Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)
Raspunsuri - Pagina 22
adarev spune:
Buna dimineata, fetele. Ce faceti?Adica, vad ce faceti. Va cam chinuiti cu somnul si caldura. Despre noi, vreau sa spun ca suntem ok. Nectarel, a crescut . Mananca , ca un purcelus iar apoi sta cu burta umflata , trage niste.... , face caca si e tare satisfacut. Deja, are si el 1700. lapte vad ca mai am. Mananca si el 45 ml. Cred ca mai stam pana facem 40 de saptamani si peste 2 kg.
Roxypui, vreau si eu nr. de tel al mamei Deliei. Delia, ai o familie tare draguta. Fleur, vad ca ti-ai intrat rapid in rol. Va pup pe toate si bafta celor care urmeaza. Hai, Anaoi...
Ada
valy27 spune:
auziti? eu nu am nici o superstitie,dar voiam sa va intreb daca e ceva cu molifta si iesitul din casa???
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+35sapt, doamne ajuta in continuare.
maria0408 spune:
Ada feliictari pentru progresele micutului. A luat foarte bine in greutate iar de mancat papa bine 45 ml. Hai ca 300 de grame se pun repede, poate iti faci curaj si te apuci si de cumparaturi sau intre timp ai rezolvat si cu ele?
Kimmy spune:
Ada,ce bebeloi ai deja .Bravo pentru laptic!
Pusi,la lista de bebei,vezi ca sunt doua,putin mai jos apar toti bebeii.Lista aceea sus e pentru cei mai recenti bebei aparuti.Daca nu ma insel,ultimii 10...si cum deja am depasit numarul,incet cei nascuti primii,o sa fie doar pe lista de mai jos,cu toate datele lor si a mamicilor.sper ca s-a inteles ceva din ce am explicat.Eu asa am inteles de la fetele cu lista.
Mor de cald,ma duc sa fac un dus ca au transpirat si chilotii pe mine
_
Mamica mandra 35+Emma Iulia
AMR 3+
Povestea noastra
Porumbita spune:
am fost la control; bb e ok, are 3200 g (marja de eroare +_ 400 g) dar doc crede ca are peste 3,2
in rest se prezinta bina placenta, lichidul, el; placenta incepe sa imbatraneasca dar e in limite
din pacate are o circulara de cordon, dar nu e periculos momentan, nu e stransa
dc ramane asa voi astepta sa fac 39 de sapt ca sa fac cezariana (azi am facut 37)
dc nu o sa facem vinerea viitoare sau mai devreme
duminica ma duc iar la control si vedem cum mai e si ce modificari apar
eu nu s prea ok, de vineri in pat, din cauza hemoroizilor
nu pot merge, sta, e fff naspa
am plans si sambata si duminica de dureri...
azi de la efortul facut pana la doctor cel extern a inceput si sa sangereze...
distractie maxima
si mananc fructe, beuau lichide, constipata nu am fost...
am facut programare si la 14:00 ma duc la o clinica de proctologie sa vad ce le pot face
sa imi tineti pumnii
Pusi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 pusiai mesaj- si pe belina noastra o va chema sara maria. _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +35sapt, doamne ajuta in continuare. |
Trimis.
Pe bebelina noastra Sara Ioana
37+ Sara
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery