Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (71)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

catalina, ma bucur pt voi. Chiar ma gandeam la tine, oare ce mai faceti. Multa sanatate

Brigit, am facut rost de injectii. Nu le-am gasit la Dona dar nici nu primeau comenzi. A apelat lucian la o cunostinta, agent vanzari sau ceva, si m-a rezolvat. In seara asta fac prima injectie si maine dimineata a2a. Am refacut analizele la urina, dar nu si de sange caci ma trezesc dimineata pe la 5-6 si nu rezist nemancata pana la 8. Incerc si maine dimineata poate poate ma trezesc mai tarziu.

anna, cum e in concediu? Cum se omporta copiii?

+ 29 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Catalina, ma bucur mult ca ai scris si ca piticii merg bine, abia astept sa ne spui ca ii iei acasa!

Anne, ai grija cu injectiile sa nu mananci sarat, ca poate aparea retentia de apa si te umfli. Eu mi-am propus vreo 3 zile sa nu mananc sarat.

Eu sunt exact invers ca tine -mi-am facut analizele de sange si trebuia sa colectez sumarul de urina, insa am avut o noapte in care am bagat ture la wc si nu aveam cele 4 ore necesare pt colectare, a ramas pe alta data

In ultimele 2 sapt am pus cate un kg pe saptamana


Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza. Eu m-am trezit la 4 si nu am mai adormit.Vreiam sa va pregatesc micul dejun dar nu a mers internetul.

Ce nu as da sa iau si eu 1 kg pe sapt. Observ ca pe timpul noptii, cand ma trezesc sa ma duc a baie, am mainile asa umflate ca nici nu pot prinde clanta usii. Dimineata insa, se desumfla si nu vad sa ma creada cineva ca noaptea sunt ca niste lopeti. M-a controlat dna dr de edeme la picioare si a zis ca inca nu au aparut.
Am vazut pozele de la botez Eu evit sa stau in fund iar pozele cu mine tolanita pe scaun arata oribiiil. Zici ca sunt o placinta, ma revars toata, sanii stau aproape subbrat ...zici ca ajung la omoplati Cand stau in picioare se vede fundul care are aceleasi dimensiuni ca si burta si pulsez cu 2 butuci pe post de picioare Sunt cea mai sexy

Ce program aveti azi?

+ 29 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anna, multumesc pentru info ! am trecut in agenda numele

Catalina, ma bucur ca sunt bine bebelusii, si cresc si nu in multa vreme vor veni pe rand acasa !

Anne, Brigit, voi vorbiti de kg ... eu le astept pe ale mele ca se pare ca am slabit de ceva vreme, ca burta creste, dar cantarul ba, ba chiar si chilotii nu ma mai strang, deci am dat jos de pe fund
Cand ar trebui sa inceapa cresterea aia brusca de burta si greutate ? aia de se poate lasa cu vergeturi ? eu am azi 21s

Anne, trebuie sa te iubesti asa cum esti, pentru ca ii iubesti si pe cei mici si au nevoie de tine optimista ! Astea cu kg, apa, etc, vor trece !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza!

Am reusit performanta de a face din noapte zi si viceversa. Pana la 5 nu am lipit geana pe geana, si apoi am dormitat toata ziua cu pauze. Noric ca a inceput olimpiada, am si eu la ce sa ma uit in noptile fara somn.

Ralu, eu la 21 s eram in plina expansiune, aveam vreo7- 8 kile in plus, cam asa. Cred ca tine si de metabolism, si de activitatea fizica -eu chiar am activitate fizica 0, si rezistenta tot 0. De mancat nu mananc mult dar cred ca asimilez diferit.
Nu iti face probleme, bebeii iau oricum de la tine ce le trebuie. Tu vittamine iei?

Anne, si eu cand ma vad in poze sunt f critica. Ei, acuma asta este, nu o sa avem noi poze reusite din sarcina, important e sa avem copii sanatosi, ca frumosi sigur vor fi.

Eu nu prea pot bea apa....fetita sta sus, pe stomac, beau un pahar si apoi am reflux...

Program de weekend : sa profit nitel de sot sa mai vorbim si noi ( doar nu credeati altceva) , sa vedem cum facem cu achizitiile pt camera bebeilor.



Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaSgemeni spune:

Bine v-am gasit, mamici si burtici!
V-am citit pe indelete timp de 2 zile si ma bucur ca sunteti asa prezente :D
Tocmai am depasit S30 cu o zi si am 2 berbecuti (baiat si fata) care s-au inscris la jocurile olimpice dupa cum se misca :)

Azi a fost zi de mici cumparaturi pentru ei si pentru mine, in ritm de pensionara. Dar tot azi, de vreo ora ma incearca o durere ca o intepatura continua la baza abdomenului, doar in dreapta. La fel, spatele nu ma prea lasa - dar tot in dreapta coloanei, jos.

Nu am mai avut asa dureri pana acum si incerc sa imi dau seama daca e vreo alarmasau daca de prin saptamana asta e ceva normal. Va tare multumesc de raspuns!

Felicitari mamicilor si un gand bun de sarcina usoara purtatoarelor de sufletele!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Eu fac eforturi sustinute sa rezist cat mai mult in seara asta ca maine sa ma trezesc cat mai tarziu si sa ma duc sa=mi fac analizzele. E 9.30 si eu trag de mine Nici inainte nu doboram vre-un record cu nopti pierdute, dar nici la ora 9 nu eram zombi.

Ralu, ce faci? Cum te simti? Maine ma uit pe agenda sa0ti spun exact in ce ritm cresteam eu in sapt 21. Acum am 117 cm in talie si am plecat cred de la 80=85 cm.

Brigit, si eu am o sesiune de discutii cu lucian dar pe seama babysitter-ului: aducem, nu aducem, de cand aducem etc. Tu ce mai ai de cumparat pt bb?

IOana, nu stiu ce sa-ti spun despre dureri. Eu am zile cand am dureri joase...undeva deasupra liniei pubiene, nu foarte puternice dar constante. Nu sunt contractii dar imi imaginez ca dimensiunile burtii incep sa-si spuna cuvantul, motiv pt care iau au magneziu si duphaston pt relaxarea uterului. Dupa 3 zile vad ca nu mai am dureri.

Credeti ca e posibil ca un bb sa loveasca ficatul? Si daca da, voi ce simtiti? Eu cred ca am avut azi un astfel de moment de dureri (ca o intepatura puternica) dar care s-a diminuat cand mi-am schimbat pozitia. Initial am crezut ca e de la toate medicamentele pe care le-am luat zilele astea mai ales ca ficatul meu nu e in cea mai buna forma, dar apoi mi0am adus aminte de povesti care spun ca bb pot atinge ficatul, coastele etc. Sa fie oare un mit sau chiar e posibil?

+ 29 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Balanta, din suflet ma bucur pentru voi!!!
Sa dea D-zeu sa fie sanatosi si norocosi minunatii tai baieti!
Ai mei deja au facut 1 an pe 18 iulie... Asa ca timpul trece atat de greu uneori, insa totodata prea repede si minunat deopotriva... Saptamana trecuta am fost la mare la Mamaia in concediu in formula imbunatatita de 5 membri...prima vacanta in 5... Mai provocator, dar de neuitat! Sa-i vezi cum porneau in 4 labe amenintator spre mare... Iar eu bronzata doar pe-o parte... ca stateam de straja!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Yasmi, nastere usoara, copilasi sanatosi si refacere rapida!!!!
Te asteptam sa ne dai vestile bune!!!!





Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

yasmi maine te duci la spital? Iti dorim multa sanatate, tie si bbilor tai

+ 29 Tudor si Stefan

Mergi la inceput