Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si multam de cafea!
Vad ca lumea nu prea se inghesuie la scris...cred ca am avut toate insomnii si acum sunteti la somn,haha.

Pusi,un pachet de pampers nr 1 poti lua linistita,trec foarte repede.Eu am luat unul nr 1 si 2 nr 2 sa am pina una,alta.La mine si primul bb a fost maricel si au fost la fix nr 1 mai ales pina am invatat sa-i pun cum trebuie.Asa ca ia fara frica,ca nu ramai cu ei.

Mai stie cineva,ceva de Carmina???

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Kimmy, tensiunea mea normala este iarna 11 - 10 iar vara 10 - 9. Adica mie mi se pare normala 9. Am zile si cand e 8 sau chiar 7 si nu imi e rau. Merci de sfat, apa intradevar cam uit sa beau.

Pe zi ce trece parca sunt mai in ceata, desi am liste peste liste cu bagaj de spital, lucruri pentru bebe, etc... ma simt pierduta.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Maria, Daconst,
Multumesc frumos pt. opinii. .

Fetelor,
Eu tot insist. Nu credeti ca pe prima pagina, la sectiunea "Bebelusii nostri" ar trebui sa apara si Nectarie de Adarev si Laila Josephine de Delia 21? Oare se ocupa cineva sa actualizeze?

37+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Am vazut ca azi avea programata cezariana ANAOI. Asa ca scot motatele pt. ea, poate reuseste sa ne dea de veste...

HAI ANAOI

CARMINA VOI CE FACETI?
Parca spuneai ceva de marti pt. control si luarea unei decizii. Hai un pic de curaj si pentru tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

salutare si de la mine.citesc si ma ia o teamaaaaaaaaaaa dar si o nerabdare sa vad minunea noastraaaa.
eu sunt ingrozita de faza cu somnul...ca eu tare somnoroasa sunt de fel.
mi-e teama ca n-o sa am lapteeeeee.offf

laura si bb sa-si revina repede.
toate gravidutele,mamicile si piersicutele

mie mi se pare ca noaptea am burtica tare,cu toate ca ziua bag no-spa+gynipral....

suplimentul de lp (daca e cazul) se recomanda din maternitate?????

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+35sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

nycosia -nu pot sa-mi activez contul pe eumama.rotu cum ai facut???sau poti sa-mi trimiti cartea pe mail????vad ca nu ai activat PM.....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.

Mergi la inceput

Dana unele suntem prin zona, eu pana acum prin bucatarie am facut o ciorbita de perisoare. Ieri a facut sotul niste vinete si cu maioneza vegEtala m-am riscat si eu ca nu mai puteam de pofta. Nu va spun ce arsuri aveam asta noapte dar noroc ca s-a inventat Rennie asa ca azi dimineata am recidivat si am mai mancat o portie. Fiind asa de clad am sunat si eu la serviciu si mi-am luat medical mie frica sa nu fac vreo boacana mergand prin caldura.
Azi am terminat si noi saptamana 34, ce putin mai este....

Mergi la inceput

Pusi sunt de acord cu tine cu actualizarea listei de bebelusi insa habar nu am cum se face, poate o fata cu experienta isi face timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

nycosia -nu pot sa-mi activez contul pe eumama.rotu cum ai facut???sau poti sa-mi trimiti cartea pe mail????vad ca nu ai activat PM.....

_

Valy,
Am descarcat si eu cartea. Trimite-mi adresa ta de mail pe PM.

37+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

pusiai mesaj- si pe belina noastra o va chema sara maria.

_

Mergi la inceput