Ultimul capitol!Fluturasi si floricele Mai-Iun(61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici de pui mici!
2liniute rezista, si la noi e aceeasi situatie, trebuie sa avem rabdare cu ei sa creasca. Voiam sa te intreb ce analiza i-ati facut de au spus ca are stafilococ auriu? Si bebe meu are mereu ochii cursi galben, i-am facut de toate: ser fiziologic, masaj, ceai de musetel, picaturi de ochi si laptic de la tzatzica si tot nu ii trece.
Virgi si eu simt ca multe ace in sani intre supturi, probabil ca atunci se produce lapticul. Cu pompa a mers si la mine la inceput de am desfundat canalele, dar acum doare cumplit.
Eva dar pilulele sunt obligatorii dupa nastere? Ajuta la echilibrarea hormonala sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

s-a trezit pana la urma si i-am dat sa pape un pic, nu papa mult dar daca nu papa fac asa urat.. in sensul ca incepe sa planga
asa, pediatra spunea ca papa agitat si ca trage aer... dar oricm trage aer ca eu ii mai scot tata din guita sa faca pauza si sa inghita, ca altfel se ineaca
tot doctorita spunea ca pt colici ar fi bun espumisan si sa-l tn pe burtica, burtica ui pe burta mea si sa merg prin casa cu miscari sacadate...imi arata ea cava ...mie mi s-a parut ca un dans facut de triburi ... dar aseara parea ca tine si bebe s-a linistit... bine ca in timp ce il tineam asa pe burta si mergeam cu el.. bebe tinea si tata in gura .. cam obositor asa, ca il tneam destul de jos si a trebuit sa stau cocosata...
cam atata cu bebe la spital... iar pt mine mi-a spus sa iau elevit si am voie ceai de echinaceea... asta pt ca am intrebat ce as putea lua eu pt sistemul imunitar fiindca am tot papat inghetata si mi-e sa nu racesc.... iar pediatra mi-a spus ca nu am voie sa iau nimic... iar daca o sa iau vr-o pastila trebuie sa nu-i mai dau lapte pe timpul ala
cam asa stam noi la o luna
am tot incercar sa va citesc dar nu am reusit :(... mancaciosul meu vrea lapte din ora in ora.... iar pediatra a spus ca asa e normal sa pape ziua cat e mic.. iar noaptea mai rar...i-m spus ca suzeta nu o vrea iar doctorita cica "pentru ce ii trebuie suzeta?!?" si asa am scapat de insistentele mamei cu suzeta ca eu nu reusesc deloc sa-l fac sa o tina... cat timp a fost maica-mea la noi 3 saptamani.. o mai tinea.. dar acuma nu si nu
si tot doctorita ne-a spus ca nu are nevoie de ceaiuri daca alatez, asa am scapat de "sfturile" soacrei
sper sa mai revin pe forum, va pup

mami Anca de Rares Mihai 3 saptamani
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Shoshonik, pastilutele se iau si pe timpul menstruatiei, se iau zilnic?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Da, se ia folie dupa folie, fara pauza. O folie are 28 de pastile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

doamne andra prin ce ai trecut!!! recuperare rapida si sanatate!!!
elena i s-a recoltat "cultura secretie conjunctivala" la 7 zile si tot de atuni am incept tratamentul o saptamana...nu stiu ce sa iti spun dar dr oftoalmolog parea ca se indoieste de rezultatele analizei... si a insistat ca mai apare asa ceva la bebelusi pana se dezvolta ei... eu sper sa fie asa si ii mai fac masaj
vorbeati de lapte... la mine-n casa ii numai "lapte si miere" , miere mai putin... da sanii imi curg mult, tzasnesc si ajung si la 20 de cm .. dar nu ma plang, slava domnului ca am lapte... ca am trecut prin multe si cu laptele...
eu de la cateva ore dupa nastere l-am tinut la san cu orele... era mic si adormea des... si l-am tot alaptat pana am faut furia laptelui chiar cu o zi inainte sa plec din spital si am stat toata noaptea ca o disperata la o pompa electrica pana am facut ragade... in sinea mea credem ca asa o sa scap de furia laptelui ca sa am laptic pt pui... .am si izbucnit in plans la spital pana m-a certat o asistenta ca daca continuii asa chiar o sa pierd laptele... am aflat a2a zi ca nu scap asa usor de furia laptelui si ca trebuie sa ma chinuii vo 4-5 zile si ca nu am voie sa breau lichide .. acasa m-am trezit si cu un nodul la san si asa am aflat de la mama ca am un canal infundat... am scapat si de furia laptelui si am dezfundat canalul cu ajutor pompei manuale
de ragade am scapat doar cu lanolina si stand cu sanii goi

mami Anca de Rares Mihai 3 saptamani
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Va multumesc iubitele mele pentru incurajari! Opertia mea are puroi acum, m-a curatat pe viu azi, mi-e frica cum nu mi-a fost niciodata si nu ma pot opri din plans, orice mi-ar spune toata lumea sa ma calmez, nu pot!!!!!!!!!

Diana, am si o infectie puternica la urechi si ca sa evitam operatia mi-au dat tratament puternic, de asta nu-l mai alaptam. Dar nu voi scapa de opertie pt ca o urecehe tot infundata este, deci trebuie operata

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andra o sa te faci bine.
Din cauza imunitatii scazute suntem mai sensibile la infectii in perioada asta, eu am urechile un pic inflamate si de ieri mi-a copt o unghie la picior:((( grele.
Trecem noi peste toate, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

andra,o sa fie bine draga mea!!!treci u si peste asta,trebuie sa fi puternica pentru puisorii tai pentru tine,pentru familia ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna dragelor,
Astazi am facut si noi ecografia de sold si se pare ca puiul este foarte bine.. totul in parametri normali!
Vreau sa va spun ca puiul meu de 3 zile adoarme singur cand este foarte obosit si nu mai trebuie leganat, cantat , sisiit! Sunt tareeee mandra de el, manca-l mama
Andra, am intrebat-o pe Zaciu daca a ajuns R cu puiul la eco ( am ajuns cu 20 mins mai devreme si tot nu v-am apucat ) si mi-a spus ca ati fost amandoi iar tie iti era tare rauuu !
Iti trebuie o bataita tie ca nu stai acasa sa te odihnesti sa sa te refaci dupa operatie ufffff
Shoshonik, multumesc tare mult pentru raspuns! Poate imi iau si eu inima in dinti si incep sa le iau! Tu te simti bine de cand le iei? Ai avut ceva efecte adverse?
Elena, nu sunt pentru reglare hormonala! Sunt anticonceptionale recomandate in timpul lauziei( cred ca sunt singurele), nu contin estrogen si nu ingrasa
Asta este si intrebarea mea .. daca sunt necesare atita timp cat alaptez! Doctorul mi-a spus ca as putea ramane f usor insarcinata incepand cu luna a 2-a( peste o sapt fac 2 luni de cand am nascut), altii spun ca sansele sunt fff mici sa raman atita timp cat alaptez. Nici nu stiu pe cine sa cred pfff
Poate mai intrebati si voi si ma ajutati si pe mine cu un raspuns
Pup fetele dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

2Liniute , si eu am facut aceeasi prostie in maternitate cand m-am luat dupa o asistenta idioata care imi spusese ca nu am lapte ( a doua zi dupa ce nascusem era evident ca nu aveam lapte si doar colostru dohhhh) si sa incerc cu o pompa sa vad daca scot ceva!
Mi-a adus o pompa electrica si dupa ce mi-am facut sfarcurile praff si am scos doi stropi de colostru cat sa spoiesc sticluta m-am pus pe bocit de nu mai reusea nimeni sa ma linisteasca
Acum, acasa cu pompa manuala este multttt mai bine.Nu doare , pompez dupa cum simt cat sa nu ma ranesc si chiar daca dureaza 30 mins scot cate 250-300 ml !
Cat despre suzeta.. cica sunt rare cazurile in care bebeii alaptati exclusiv la san sa accepte suzeta asa ca eu tare ma bucur ca nu o vrea ! Vom avea o grija in minus mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Pai a fost o situatie de rahat, ca nu vroiam sa merg, trebuia sa vina tata, nu a mai putut, amana a facut crize nasoale sa nu plece soacramea de langa ea, pe ea nu o puteau lua ca ar fi vomitat, am venit ffff tz de la spital, singur nu se putea duce, de anulat nu am vrut eu ca iar dura un secol, dar am regretat enorm!!!! Vb la tel oricum

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput