Miserupismul copilului

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

de aici si prudenta cu care primesc noi vizite :)))

daca apare cineva pe care o / il aud "ah, am sters praful de dimineata si ce sa vezi! aparuse iarasi in colt pe dupa sifonier!" ma ia cu ameteala si propun de obicei un ceai la o terasa in oras, daca se anunta pe nepusa masa . In genul "hai sa trec pe la tine azi!"

daca in schimb se anunta careva cu cuvintele "pfoai, mi-am gasit poseta, crezusem ca era pierduta, stii unde era? in debara, cu trotineta lu' asta micu!"....atunci..."mi casa es su casa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asta e corect asa cum zici tu, daca asa e si felul Dariei.
Uite, fi`mea, spre rusinea noastra, da buzna in casa, se pupa`n bot cu cainele, isi ia apa din frigider si se tranteste la ea in camera pe pat sa bea si sa-si traga sufletul. Seara de seara acelasi scenariu, dar dupa 2 ore de alergat si sarit coarda o inteleg :D
(bine, nu mai avem mochete si e usor sa dam cu mopu` after)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

de aici si prudenta cu care primesc noi vizite :)))

daca apare cineva pe care o / il aud "ah, am sters praful de dimineata si ce sa vezi! aparuse iarasi in colt pe dupa sifonier!" ma ia cu ameteala si propun de obicei un ceai la o terasa in oras, daca se anunta pe nepusa masa . In genul "hai sa trec pe la tine azi!"

daca in schimb se anunta careva cu cuvintele "pfoai, mi-am gasit poseta, crezusem ca era pierduta, stii unde era? in debara, cu trotineta lu' asta micu!"....atunci..."mi casa es su casa"

Stai asa, sa vezi ce am eu in camara... :D

Si sa vezi ce fain e cand scot din sertar, in loc de chilotii mei, oaresce bile de-ale Dariei...

Mai acu' vreo doua zile nu a vrut sa iasa din casa daca nu ii lipesc si ei un Discreet pe chilotel.

Mergi la inceput

am parchet + gresie
si un covor pe care am sa il scot imediat ce fi-miu e mai sigur pe picioare, momentan mai amortizeasa din buseli.

nu zic ca e mai bine ca mine sau ca tine, zic doar ca suntem diferiti.

anyways, si eu il descalt, spal pe maini. cainele insa nu prea am cum sa-l descalt :P

probabil e mai bine sa fii ordonat evident, dar e bine sa nu ...nu stiu cum sa iti zic.

sa nu ti se ridice pulsul de nervi si nu mai poti respira la gandul "ha! jeg! ha! apa pe jos! oh! pantofii! vai! dudul!"

pentru ca praful se sterge, jegul se spala, pantofii se descalta, apa se usuca etc. normal ca si pe mine ma apuca jalea cand vad debandada sau mizerie, dar important e sa nu ne apuce palpitatiile si de la asta, avem destule necazuri serioase si incercari grele in viata.

Mergi la inceput

in camara intru ca in Mordor, rapid, rar si cu prudenta.

Mergi la inceput

mamagiuliei, si Daria pupa matzele pe nas. Dar is ale noastre si le stiu hramul.

Uite insa o chestie care nu mi-a placut, am lasat sa se intample, dar pe urma i-am explicat Dariei ce si cum.

Avem in bloc o copila cam de clasa a V-a, zic eu, care mie mi se pare mai... strange, asa. E innebunita dupa toate matzele, indiferent cat de urduroase sunt. Intr-o zi cu ploaie statea pe trepte, cu matzul cel bolnav si soios in bratze. Am coborat cu Daria, ea avea in brate un tigru de plus, cu care doarme. I l-a cerut Dariei, pitica i l-a dat fara probleme. Ei, am vazut faza, am tacut, dar cand am revenit in casa, tigrul a aterizat drept in masina de spalat.

Sa ma scuze copila aia, da' cu de-astea nu-s de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Selene, eu te inteleg, pe bune.
Animalele proprii sunt absolut alt soi decat cele pe care nu le cunosc deci nu socializam asa la intamplare nici noi (bine, eu deloc ca imi e teama :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

Mergi la inceput

ina, io recunosc ca am fost maniaca (,) cu ordinea si curatenia si ca mi-a luat destul timp sa reduc mania asta. Cine m-a citit in trecut, stie la ce ma refer. Acu' nu mai sunt chiar asa, ca n-are rost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Selene, eu te inteleg, pe bune.
Animalele proprii sunt absolut alt soi decat cele pe care nu le cunosc deci nu socializam asa la intamplare nici noi (bine, eu deloc ca imi e teama :-)

_

Da, si zice copila asta catre mine:

- Pisicile dvs. sunt sanatoase, le-ati dus la veterinar?
- Da, altfel cum sa le tin in casa?
- Pai si de ce nu-l duceti si pe asta micu'?

Nu e prima data cand se "infige" asa. Pana acum, n-am zis nimic, acum i-am spus ca, daca e dispusa sa isi sacrifice alocatia, i-l duc, cum sa nu. Da' altfel nu, ca la mine nu ploua cu bani.

Mergi la inceput

si eu am dus un matz la vet si dupa aia m-am spalat cu toate sampoanele din casa si perii si ce-am mai nimerit, asa ca te inteleg. tot asa, ii curgeau ochii, nasul, etc.

referitor la fatuca iubitoare de animale, poate sa duca si ea pisoiul. iubirea fata de animale nu se reduce doar la strans in brate si impins pe altii sa faca cheltuieli materiale.

peste vreo 15 ani parca o vad fara nici un picior de animal prin casa dar dand de zor share pe FB la chestii cu "adoptati, infiati, ajutati"

Mergi la inceput