**Prichindei nazdravani 2008!** (26)
Raspunsuri - Pagina 18
Gherman_in spune:
fetele!
Am rezolvat pe Daria,i-am comandat si ochelari.Cica e canicula pana vineri.Cred ca nu mai are atata forta,ca doar se apropie Septembrie.Dar cine mai stie???Am inteles ca numai in Octombrie mai plouaAlina,ti-ai facut cont pe Facebok?Inregistreaza-te prima data,apoi e usor.Si eu am poze
alina_satena spune:
Tatiana am cont pe facebook, dar din cate am inteles de la al meu sot e o problema cu facebook-ul
alina_satena spune:
Nici eu nu stiu exact ce problema, concret pe mine nu ma lasa sa adaug poze in album adica sa fac album pot sa apas pe chenaru create an album aleg pozele dar apoi nu se mai intampla nimic
MarianaPop spune:
Salutare !
Ce bine ca n-am un stres in plus.... Fetelor ne apropiem de incheierea capitolului. Ce spuneti, sa incep demersurile pentru mutarea dincolo? Ne gandim si la o completare la titlu? Oricum nu fac nimic pana nu am acceptul tuturor !
Gherman_in spune:
Unde dincolo??? Deja am crescut asa repede?Nici nu-mi vine sa cred ca nu mai suntem .Eu sunt de acord,sa vedem ce zic si fetele.
Noi ne-am balacit la piscina,dar ne-au iesit perii prin caciula cu atomicele,nu prea le-am facut fata amandoi.De azi le-am cam taiat de la tot,le dam cu portia,poate se mai cumintesc si ele,ca altfel o luam razna amandoi.Oare si la voi e tot asa?si noapte buna,somnic usor!
MarianaPop spune:
Buna dimineata ! Vodka taie greata...n-am gasit alta rima...
Haideti la !
Tatiana, -ici atomicelor balacioase! Ufff...la tine nazdravaniile sunt la puterea a 2a . Si eu incerc sa fiu mai drastica cu Biculina dar nu reusesc intotdeauna, imi face cate o fetisoara de iedut de ma topesc toata si nu pot sa duc pedeapsa pana la capat. Nu procedez bine pentru ca mi-a prins veriga slaba.... Plus ca sunt si miorlaielile aferente care ma scot din pepeni si evit pe cat posibil sa le declansez . Rabdicol la nevoie....
Daaa, am crescut ! Am ramas singurele cu 2008, asa ca trebuie sa migram la un etaj superior....
Va doresc o zi frumoasa! Iar e cod portocaliu...e hot hot baby...
alina_satena spune:
Acum am venit din piata de la Roahova
Rosii cele mai ieftine 2,5 lei kg
Cartofi cei mai ieftini 1,2 lei kg
ceapa 1,5 lei kg,
castraveti 1,5 lei kg
ardei gras 1, 5 lei kg
ardei kapia 2,5 lei kg cei mai ieftini
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Acum am venit din piata de la Roahova Rosii cele mai ieftine 2,5 lei kg Cartofi cei mai ieftini 1,2 lei kg ceapa 1,5 lei kg, castraveti 1,5 lei kg ardei gras 1, 5 lei kg ardei kapia 2,5 lei kg cei mai ieftini http://alinahandmade.blogspot.com/ http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, multumesc pentru mercurial. Sunt cam aceleasi preturi ca si la noi. Ori treci la conservaraie ?
alina_satena spune:
Eu sunt de acord cu schimbarea numelui.
Mariana la asemenea pretueri nu ma apuc de nimic