Bobocei de sept-oct 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Salutare burtici
Am fost la dr. azi si bebelinul meu scump este bine, a zis ca este mai micut cu 4 zile ceea ce este mult mai bine ca data trecuta a zis ca nu trebuie sa ne facem griji, are 2423g la 34s si 4z...pe mine ma bucura, pt ca intr-o luna cat mai avem noi o sa mai puna 1 kg si o sa fie numai bine....mai mergem peste 3 saptamani si atunci trebuie sa facem niste analize k doar ne pregatim de marele eveniment....

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna burtici mandre :)
Lulutza 15 grade??? la mine azi s-au anuntat 41 si cica o sa se simta ca 43 deja am A/C si am iesit la piata pe la 8.30 dimineata si nici ca mai ies azi...bine eu oricum sunt cu tensiunea mea mica si iar am patit-o sapt trecuta mi s-a facut rau/transpirat/nu vad/n-aud....asa ca incerc sa ma abtin...asa ca lasa eu cred ca la tine chiar dc nu pricepi vara pt o sarcina e vremea perfecta nici sa fie frig rau nici cald rau asa o primavara
Lalu si pe mine ma apuca ...nu am aer...simt ca ma sufoc...sigur e umiditatea de vina plus organele presate "un pic" de babe :)
Kytana felicitari prietenei tale!!!ce bbita grasunica bravo...sa dea Domnul sa fie amandoua sanatoase si voioase :)Aaaaa si sunt complet de acord cu puii la rotisor...cam asa ma simt si eu :)))
Lulutza cand mai mergi la kineto mai scrie ce mai inveti :)
Ohhh si imi cer scuze nu mai stiu cine mergea la cursuri la maternitate ...f bune informatiile...mai asteptam!!
Eu am luat legatura cu o tipa care face parte dintr-o echipa ce prezinta un seminar pt alaptare dar nu face acum cica pe 3 sept prima intalnire...si vor fi 3-4 intalniri chiar si dp ce nasc cica e buna...si o cred ca sigur voi avea intrebari...si e moca deci ma duc...si sigur voi scrie tot ce aflu...numa ca na e cam tarziu pt fetele care au termen in sept la inceput...:(
In rest noi joi avem intalnire cu doctorul...vreau sa vbim de nastere ca stiu ca el merge pe naturala dar na pana acum n-am discutat deloc ce si cum...si am cateva temeri pt ca eu m-am nascut cu luxatie in solduri si sunt ok dar a tras de bazin si e un pic shui si asta a tras coloana care-i suie bine si sa vad ce zice sper sa nu se agraveze la nastere....pe de alta parte asa cum zice si mama ...nasc femei cu probleme mari de sold/spate si e ok...deci sper sa fie ok...
Mda...
Azi am facut o ciorbita de vara de legume...cu smantanica asa un pic :D ca oricum tre sa bag legume pt babe si la pranz avem peste la gratar(al cuptorului grataru' ca nu ma apuc sa fac afara pe caldura asta:D )...cu dulciurile ma tin bine (eu eram cu glicemia la lim sup) nu mananc nimic...si fructe incerc sa mananc mai acre si 1-2 pe zi...d-aia ma gandesc ca tre sa completez cu legume dc tot nu pot fructe multe...
Pupic felete :)
P.S. Corinuka mmmm piscina suna super!

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput