** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)
Raspunsuri - Pagina 4
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Baby la multi ani fericiti !!! sarcina si nastere usoara !!! Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
multumesc!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
33+ Mara Andreea
baby78 spune:
citat din mesajul lui matusa77 Neata! Va servesc si eu cu tortulet (virtual) ca azi face sotul 41 de ani. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
La multi ani! Sa fie sanatos si sa va faca fericiti!
33+ Mara Andreea
baby78 spune:
citat din mesajul lui ochidut Cu intarziere LA MULTI ANI BABY!!! Sa fii iubita, implinita, sa ai nastere usoara si sa te bucuri de cele 2 comori! Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Multumesc !
33+ Mara Andreea
puiutz_mic spune:
Matusa la multi ani sotului, sanatate si armonie in casa! Ducu cum mai e cu kk?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
tina_80 spune:
Hellooo
Crispro
La mine e invers R iese pe u#537;a cu bona la plimbare si mi face papa, iar eu m#259; spal, īmbrac si plec la ferma.....nu mi am g#259;sit nici un job pana acum.
Ieri am fost la ITM, contabila si mi am b#259;gat cartea de munca tot la ferma
Saddie, ms de link.....super sandale!!!
Puiutz, mi a mai spus pediatra ca e f bine copilul sa mearg#259; descult pe iarba, pe p#259;mānt.....nu pe ciment.....aten#539;ie sa nu se accindenteze
Acum sunt la ferma, m#259; duc acas#259; la Raducu!
O dup#259; amiaza pl#259;cut#259;!
rodyka spune:
hola, fete dragi
krys, matusa, la multi ani sotilor vostri, si voua de asemenea
crispro, baby, puiutz , eu una va invidiez ca ati putut lua decizia de a renunta la un job pentru a sta acasa cu copilul . la mine nu s-a putut, era cat pe ce sa pierd dreptul de munca dupa atata amar de vreme pe meleagurile astea... stiti voi foarte bine ca imi doream sa stau acasa cat mai mult cu Isa, ca eu stiam de la Maria cat de repede trece bebelusenia si cata nevoie au acum piticii de noi. pot spune ca-mi pare rau in fiecare dimineata ca ma trezesc sa plec la munca si las fetele dormind, dar in acelasi timp pot spune ca am avut oportunitatea unui loc de munca stabil in conditiile in care Spania e in plin declin economic si sanse de a fi mai bine in Ro la fel nu se prea intrevad. e adevarat ca inafara de satisfactii materiale nu-mi ofera nimic locul de munca, uneori insa trebuie sa facem compromisuri de tot felul. saptamana asta vad viata mai in roz, programul s-a redus la 9 ore , la amiaza o adorm pe Isa si dorm si eu o ora cu ea. seara avem timp sa iesim la cumparaturi si la plimbare, la o terasa (in parcuri nu, ca e racoare), azi-noapte am fost in piata din port si am ajuns acasa dupa miezul noptii . am dormit 4 ore intregi dar nu sunt asa de obosita, Isa nu se mai trezeste peste noapte deloc, dimineata pampi e uscat dar eu stiu ca nu e pragatita s-o las fara, dat fiind ca peste zi nu cere sa faca pishu...
si cum se vede ca am mai mult timp, deseara facem clatite (eu cu Maria), asa cum facea pe vremuri mama cu mine . am cautat si o reteta de paine araba, mi-a adus un coleg de la locul de munca de dinainte si am tot ramas cu ideea ca vreau sa fac si eu . ieri am facut www.teoskitchen.ro/2012/06/paine-cu-legume.html#more-3768" target="_blank">paine cu legume, o recomand cu toata pofta (doar ca eu am pus mai multa faina decat in reteta, pentru cele care vor s-o probeze)
ma duc sa pap si eu ceva, doarme toata casa . va pup vu drag pe toate
PS: bumble, abia astept sa aud de liniute roz
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
are cineva www.toyz.ro/sunete-si-muzica/iaki/piticul-povestitor-duni-in-limba-romana/" target="_blank">piticul Duni? are Maria un ursulet cu microfon in ureche, ma mai inregistrez eu cantand sau vorbind si Isa repeta dupa... ursulet (apasand pe o labuta se reproduce inregistrarea) , dupa mine rar vrea sa mai repete cuvinte
puiutz_mic spune:
Rody la tine situatia e diferita, nu aveai cum sa renunti la dreptul la munca pentru care numai tu stii cat te-ai zbatut
Eu nu am renuntat la job, noi avem firma noastra si lucrez "printre picaturi" de acasa. Avem un atelier de schimbat geamuri auto si montaj folii, ti-am mai spus eu, cred. Acum ca am reusit (cu maaaari eforturi) sa ne facem acasa atelierul, e mai usor si pentru sot si pentyru mine, ca poate veni aproape oricand sa imi dea o mana de ajutor.
Dar deja ne gandim serios la gradinita pentru Raducu, e din ce in ce mai greu sa lucrezi la ceva cu el in casa...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Rody la tine situatia e diferita, nu aveai cum sa renunti la dreptul la munca pentru care numai tu stii cat te-ai zbatut |
da, dar tot simt uneori ca nu am facut alegerea buna . mie-mi scrie in frunte "mami" , restul parca sunt detalii
da, stiu ca voi aveti propria afacere, dar chiar si asa e solicitant, cum bine ai spus ca uneori nu poti face nimic ca tre sa stai cu puiutul... eu pe adriana o admir de o mie de ori ca mai are putere sa si lucreze acasa, cu doua minuni pe langa ea
paula_m spune:
Salutare
Si eu o admir pe Adriana, pt puterea de care da dovada. Eu nu am reusit deloc sa lucrez de acasa. Cum il auzeam pe Raul ca se mataie, tb sa ma duc sa vad ce s-a intamplat, si imi pierdeam concentrarea si nu aveam chef, etc.
Am avut si eu zile in care efectiv nu mi-am vazut copilul deloc, plec dimineata la 7 si de obicei ajung la 5 acasa, dar am avut zile in care am ajuns la 11 seara. Dar si la noi, fiind afacere de familie, nu se pune pb, ca daca e bolnav, sau mai stiu eu ce, nu pot lipsi.
Cristina, intr-un fel e bine ca ai renuntat, pt ca asa cum ai zis si tu, poate te mobilizezi si iti faci afacerea ta. Uite Andreea ( Eladea), a inceput si cred ca o sa-i mearga bine, pt ca face ceva la ce se pricepe.
Mi-e atat de cald!!! Cred ca din cauza caldurii intru in depresie, nu pot sa fac nimic, nu pot sa ma concentrez, efectiv ma termina caldura asta. Vreau iarna!!!!
Alina, sa stii ca imi lipsesti...poate ramai repede, repede insarcinata, intri in concediu si ai mai mult timp de noi
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2