Ghiocei de Martie-Aprilie2009**434**
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
Stiu ca blogul e simplut spre simplissim, dar e un inceput. Cine mai vrea sa-l administreze, PM cu un ID de google.
As vrea ca maine sa mai adaug continut - poveste, istoricul diagnosticului, istoricul tratamentului etc.
pisigri spune:
Buna dimineata !
La 10 ma inscriu si eu pt rugaciunea colectiva.
ANUNT
Pe 11 august venim toti 3 la Bucuresti ca sa se duca barbatu' la meci Dinamo-Barcelona. Pe 12 plecam spre mare. Nu stiu unde o sa stam, tragem speranta la ceva cazare in zona Arenei Nationale, nu de alta, da' cam am o idee cum se va circula in ziua aia, mai ales pe la 11 seara cind se termina meciul.....
P.S. La vremea aia tocmai vom fi aflat sexul lui bebe2
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+
Ilinca_M. spune:
Ioi, ioi, de-o ora imi tot suna telefonul...amn ceva candidati la bere!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Adica la mine
e o propunere
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri tragem speranta la ceva cazare in zona Arenei Nationale |
Monnvas spune:
le-am micsorat prea tare. las' ca le pun si la rezolutie buna.
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Monn, eu nu pot vedea scrisorile medicale pe blog. Keutu cheliutu |
olishka spune:
Salutare!!!
Felicitari Mada pentru bebelache Acelasi DPN l-am avut si eu cu Leon si s-a nascut chiar pe 19 feb
Sunt si eu cu gandul la Iulia si Cami, toata ziua numai la ele ma gandesc. Doamne ajuta sa se termine cat mai repede acest calvar. Luni o sa depun si eu ceva banuti si sper sa ajung astazi sa ma intalnesc cu Monn sa-i dau cate ceva pt bazar.
Pisik va asteptam pe la noi cu drag, cand vreti sa veniti
Chato esti bellissima Pogo e tare dulce
Novus ma bucur ca sunteti bine
Imi pare rau ca am ratat rugaciunea de dimineata. O sa incerc sa ma mobilizez pe data viitoare.