**Prichindei nazdravani 2008!** (26)
Raspunsuri - Pagina 11
MarianaPop spune:
Alina!
La multi ani cu multa sanatate, iubire si impliniri pe toate planurile!
Distractie maxima alaturi de cei dragi !
alina_satena spune:
Multumesc Mariana, din pacate voi sarbatori doar cu Delia ieri cand ar fi trebuit sa sarbatoresc sotul meu a fost plecat toata ziua
doinita_g spune:
Alina, La Multi Ani!
Sanatate, fericire si numai bucurii!
La Multi Ani cu intarziere pentru Mariana, Mara si toate Marioarele!
doinita_g spune:
Mariana, nimic deosebit...multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi
Teo e inotatoare...acum baga si pe spate si asteapta cu nerebdare sa mearga la gradi...lucru care pe mine nu pot spune ca ma incanta asa tare...da' poate n-o mai fi ca anu' trecut...
In rest...mergem in we-uri la tara...duminica o luam pe buni cu noi...vinerea cautam diverse bone...si uite-asa trece sapt la noi...
Gherman_in spune:
La multi ani Alina,sanatate,spor in toate!
Dau si eu un ostropel de pui,daca va e foame.....acum l-am luat de pe focgagici
alina_satena spune:
Va multutmesc tuturor ptr urari, astazi am gatit ciorba de scaricica si mazare, am bagat putin 2 ture la si cam atat pentru ziua de astazi.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Mariana, nimic deosebit...multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi Teo e inotatoare...acum baga si pe spate si asteapta cu nerebdare sa mearga la gradi...lucru care pe mine nu pot spune ca ma incanta asa tare...da' poate n-o mai fi ca anu' trecut... In rest...mergem in we-uri la tara...duminica o luam pe buni cu noi...vinerea cautam diverse bone...si uite-asa trece sapt la noi... Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, ! Ma bucura foarte mult ca sunteti bine . Bravo Teodorei pentru performantele de la inot . Maine, poimaine o s-o vedem la olimpiada ! S-au mai marit si speram ca episoadele de raceala sa fie cat mai rare. Offf...e greu cu bonele...bafta in continuare!
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Dau si eu un ostropel de pui,daca va e foame.....acum l-am luat de pe focgagici tatiana |
Mi-ai facut poftaaaaa ...trimite rapid o portie in s-e. N-am facut de mult, mi-ai dat o idee .
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Va multutmesc tuturor ptr urari, astazi am gatit ciorba de scaricica si mazare, am bagat putin 2 ture la si cam atat pentru ziua de astazi. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf, draga mea Alina si astazi robotesti ? Nu cred ca se facea gaura in cer daca prestai mai putine munci "caznice".... Fa-te fresh si baga o plimbareala de relaxare diseara....