Ultimul capitol!Fluturasi si floricele Mai-Iun(61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Cryssa foarte frumos ai povestit cum faceti tu si sotul! Da, e un exemplu frumos de urmat! E drept ca au fost niste momente cand nu i-am acordat credit tatalui si stiu ca s-a suparat la un moment dat ca "m-am bagat peste el" si nu l-am lasat sa faca cum crede el. Totusi la noi cred ca nu e numai asta. De cand s-a intors la servici nu mai e asa dispus sa stea cu copilul. E si obosit cand ajunge acasa, in plus seara mai sta si el cu cel mic un pic si poate chiar nu-i ajunge somnul. Nu stiu ce sa zic. Cu piticul nu e vorba numai ca ma extenueaza, imi e tare mila de el si cand il vad ca se chinuie parca as face orice numai sa nu mai sufere. Uneori de mila lui si de neputinta mea incep si eu sa plang(dar numai daca sunt singura acasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Joanna, multumesc! MI-a zis si Ionelu de biserica aceea (eu o stiu bine pt ca am fost 2 ani la Scoala Centrala, a 9-a si a 10a :) )
Se duce al meu azi si maine pe la biserici pe aici si daca nu gasim ceva dragut incercam si acolo.
Josefine, sunt pediatri care dau paracetamol "preventiv", eu nu sunt de acord cu asta. Amana a facut multe vaccinuri, si cele obligatorii si cateva optionale, dar niciodata febra dupa ele. Nu mai stiu ce mi-a recomandat in caz de febra, a trecut ceva timp de atunci, ce tin minte totusi este ca mi-a zis sa ii pun cartof ras intr-o fasa peste locul intepaturii si din cand in cand fasa cu rivanol tinut la frigider. Niciodata nu o facut galma sau iritatie dupa vaccin.

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Aever, da, e nasol cu munca. Sper sa fie mai bine si sa te ajute cu calmatul lui bebe in week-enduri cand e liber.
Referitor la extenuare, ma refer mai mult la cea psihicam, care e combinata si cu oboseala fizica cand plange. Eu asa am simtit.

Si, esti o mama extraordinara. Nu uita asta! Iti consolezi puiul singura si plangi cu el, faci tot pozibilul sa ii fie bine, ce poati face mai mult?
In timp ne vom cunoaste puii si vom putea sa ii linistim imediat. Momentan, suntem langa ei cand plang si ei vor invata sa aiba incredere in noi.

Am urcat niste fiziere cu muzica, care la mine functioneaza cand bebe nu vrea sa doarma:
http://dlf.transfer.ro/bb_muzica_white_noise-transfer_RO-09jul-d45aef.rar
Sper sa va fie de ajutor.
"Stop Baby Crying - Nature's Miracle White Noise for Baby Colic - Running Water" este din categoria "white noise", enervanta pe noi, dar pe bebe meu il linisteste cam tot timpul. Eu o am petelefon si o dau pe repeat.
"2 Cantec de leagan (W. A Mozart) (Malina Olinescu)" si asta functioneaza cateodata.
Restul sunt functioneaza uneori in a-l linisti pe bebe. Merita incercate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetele! Inca o data, Elyshor, foarte impresionant mesajul tau, iar completarea facuta nu putea fi exprimata mai frumos! Nu-i asa ca tu ai fondat odiseea noastra? dc e asa ma bucur ca tot tu o inchei. si esti minunata!
Crissa, multumim ptr muzica, voi asculta si eu!Super ideea cu laudatul sotului... si io cred ca tb sa-i lasam sa se descurce, sa nu ne bagam peste ei!
Aever, nu stiu ce sa-ti zic referitor la ajutorul sotului, insa maine incepe si al meu serviciul, sa vezi ce-o iau eu de coada!
Felicity, multumim ptr cafea!
Andra, tot pe langa Radu Voda e si sf Spiridon, aj pe jos de acolo...
Elena, sa speram ca nu e nimic ireparabil cu mama ta... cred ca e f greu!
Asparagus, felicitari ptr cele 2 lunite! Si ptr greutate!

[size=2]mami de Adita, 14.06.2012
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.[/size=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

bunaaaaa
raportam si noi rapid bilantul de 2 luni .am ajuns la 5 kile juma.am luat in a 2 luna 1 kil 400.suntem mari si grasi ca un butoias...colicii mai sunt,scremutul o innebuneste pe mama dar speram sa treaca mai rapid.pe 20 il botezam si noi.abia astept.in rest caldura mareeeeeeeee
va urez o zi racoroasa si revin diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Daaa, Andra, pune te rog ultimele 3 poze de pe Fb. Merci muuult

Cori, mami de Ilinca - 18 luni si Maya - puricel mic mic :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

revenim si noi dupa o scurta absenta!
L-am tot scos pe bebe zilele astea la curte, am tot dat drumul si la aer conditionat si mititelul s-a ales cu o faringita si o candida usoara in gurita. Am fost azi la pediatru fiindca era ragusit de dimineata si destul de agitat de ieri..si ne-a prescris glicerina cu stamicin preparata in farmacie si in caz de febra eferalgan. Uf..! Mititelul..sper sa-si revina repede..trebuie sa-l tinem in casa 4 zile..
L-a masurat si a ajuns la 60 cm si 5120 gr la aproape 7 saptamani.

Joanna si noi tot pe 22 facem botezul.
Andra
Anitta, cum mai e taietura?

Pupici pt toate mamicile..

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, nu trebuie sa-i infesi decat mainile, picioarele pot zburda in voie. In ultima vreme eu mi-am perfectionat o tehnica de invelire foarte bine a mainilor sau chiar ii tin o vreme mainile in mainile mele, cat sa adoarma, sa-i fie somnul profund ca sa nu mai dea din ele. Daca nu le are stranse cumva, da din ele ca o balerina si se sperie, se trezeste. cat despre plans in timp ce suge, ar putea fi si nevoia de a ragai, probabil simte dureros aerul pe care il inghite si care e in stomac. Eu am invatat doua dintre felurile de plans din linkul Josefinei: neh - foamea si eh - ragaiala. Stiti ce bine se potrivesc? A, si plansul de somn i-l stiu deja. O sa mai vizionez filmuletul sa inteleg si mai bine si poate mai gasesc ceva documentare pe tema asta. Mie mi-a fost extrem de utila aceasta descoperire. Si Iulia se trezeste noaptea, nici nu visez sa am si eu o noapte dormita cap-coada curand, insa mai prind cate un somn peste zi cu ea, si-mi prinde tare bine. Pe mine scutecele Pampers marimea 2 m-au dezamagit tare de tot. Pe langa faptul ca banda aia din mijloc e foarte subtire, trece kk pe langa elastic si isi murdareste crunt hainutele. Asa ca ne-am intors la Happy, care fac fata cu brio. Si sunt si mai ieftine.
Mamita, pup fetele cucuiete, vesele si mancacioase!Vad ca cu regurgitarea avem si zile mai bune, mai ales cand nu o doare burta prea rau si nu se agita.
Asparagus, eu nu i-am dat apa deloc pana acum, am alaptat-o si atat. I-a fost suficient, a avut si zile in care a supt mult, posibil si de sete, pe langa puseul de crestere. Chiar azi am fost la pediatra si am intrebat-o daca sa-i dau apa. Nu, numai san. Imi pare rau pentru neplacerile de pe drum, imi dau seama cat de frustrant si obositor poate fi.
Elena, nasol de tot cu mama. Cum mai e azi?...
Tin sa va anunt ca aseara am alaptat pe o banca in centrul orasului, iar azi in departamentul de mobilia de la Dedeman. Nu pot face un pas fara ea, azi am ublat prin oras dupa aer conditionat.
Elena, din pacate mi se pare ca voi faceti pasi spre intarcare cu LP... Iti spuneam zilele trecute ca Iulia are seri in care sta la san chiar si cate 3 ore. Si se cunoaste ca imi stimuleaza productia, ca ziua urmatoare am lapte mai mult. Eu l-as tine pe bb cat vrea la san, fara sa ma mai gandesc macar la LP, daca tot am lapte si bb vrea sa suga. Chiar daca adoarme flamand (desi eu nu cred ca adoarme flamand, si chiar de ar fi asa, a doua zi recupereaza masiv).
Joana, super cu somnul lui Cristian, minunat!
Felicity, felicitari micului crestin!
Onutza, 1,4 kg? Excelent! Ce laptic bun ai! Tot pe regim esti?
Albinutza, e mai bine la taietura, s-a inchis in doua dintre punctele cu infectie, au mai ramas 3. Sanatate Rareselului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Eva, da am ramas cu un pic de burtica (mica), insa eu cam aveam dinainte sa raman insarcinata... asa ca tind sa cred ca nu e numai de la sarcina. Sunt si destul de atonica, nu prea faceam sport nici inainte si perioada de 4 luni de zile in care am stat numai in pat nu m-a ajutat deloc.
Parca tu erai cu superproductia de lapte, nu? Ti s-a mai reglat? Te mai mulgi? cum procedezi?
Pupici!
Ylary, ce faci, draguta? Iar esti Wander woman? Cu doi copii mici si tone de mancare gatita? Am facut si eu cateva snitele si am strans un pic prin bucatarie si deja sunt obosita. Nu stiu cum reusesti! Te pup si te asteptam cu raportul pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Stefulici, cred ca toate am ramas cu o mai mica sau mai mare burtica dupa nastere dar o sa o dam noi jos cumva
Eu am ramas cu +3 din 20 dar parca s-a blocat acul cantarului .. nu vrea sa coboare nicicum
Da, eu eram cu super productia de lapte dar am inceput sa ma obisnuiesc adica, il satur bine bine pe bebe ( zilele astea a fost calare pe tzitzi probabil de sete din cauza caldurilor) si seara mulg cate un recipient de 200 ml pe care il pun la congelator unde am facut o frumusica rezerva pt zile negre !
Felicity, felicitari pentru micutul crestin!
Andra, ati gasit biserica pentru botez?
Albinutza, tare rau imi pare ca cel mic a racit ufff
Sper sa isi revina repede
Fetelor aveti idee unde pot gasi scutece pentru apa? De luna viitoare vreau sa il duc pe bebe la bazin si acolo nu avem voie decat cu scutece de apa

Mergi la inceput