IULIA va invinge CANCERUL!
Raspunsuri - Pagina 19
anca_nicolae spune:
natasa,
poate o iau eu jucaria, si scurtam drumul. Tu de unde esti, ce oras?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Natasa spune:
Bucuresti, zona Obor, Stefan cel Mare, Dinamo, Parcul Circului, centru -ajung usor in oricare dintre ele.
anca_nicolae spune:
ok, atunci ne vedem prin zona ta, insa luni cred, ca sunt libera si o sa vizitez pe cineva la obor. Tot luni o sa si platesc, banuiesc ca in contul deschis de monnvas la brd, da?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Am mai primit azi in cont> 100 lei - BCM 30 lei - LC 50 lei - LV 50 lei - DC - ultimii 3 nu sunt membri DC, ci colegii de serviciu ai unei membre DC, careia ii multumesc din suflet si care a preferat sa ramana anonima 200 lei - IE 25 lei - PD - pentru produse de la bazar 20 lei - LE 40 lei - SOG 100 lei - Simonapro - pentru produse de la bazar http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=40434 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=43922 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=43940 50 euro - S.L. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Am bifat plata si saptamana viitoare pun la posta,multumesc.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Monnvas spune:
Am primit azi:
1000 lei - U.C.
250 lei - R.D.
30 lei - Alinamoro pt produse de la bazar
50 lei - T.A.R.
Roxana, am primit confirmarea de plata, dar inca nu au intrat.
Iulia va multumeste. Revin cu vesti.
Monnvas spune:
Acum, seara am vorbit iar cu Cami. Dat fiind ca analizele arata inca bine, luni dimineata ii mai ia sange si daca arata bine vor incepe a treia cura de citostatice. Medicul care le supraveghea e in concediu si au ramas pe mana unei doamne conferentiar, care le-a sfatuit sa faca RMN-ul dupa a 4-a cura. Oricum, tumora e la suprafata si i se cam vad dimensiunile, acum are cam 5-6 cm in diametru (apreciere ochiometrica).
In rest... Iulia pare ok, pe cat de bine poate fi un copil cu boala asta. Azi am auzit-o chitzaind la masa, ii arata Cameliei ce vrea sa manance, deci macar cu mancatul e bine.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Acum, seara am vorbit iar cu Cami. Dat fiind ca analizele arata inca bine, luni dimineata ii mai ia sange si daca arata bine vor incepe a treia cura de citostatice. Medicul care le supraveghea e in concediu si au ramas pe mana unei doamne conferentiar, care le-a sfatuit sa faca RMN-ul dupa a 4-a cura. Oricum, tumora e la suprafata si i se cam vad dimensiunile, acum are cam 5-6 cm in diametru (apreciere ochiometrica). In rest... Iulia pare ok, pe cat de bine poate fi un copil cu boala asta. Azi am auzit-o chitzaind la masa, ii arata Cameliei ce vrea sa manance, deci macar cu mancatul e bine. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Sincer, nu stiu ce inseamna faptul ca are inca analizele bune. Adica daca e e de bine sau de rau: daca e bine ca are analizele bune sau daca e rau ca nu au scauzt in sensul ca ar exista riscul sa nu isi fi facut efectul citostaticele.
Sper sa fie bine Iulia si sa treaca toate hopurile ca banii ii strangem noi.
Exista vreun update al conturilor? CU aproximatie (reactioneaza lumea mai repde cand vede concret care e status-ul)!
Serialbastre spune:
citat din mesajul lui Monnvas Am primit azi: 1000 lei - U.C. 250 lei - R.D. 30 lei - Alinamoro pt produse de la bazar 50 lei - T.A.R. Roxana, am primit confirmarea de plata, dar inca nu au intrat. Iulia va multumeste. Revin cu vesti. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Eu sunt T.A.R.
Doamne-ajuta! Iulia va invinge cancerul!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Panseluta spune:
Monnvas, am prim it mail, am si raspuns.
Te rog sa imi confirmi daca iti intra si banutii (pe contul in EUR).
Numai bine si ma pun pe treaba cu traducerile !