FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

raspund si eu pe fuga inainte sa adorm
echinox perioada de "protejat" e dupa ce recoltezi secretiile ca sa fii sigura ca nu te pricopsesti cu ceva dupa.
prima monitorizare e de regula cu alt dr, si eu am facut cu dr Gache de data asta.
arabika cred ca detii recordul de tinerete, eu am varsta ta in oglida asa ca nu te lua dupa rezultatele mele.
multa bafta fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

arabika, sa stii ca eu am reusit la primul Fiv facut cu dr Albu. Este foarte important sa faci asa cum iti spune el. Dupa ET eu am stat mai mult in pat cele 12 zile pana am facut testul. Asta nu e o regula, asa am facut eu si alte 2 prietene care au facut Fiv odata cu mine si am reusit toate (una are chiar gemeni).
Mult succes!!!!!!
Liza iti tin pumnii ptr un beta mareeeee!!!!!!!
9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

Annika,ti-a dat dr albu sa iei aspenter?ca eu l-am intrebat si mi-a zis-fara aspenter!si eu am 2 mutatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

ziua 12 - beta pozitiv, dar cam mic - 46. m-a sunat vaduva dimineata, eu inca nu ma uitasem pe net la rezultat, era sa lesin in masina cand am vazut cine ma suna... a zis ca e micuta valoarea, dar sa mai repet peste o saptamana sau macar pana luni sa mai astept. bineinteles ca o sa ma duc luni. tineti-mi pumnii sa creasca...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

liza pai cum sa fie rezultat mic? e un rezultat frumos pentru ziua 12. Este rezultat pentru un bebe puternic, prins bine de uterul tau. Esti gravida! daca ai facut ieri beta, testeaza-l maine, sa vezi cum se dubleaza. Beta se testeaza, de obicei, la 2 zile. Nu sta pana luni, ca sigur te urci pe pereti in weekend.
Inca odata: Felicitari, graviduto!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

annika daca ai facut o singura data analizele pentru trombofilie, nu le mai repeti, ca mutatiile sunt genetice, deci, le ai "pe viata". E ca la RH si grup sangvin - le faci o singura data, nu le repeti.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Multumesc, Aristica, eu doar am reprodus ce mi-a zis Lucia . ea mi-a zis ca e mic, dar pozitiv si sa testez luni... vad maine in ce dispozitie mai sunt, oricum n-am ce-i face, daca e sa fie, o sa fie bine.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

liza da' cum altfel sa fie, decat bine? Am inceput aceasta zi frumos, apoi, am primit o veste care m-a intristat foarte tare, apoi am citit rezultatul tau si zaresc iar soarele. Sti de ce-mi amintesti? De sotia unui angajat de-al sotului meu, acum 3 ani. Oamenii astia incercau de 5 ani sa faca un copil. Dupa operatii pe ovare si trompe, urmaresc oamenii ovulatia si presteaza. In ziua 9 de la ovulatie, ea face un beta. Era 36. Il repeta la 2 zile. Era in jur de 80. Si nu-l mai repeta. Se duce direct la eco, cand era prin saptamana 9. Avea gemeni.
Beta al tau nu e mic. E minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

liza,felicitari! sa fie bine in continuare!repeta beta la 48 de ore.trebuie sa se dubleze.succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

liza sa creasca mare si frumos beta ala al tau si sa il vezi la gradinita Cum ti-a zis si ari, repeta la 48 de ore sa vezi daca se dubleaza.

Mergi la inceput