Bobocei de sept-oct 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Kytana nu m-as plictisi in veci sa te citesc cand scrii in stilul asta !!! daca te relaxeaza si iti place continua , pentru mine esti o relaxare si o gura de aer proaspat !!!
subiectul ma intristeaza ( e reactia pe care o am cand e vorba de persoane in etate ) ... din pacate exista specimene de genul asta care se cred superiori si daca-i iei la bani marunti nu valoreaza cat o ceapa degerata ... e bine ca nu te-ai bagat in discutie ; din pacate eu nu reusesc sa-mi tin gura si fac comentarii taioase si risc sa fiu data afara din spital instant !

lalu85 curaj ... am eu emotii pentru tine ... se apropie asa de repede ... nu-mi vine sa cred ca mai este un pic si ne vedem minunatiile !!!
nu te speria ; nici eu nu reusesc sa completez respiratia ... si atunci casc , sau ma fortez sa casc ... am citit ca este normal ... si se reduce senzatia pe parcurs ce sarcina coboara ... incearca sa ai toarcele intins cand simti nevoia de o burta de aer ...schimba pozitia ; stai confortabil !!!

Mergi la inceput

Kytana FELICITARI prietenei tale !!!ce fericata trebuie sa fie !!! sa ne tii la curent !!!

31 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

kytana hai cu detalii...bravoo, felicitari pt prietena ta

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Ramona, ma bucur pt tine, cred ca esti in culmea fericirii ca a venit sotul acasa sa va distrati si sa profitati cat mai mult de timpul in care sunteti impreuna....distractie placuta la mare, la balaceala
lulutza, am mai spus si mai spun odata....sper din toata inima sa am o nastere usoara si sa fim bine amandoi...si bb si eu...ca sa pot sa va incurajez si pe voi...stiu ca aveti nevoie(si eu am nevoie) de incurajari si tocmai de asta ma rog sa fie totul bine si cu mine si cu voi...numai Dumnezeu ne poate ajuta, sa ne si Dumnezeu nu ne va lasa

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Buna lulutza_1980

Am nevoie de 6 fiole CELESTONE a cate 4 mg (substanta activa este betametazone) - sunt pentru maturarea plamanilor la beblusii care se nasc prematur si se fac intre saptamanile de sarcina 28 - 32.
Daca ai drum pe la vreo farmacie pe langa tine, ai putea sa intrebi daca se gasesc si daca trebuie retata sau nu?

In Franta stiu ca sunt la 10 eur, am doua promisiuni de acolo, insa nimic sigur si am nevoie de ele pana la sf lunii. Daca poti sa ma ajuti, imi dai un cont si iti trimit banutii unde vrei tu.

Iti multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

NEata,

Sandy, imi pare rau pentru problemele pe care le aveti. Dar ai incredere ca o sa fie bine!
Eu am facut la 31 de saptamani dexametazona - si asta stiu ca se gaseste . Doctorul tau nu ar fi de acord sa faci dexametazona in loc de ce ti-a dat el? Ma gandesc doar in caz de forta majora in care nu gasesti....

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
31+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!

am fost plecata o saptamana la tara, la ai mei...a cumparat dani saptamana trecuta o piscina, am dus-o la tara si-am facut baie zilnic :))...a zis dr ca am voie, m-am balacit ca o rata...am scapat de canicula din bloc...am fost la cumparaturi cu mami la lidl, la pedichiura, ce mai, rasfat total...n-am avut net si-am plecat pe nepusa masa, n-am apucat sa va anunt...
diseara mergem la eco sa-l vedem pe daviduc, sper sa fie bine, i-a placut si lui in piscina...
sper ca sunteti bine, o sa incerc sa recuperez c-ati fost tare vorbarete :)
va pupam!

_
28+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

tzitziri, pe la farmaciile la care am sunat sa intreb de aceste injecti mi-au spus de ceva inlocuitor. in caz ca nu reusesc sa fac rost de ele, o sa vb cu dr si de aceasta varianta...
merci

Mergi la inceput

buna dimineata burticutze !!!

nu stie nimeni sa faca un capitol nou ??? daca as sti cum , l-as face eu , dar nu am nici cea mai mica idee !

sandy_2008 am sa ies la plimbare dupa-amiaza si am sa intreb la farmacie ... daca sunt ti le cumpar instant ; daca sunt si trebuie reteta ( am vizita diseara la medic si il conving sa-mi prescrie el ) ; doar daca nu se gasesc nu te pot ajuta - dar in rest fii fara griji ca-ti trimt pachetel maine sau poimaine !!!incearca sa intri azi si maine sa vezi ce noutati am !

astazi maxima e de 15 grade !!! nici nu simt ca e vara !!!

31 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sandy2008: Si eu am rugat-o pe tipa din Anglia care vine in cateva zile in tara sa vada daca poate lua de acolo fara reteta, cat costa etc. si iti spun dupa ce primesc raspunsul ei.

Corinuqa_g: Super rasfat pe capul tau, bine ca te-ai deconectat de griji si stres si ai scapat de calduri.

In seara asta ma intalnesc cu multi colegi din liceu si cu diriga, abia astept revederea!

Pupici!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

26 +

Mergi la inceput