**Prichindei nazdravani 2008!** (26)
Raspunsuri - Pagina 10

Gherman_in spune:
Gherman_in spune:
 Buna dimineata!!!!Poftiti la cafelute!Mai,sa stiti ca v-am dus dorul,da amu m-am intors si eu din deplasari.Pana in Octombrie nu mai am nici una pe lista,numai daca mai apare ceva neprevazut Ce mai faceti,v-ati intors care de pe unde????Sau mai plecati pe undeva?Eu am inceput desfacerea bagajelor,spalarea,calcatura,curatenia,ca dupa o luna si ceva lipsa....
Ce mai faceti,v-ati intors care de pe unde????Sau mai plecati pe undeva?Eu am inceput desfacerea bagajelor,spalarea,calcatura,curatenia,ca dupa o luna si ceva lipsa....
 ,spor si voua la lucru.
,spor si voua la lucru.

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Gherman_in Buna dimineata!!!!Poftiti la cafelute!Mai,sa stiti ca v-am dus dorul,da amu m-am intors si eu din deplasari.Pana in Octombrie nu mai am nici una pe lista,numai daca mai apare ceva neprevazut  Ce mai faceti,v-ati intors care de pe unde????Sau mai plecati pe undeva?Eu am inceput desfacerea bagajelor,spalarea,calcatura,curatenia,ca dupa o luna si ceva lipsa....   ,spor si voua la lucru. tatiana | 
Salutare stimata si distinsa
 !
!Bine ai revenit din concediu
 ! Pai cum vine asta, nici bine n-ai ajuns acasa si vrei sa pleci iarasi
! Pai cum vine asta, nici bine n-ai ajuns acasa si vrei sa pleci iarasi  
  ? La tine cred ca-i valabila zicala "Calatorului ii sta bine cu drumul...
? La tine cred ca-i valabila zicala "Calatorului ii sta bine cu drumul... ". Sa ai spor in toate. Mai e putin si incep fetele gradi si intri iar in ritm!
". Sa ai spor in toate. Mai e putin si incep fetele gradi si intri iar in ritm! atomicelor dragi!
 atomicelor dragi! 

alina_satena spune:
alina_satena spune:
 Tatiana bine ai revenit printre noi, cum a fost concediul?
Mariana maine sarbatorim

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Tatiana bine ai revenit printre noi, cum a fost concediul? Mariana maine sarbatorim    http://alinahandmade.blogspot.com/ | 
Daaaaa....
 . Avem si day off...asa ca-mi fac pregatirile in liniste
. Avem si day off...asa ca-mi fac pregatirile in liniste  .
. 

alina_satena spune:
alina_satena spune:
 Si cum vei sarbatori Mariana?
Iti spun dupa acum 

sa ai parte numai de lucruri bune in viata, intelegere, sprijin , iubire, sanatate si putere
sa ai parte numai de lucruri bune in viata, intelegere, sprijin , iubire, sanatate si putere

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Si cum vei sarbatori Mariana? Iti spun dupa acum     sa ai parte numai de lucruri bune in viata, intelegere, sprijin , iubire, sanatate si putere   http://alinahandmade.blogspot.com/ | 
Alina, multumesc mult, mult pentru urari

!
!Petrecem linistit in familie...dupa buget...
 . Ne gratarim, prajiturim, o cinzeaca, doua...si gata
. Ne gratarim, prajiturim, o cinzeaca, doua...si gata  .
. 

Gherman_in spune:
Gherman_in spune:
 Buna de dimineata!No,ca mi-a luat fata Alina prima .Mariana
.Mariana 

,La multi multi ani,si felicitarile de rigoare.Distractie placuta,
,La multi multi ani,si felicitarile de rigoare.Distractie placuta,
 In concediu.....eu sunt in concediu de 4 ani jumate
In concediu.....eu sunt in concediu de 4 ani jumate
 ,asta ,asa,ca o paranteza
,asta ,asa,ca o paranteza ,a fost super,astept cu nerabdare inceperea gradinitei.Si trebuie sa-mi gasesc musai servici anul asta.Ca de nu,am incurcat-o
,a fost super,astept cu nerabdare inceperea gradinitei.Si trebuie sa-mi gasesc musai servici anul asta.Ca de nu,am incurcat-o Restul,unde sunteti?Tot in concediu???Hai
Restul,unde sunteti?Tot in concediu???Hai ,ma duc la
,ma duc la

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
 Buna ziua fetelor  !
!
Alina, Tatiana, Nyny multumesc mult pentru urari 

!
!
Siiii...sa inceapa petrecerea...

Va invit la mini pateuri delicioase, fripturici  , tort de fructe, nelipsita sampanie rose cu multe bule
, tort de fructe, nelipsita sampanie rose cu multe bule  si sucuri
si sucuri  . Hai noroc si sanatate
. Hai noroc si sanatate  !
!
La multi ani si celorlalte Marii si Marioare si celorlalti Mariani si Marini 

!
!

alina_satena spune:
alina_satena spune:

Va ofer cafeaua si tratatiiile ptr ziua mea, afinata, tort, bere sucuri ce doriti va poftesc cu mare drag.
Va ofer cafeaua si tratatiiile ptr ziua mea, afinata, tort, bere sucuri ce doriti va poftesc cu mare drag.