cine stie sa ma informeze cum dzeu se calkuleaza de exemplu eu am masurile la geamuri luate ca sa cumpar materialul dar nu stiu cum se calculeaza ca sa il iei in metrii de la magayin latimea si lungimea stiu ca suna aiurea dar astept un raspuns....................
pai in primul rand ar trebui sa ne spui ce dimensiuni au geamurile si care sunt dimensiunile standard ale materialelor (latime mai exact) pentru perdele/draperii care se vand in magazine, la voi.
de obicei, latimea materialului va fi montata pe verticala, iar lungimea materialului pe orizontala, de marginea superioara prinzi perdeaua/draperia pe sina/galerie.
du-te cu dmensiunea geamurilor la magazin (sa stii si inaltimea camerei, si a spatiului de deasupra geamuluiu pana la tavan) si iti calculeaza ele
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani pai in primul rand ar trebui sa ne spui ce dimensiuni au geamurile si care sunt dimensiunile standard ale materialelor (latime mai exact) pentru perdele/draperii care se vand in magazine, la voi. de obicei, latimea materialului va fi montata pe verticala, iar lungimea materialului pe orizontala, de marginea superioara prinzi perdeaua/draperia pe sina/galerie. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |