdalena: un voucher Kupon pentru un sejur de 4* all inclusive cu destinatia la alegere !
Pentru celelate fete inscrise o sa le pregatesc la re-venire cate o mica surpriza .
nyny spune:
Neatza...
Haideti la o mica..
Mariana foarte frumos mesajul tau. multumesc si pt 'cadou'.. foarte util. In alta ordine de idei, bravo pt iesirea frumoasa la piscina.. si Mara mea e o balacioica de numa' numa'...zici ca am facut-o in apa, se cunoaste de la o posta ca-i pestoaica.
Alina ce bine ca ati reusit sa evadati la mare. Sper ca v-ati revenit cu pielea... cum mai sunteti?
Si noi ne pregatim intens de concediu... duminica plecam la mareeeee. Abia astept sa fugim din mizeria asta.. sa ma detasez de probleme, sa ma joc cu copiii toata ziua, sa facem castele de nisip, sa stam in apa pana ne muram, sa ne plimbam seara pe malul apei...
Mariana voi nu veniti la mare?.. ma gandeam ca poate ne intalneam pe acolo
si va astept la o barfa..daca aveti timp
alina_satena spune:
Mariana multumim pentru cadou, foarte util ,
Nyny era perfect daca ne intalneam la mare, acum am inceput sa ma cojesc pe spatesi cu pielea sunt asa si asa
nyny spune:
Alina sper ca ati mai lasat si pt noi niste soare... trebuie sa ma bronzez frumos ca in septembrie sunt nasa si vreau sa arat bine
alina_satena spune:
Nyny ti-am mai lasat si tie putin soare asa de un bron mic mic, as mai pleac si eu pe undeva pe sub pamant sa numa vad si sa numai aud nimic