Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

alilumi - sa te asiguri ca bebe baga in gurita cat mai mult din mamelon, nu doar sfarcurile.

Diana - cum mai esti dupa cazatura?

Si eu sunt la categoria "petite" - 1.57m si peste 70 kg

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

alilumi sfarcul doare dc doar el intra in gurita la bb. tr sa intre cat mai.mult din mamelon

michelle azi am vazut si eu ca am ajuns la 70 ; asta era maximul pe care.mi l propusesem

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu ma simt groaznic :(

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Michelle ce zici de Clara Ilinca ? Ai scris ca ai semnat contractul te-ai hotarat cum nasti? Faci cezariana?

Pai cautam un nume de sfant langa Clara. E frumos si numele Ilinca. De fapt sunt atat de multe nume frumoase doar ca noi ne-am obisnuit deja cu numele Clara ca nu ne mai vine sa il schimbam.
Da, am semnat pt cezariana, dar se achita la final costul real al interventiei.
Daca nasc natural sau daca nasc cu alt dr (in cazul in care dr mea nu poate ajunge) poate fi alt tarif. Sau daca mai doresc si alte investigatii.. sau o rezerva cu un pat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Am revenit cu detalii, atat cat ma lasa juniorul :) Felicitari Alinuta!
Operatia mai doare, mai inteapa, urmarile anesteziei (rahi) au fost crunte, dar aproape au trecut...o saptamana fix am avut dureri groaznice de cap si se continua si acum cu dureri de spate mai ales daca stau in picioare sau aplecata, dar sper sa treaca si astea. Laptic am, dar mai mult mulg ca bebe oboseste repede cand suge si se enerveaza si cere biberon. Ii mai dau si lapte praf completare cand n-am timp sa mulg, sau noaptea sa nu trezeasca pe toata lumea.
Acum sa va povestesc cu numele. Am vazut ca multe dintre voi ati retinut Rares care era intr-adevar numele care imi placea mie. Lui tati ii placea Darius si avnd in vedere ca eu am ales Andrei, l-am lasat sa aleaga el celalalt nume. Inainte sa intru in operatie l-a intrebat cineva de nume si a zis ca ii place Darius sau David. Era prima oara cand il auzeam cu David si eram convinsa ca oricum o sa ramana Darius. Cand s-a dus sa-i faca actele, surpriza! vine el mandru cu foile - Andrei-David! Imi place numele dar m-a lut pe nepregatite, n-am fost prea incantata. A doua zi insa m-a sunat o prietena si mi-a spus ca atunci cand i-am trimis msg ca am nascut s-a uitat in calendar si pe 26 iunie, ziua in care am nascut e trecut Sfantul David. Fara cruce, e adevarat, dar este...deci...nimic nu e intamplator si baietelul meu are sfantul lui care il apara. Ma socheaza insa si acum feelingul pe care l-a avut sotul cu alegerea numelui...
Va las fetele ca m-am intins cat pomana tiganeasca. Va pup pe toti: mamici, bebei, burtici. Noapte buna!

Andrei-David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Michelle, sunt bine, ma mai doare putin burta intr-o parte, nu stiu daca de la cazatura sau e durerea obisnuita, o simt ca o arsura in stratul de sunci...

Mie o sa-mi treaca starile astea, sunt constienta ca sunt trecatoare, ce sa facem, dam vina pe hormoni si mergem mai departe .

Mandra mea s-a matzait mai rau in seara asta si s-a calmat imediat ce am pus-o pe un tricou de al meu. Oricum dorm cu ea, dar nu puteam de la 9, mai aveam 3 copii de spalat si pus la nani.

Alilumi, ai grija ca bebe sa apuce mult din areola (sfarcul e totuna cu mamelonul). Presiunea pe areola face ca laptele sa vina repede si se duce senzatia aceea de usturime. Ai bebe mare, convinge-l sa pape cum trebuie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Nu mai stiu daca v-am spus cum mi-a trecut durerea de cap dupa rahi (v-am zis cum e cu uitarea dupa nastere ). M-a luat miercuri, cand am ajuns acasa (e posibil sa fi contribuit si musafirul nepoftit ). Mi-am facut un ness f tare (vreo 3 lingurite cu varf la o cescuta), am alaptat copilul si apoi l-am baut. In vreo 2 ore mi-a trecut definitiv.
Cafeaua simpla si hidratarea dupa anestezie nu m-au ajutat.

Porumbita, asa este, trec starile astea depresive, noroc ca eu n-am pe cine sa stresez ca tare m-as mai plange si eu cateodata . Al meu sot e mai cerebral si mi-a taiat-o scurt, ca nu ma pot controla, cum sa dau vina pe hormoni? M-a pupat dupa aia si l-am iertat, altfel vedea el ce fac hormonii dintr-o lauza .

Fleur, inca poti avea lohii, ele vin si pleaca timp de 6-7 saptamani. Sa nu pleci de acasa fara un absorbant ca nu stii cand te apuca .
Menstruatia, cand apare, e putin mai dureroasa si destul de abundenta (doar prima, la mine asa a fost de fiecare data).

Edit. Negii de care va plangeati sunt papiloame, apar pe gat, pe la axile, pe burta, sub sani, din cauza scaderii imunitatii in sarcina. Vor disparea dupa nastere, nu se intervine decat daca sunt f multe papiloame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Seara buna, fetelor, v-am citit zilele astea, dar nu am prea avut chef de vorba, ma paste si pe mine un pui de depresie cred.

Mii de felicitari mamicilor surpriza, sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii!!!

Noi suntem ok, am fost la eco miercuri, la 33 sapt si 6 zile, bebe e in prez craniana, are 2,9 kg si am stabilit cezariana pe 8 august.

Help me cu un sfat, va rog: am folosit in seara asta ketonal pt o durere de gat (medicul imi zisese mai acu ceva saptamani ca e ok sa il fol daca ma doare spatele); dupa ce l-am folosit , am citit in prospect ca e cmplet interzis in trim 3, deoarece poate da insuf renala sau cardiaca fatului . Am spalat eu repede locul, dar prospectul zice ca si o utilizare accidentala e periculoasa. Nici nu ma pot baga in pat acum, sunt super panicata

34+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna mamici si burtici!

Iiuli stai linistita, inteleg ca ai folosit o crema, nu ajunge atita in singe sa ii faca probleme lui bebe. plus ca efectele alea apar la folosire indelungata, nu dupa o doza doua

Porumbitza vad ca ti-a spus Diana, eu am folosit betametazona crema. de ce te simti rau?

Michelle mie imi place Clara Elena

Diana pup fata, las ca trec ei si hormonii si pe mine m-a luat un pic de baby blues ca ma gindesc ca ma intorc la slujba in curind si nu mai imi vad minunea citeva ore bune pe zi offff si el e asa indragostit de tzitzi a lui...

Fleur am vazut pozele, auzi la el not interested mai vorbim noi peste vreo 10 ani asa...

Andreea nu mai da LP copilului daca ai tu suficient laptic, o sa scada productia astfel si e mare pacat. Tare povestea cu numele, bine eu il strangulam pe al meu daca imi facea vreo faza sa apara cu un nume neaprobat

Alilumi la fel iti zic si tie, sa nu te superi dar mi se pare aiurea ce ti-a zis pediatra, de unde stie ea ca nu vei avea lapte suficient?? pai ar insemna ca nu mai alapteaza nimeni copii peste 4 kilograme? pune-l la sin cit de des si va fi laptic

Ali ma bucur ca esti bine

am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

biribu
intre timp mi-a raspuns si doctorul (la 5 dimineata ), pe mail, si a zis sa merg sa fac o eco pentru linistea mea, dar ca teoretic e prea putin ca sa treaca in sange sa blocheze canalul arterial. s-a mirat de reactia alergica pe care am facut-o, mai ales ca eu am folosit mult ketonal inainte de sarcina si nu am fost alergica niciodata. ce sa mai zic si eu acum, nu imi vine sa cred cat de prostuta am fost sa nu citesc prospectul inainte, sunt asa obsedata sa nu fac ceva gresit si dintr-o data fac ditamai tampenia

acum ca tot sunt treaza de la 3, macar sa va dau si cafeaua - - si un suc mare de morcovi, cu care ma delectez eu acum. m-am uitat toata noaptea la seriale si am facut o negresa, iar sotul meu nici nu s-a prins ca nu sunt in pat, cu tot zgomotul de fond din bucatarie

sa aveti un weekend frumos

34+ Mihai

Mergi la inceput