Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ce-as bea si eu putin vin rosu, e singura bautura care-mi place.

Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

MeAlex cat timp as putea sa iau duphaston? 10 zile si le opresc sau pana cand imi va aveni menstra (daca va mai veni). Utrogestanul stiu ca pot sa-l pana cand imi vine, nu influenteaza cu nimik uratii. M-am mai calmat cu ovulatia, intradevar nu are cum sa nu se sparga foliculii, sunt prea mari ca sa nu se sparga, si parca au incept sa ma doara un pic si ovarele .

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Dya nu cumpara teste de ovulatie,injectia cu hormonul de sarcina iti va arata testele de ovulatie sau sarcina pozitive. Stiu ca LH si Bhcg sunt frati si testele nu sunt relevante cat timp hormonii din injectie sunt in corp.
Asa ca abia dupa 10zile de la injectie te poti testa de sarcina si vei fi sigura ca e corect.
Bafta multa si sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Dana0000 , Chiar asa si testele de ovulatie sunt influentate de pregnyl? Stiam doar e testele de sarcina, nu stiam si de cele e ovulatie . Bine ca mi-ai spus. Nu-mi ramane decat sa ma iau dupa semnele corpului meu care au inceput deja sa se faca simtite, creste durerea de ovare in intesitate simtitor, e clar in seara asta ovulez .Uraaaa. Am mai scapat de o grija. Acum am alta grija, durerile mele la ovulatie mai ales sub tratament de stimulare sunt aproape insuportabile. Cum voi reusi sa prestez deseara cu asemenea dureri? Credeti ca un supozitor cu diclofenac ar fi ok? Sau mai bine sa le suport ca nu am sa mor?

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Diarnyina_D, cred ca e OK sa pui supozitor cu diclofenac. Stiu ca LH e frate cu HCG, dar daca, asa e, ca de aia si cand esti gravida, ies si testele de ovulatie pozitive...dar e clar ca si invers e acelasi lucru...m-a batut soarele in cap! Bine ca apar simptomele.
Si Duphastonul si Utrogestanul amana menstruatia. Uneori poate aparea si peste tratament. Eu as zice sa iei vreo 12 zile dupa ovulatie, pana testezi si te lamuresti cum e, cu riscul ca ti-l vei intarzia. Ai sanse mari sa ramai luna asta, asa ca mai bine sa sustii sarcina cat poti de bine.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Apropo de utrogestan, o prietena foarte buna a facut anul trecut inseminare, si i s-a dat utrogestan dupa inseminare. Ideea e ca ei i-a zis sa-l ia pana vine menstra, sau daca vrea in a 14-zi dupa ovulatie sa faca un betaHCG, daca iese pozivi sa continue utrogestanul, iar daca iesie negativ poate sa-l opreasca. Cred ca voi face un beta in a 14-zi adica pe 18-19 iulie ca sa vad daca mai continui cu progesteron.
Asta doresc si eu sa fac, sa sustin cat se poate de mult o eventuala sarcina. Bine ca mi-ati zis si de testele de ovulatie ca sa nu le mai iau.Trebuie neaparat sa mai prestez si in seara asta, si poate vor fi 4 ochisori la sfarsitul lunii , asta ca sa nu ma razgandesc si sa zic ca vreau 6 ochisori , si am sa vin si eu sa va dau pupicii de molipsire.

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor ma numesc ANCA am 23 ani si intru si eu in clubul vostru. eu vreau sa va intreb ceva deoarece in capul meu este o mare dilema si cu corpul meu se intampla ceva eu am intrerupt ac din luna mai pt ca vrem un bb dupa ce le-am intrerupt mi-a venit menstruatia imediat dupa 4 zile apoi mia venit la 34 de zile dar ma tinut doar 3 zile si inainte ma tinea 5-6 zile adica mia venit duminica si de marti seara nimic. voi ce ziceti este din cauza pastilelor? mi-am dat organismul peste cap? a si am uitat sa specific am luat ac 5 ani. astept un raspuns de la voi deoarece eu sunt in italia si la medic nu ma pot duce momentan pt ca nu am acte debea la sfarsitul luni august daca imi rezolv cu actele.si as mai vrea sa va intreb daca pot sa incep sa iau acid folic inainte de sarcina? va pwp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna gagici,
Sunt rupta de oboseala, am umblat toata ziua.
Am si o veste buna, am prins o programare la doctorita de aici de aproape la care ma chinuiam eu sa pot intra, vestea proasta e ca oricum luna asta e pierduta ca programarea e pe 23 iulie cand eu as fi in ziua 27 dar macar am intrarea si stim ce sa facem luna cealalta.
Multumesc fetelor pentru sfaturile legate de apartament, am contract de vanzare cumparare cu clauza de ingrijire si uzufruct viager cu batrana dar faza e ca acum face mofturi si nu stiu cat face mofturi cat e bolnava, mai tarziu ma duc sa vorbesc cu doctorul sa o consulte un doctor specialist psihiatru sau ceva de genu sa ii dea tratament poate se mai linisteste putin, banii bagati sunt multi si nu pot iesi cu coada intre picioare, au fost bagati toti banii pe care i-am strans noi timp de 3 ani si ne-am facut nunta si profitul de la nunta, echivalebtul a aproape o garsoniera pe vremea aia, ca sa nu mai punem tratament, cheltuieli si toate celelalte, nu plec trebuie sa am multa putere si sa indur mai departe, DD o sa ma ajute asa cum m-a ajutat timp de 6 ani.




Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ankylya, e normal ce ti se intampla, menstruatia inainte de Ac-uri nu mai este la fel dupa. Si da, poti lua acid folic pregatitor pt sarcina.
Bine ai venit! si sa stai putin aici, sa te muti repede la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Fetele 'neata
Eu sunt la tara
Vroiam doar sa va spun ca ieri am avut un inceput
De albus de ou
Am si prestat, evident :)
Dar asta inseamna oare ca ma apropii de o ovulatie
Si ca dupa ea e posibil sa mai astept maxim
14 zile pana la o eventuala menstra?
si nu mai numar pana la 80? :D
Didi, Alex?

N'am niste teste de ovu'
Tre' sa ma duc pana la curtea de arges sa imi iau

In rest va pup

Mergi la inceput