Miserupismul copilului

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ab, asa ne-a aratat Selene ca a avut rabdare cu fata ei. Eu, tb sa recunosc, ca nu as fi rezistat sa vad/testez limita copilului. De obicei reactionez cu distragerea atentiei, uneori si mai repezit dc sunt in limita de timp.

Iar cu somnul... copilul vine in pat la noi si se uita in liniste la desene sau isi ia el singur jucariile si se joaca in camera lui/sufragerie. Precizez ca sunt child proof, chiar sunt relaxata pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174
...eu cred ca este o problema.

Si care ar fi problema aia? Daca repeta de 5 ori, tot problema era? Dar daca repeta de 100? Mai grav ca 62? La fel de grav ca 62?

Unul dintre sfaturile sanzianei27 includea si asta: testeaza ignorarea. Am testat-o. Pana la 62. Am oprit-o eu, ea putea continua.

Si nu e prima data cand repeta un lucru, in speranta ca il va obtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi se mananca in fiecare seara dude si corcoduse direct din pomi Ca pe vremuri
Nu e vorba de anul in care ne aflam, ci de turma

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

La noi se mananca in fiecare seara dude si corcoduse direct din pomi Ca pe vremuri

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

Daca nu-ti spune nimeni ca nu e conform regulilor si organizarii, o sa ma simt discriminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Tot pe la 22.30-23.00 se culcau, doar ca la 3 ani mai dormeau dupamiaza. Nu ca acum ar fi prea mari (cel mic are 6 ani jumate si in loc de somnul de pranz are zilnic antrenament la inot).
Diferenta de ora de culcare am remarcat-o pe cand avea cel mic 3 ani. La o diferenta de 4 luni am fost in Tenerife si in Germania. In Tenerife la 23.00 ii smulgeam dintr-un parc plin ce copii iar in Germania la 20.00 se uitau nemtii crucis ca de ce nu-i culc. Cum sa doarma daca la 18.00 abia se trezisera?

Noi mancam dude. In parc, in Bucuresti. Evident ca nespalate.
Selene, daca ai oprit-o din repetat inseamna ca ai cedat . La un moment dat pt copil nu mai e importanta cererea (ca vrea la bunica) ci repetatul (imitial joaca - mai tarziu testare a limitelor tale). Eu sunt destul de incapatanata si am facut chestii din-astea cand eram copil. Mai fac si acum doar ca putin in alt mod. Cand vreau ceva insist pana obtin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

_

Daca nu-ti spune nimeni ca nu e conform regulilor si organizarii, o sa ma simt discriminata.

Nu esti intr-o turma buna , asta e adevarul, tre` sa gasesti o turma in care sa va potriviti

Selene, a trecut aproape o saptamana de cand ai deschis subiectul, ce s-a mai intamplat cu voi, cum e Daria ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Selene eu atit mai scriu pe topicul asta.

Bucurate de ce ai.

Sint multe mamici aici pe forum cu copii foarte bolnavi - si care se bucura de puisorii lor, si au o viata frumoasa.

Sint multe mamici cu copii multi si nazdravani (ca si Daria ) - si sint fericite.

Incearca sa te bucuri de ceea ce ai .......

edit: Am scos acel 'inca' ...suna rau de tot ....care nu a fost intentia mea .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Bucurate de ce ai.

Sint multe mamici aici pe forum cu copii foarte bolnavi - si care inca se bucura de puisorii lor, si au o viata frumoasa.

Incearca sa te bucuri de ceea ce ai .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Eu o tin pe a mea....in acest moment Selenne e depasita de energia Dariei...Acum ori tu te energizezi sau in timp Daria se va mai tempera! Am mai intalnit familii in care cate un copil e atipic familiei (adica seamana cu alti membri, decat mama si tata si sunt depasiti....mai ales cand are si frati care se comporta conform tiparului creat de parinti)
Va provocati una pe alta: tu nu cedezi, ea nu cedeaza!

Stiti de cate ori m-am culcat la 3-4 si m-am trezit la 6, am trezit copii pt gradi, eu la munca....cani de cafea sa fiu functionala si cate o jumatate de somn la amiaza cu cel mic sau pur si simplu am rezistat!

Noi avem o pereche de fini care nu au copii, vesnici obositi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

selene,
intra la umanitare si citeste despre Iulia si apoi, intoarce-te la strumfita ta.
ai un copil perfect!
fii bucuroasa,razi, transfera-i,daruieste-i si ei bucuria ta!
altfel, ceea ce semeni acum e posibil sa culegi mai incolo.

Mergi la inceput