Ce ghiozdane recomandati?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca 1 kg are ghiozdanul gol si mai punem 5 carti si 5 caiete, blocul de desen si acuarelele sau poate adidasii pt sport, penarul cu culori, carioce si ce-o mai fi, gustarea si sticla cu apa...cate kilograme ies?
Am zis 5 carti si 5 caiete pt ca zilnic vor avea mate si romana (la fiecare au cartea, culegerea, caietul auxiliar si caietul obisnuit) si inca o materie (cunoastere, engleza, religie care poate fi cu carte+caiet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Are in jur de 5 pana la 7 kg(prin cls IV-V)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

http://www.profioffice.ro/Articole-scolare/Genti-rucsaci-ghiozdane-serviete/Ghiozdane
anul asta am gasit site-ul
noi avem modelul clasic care nu se mai fabrica, eu recomand doar sa luati o culoare mai anti-jeg, orice ati lua. avem cel de rezerva care e un model compact, pe roz. la penar tot asa, herlitz am luat, 1 fermoar si se deschide in 4. inafara ca e murdar, functioneaza perfect. idem pt stilouri, tot cu herlitz votez

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Ai avut cumva din seria Compact & Mini -pe mine ma tenteaza unul din seria veche , ca seria noua Flexi Plus e dubla ca pret si pentru mine cel mai important e sa fie cu Hot Wheels - ca dimensiuni vad ca sunt tot pe acolo dar ma interesa calitatea.

Ar mai fi o intrebare sunt buni sacii aia pentru echipamentul sportiv si la ce foloseste "necessaire triunghiular" ???

eu nimerisem o reducere la cel classic pt ca nu se fabrica, indistructibil si fiind de o culoare movalie nuanta inchisa l-am spalat acum la final sa vad ce pateste

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dory232002

Buna ziua tuturor.
Sunt mamica unei fetite care din septembrie va incepe clasa I.
Suntem in cautare de ghiozdan si va-s ruga sa-mi spuneti si mie ce fel de ghiozdane au copii vostri si sa-mi impartasiti din experientele voastre sa ma pot ghida pentru achizitionarea unui ghiozdan foarte bun pentru copil.
Va multumesc.

Eu ii cumparasem fetitei mele, care tocmai a terminat clasa I, un ghiozdan obisnuit, insa ma durea spatele, la cat de greu era... Asa ca i-am cumparat un troler. Este mult mai usor de tarat, decat de carat in spate. Nici nu ai idee cat de greu poate fi un ghiozdan in clasa I : fiecare materie are 2 sau 3 manuale + 2 caiete.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui Dory232002

Buna ziua tuturor.
Sunt mamica unei fetite care din septembrie va incepe clasa I.
Suntem in cautare de ghiozdan si va-s ruga sa-mi spuneti si mie ce fel de ghiozdane au copii vostri si sa-mi impartasiti din experientele voastre sa ma pot ghida pentru achizitionarea unui ghiozdan foarte bun pentru copil.
Va multumesc.

Eu ii cumparasem fetitei mele, care tocmai a terminat clasa I, un ghiozdan obisnuit, insa ma durea spatele, la cat de greu era... Asa ca i-am cumparat un troler. Este mult mai usor de tarat, decat de carat in spate. Nici nu ai idee cat de greu poate fi un ghiozdan in clasa I : fiecare materie are 2 sau 3 manuale + 2 caiete.

allinta

Am scris pe pag 2 parerea mea. Revin cu o parte!

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004
[...] cele troler iar nu-s ok pt ca conduc la o postura "stramba" a corpului. Va fi tras cu o singura mana si atunci corpul va fi inclinat intr-o parte. Stim cu totii ca va fi folosita preponderent o mana, aceeasi, si in timp nu-i ok.[...]

Mergi la inceput

Trolerul il trag eu.
Nu mi-as lasa copilul sa se lupte cu asemenea greutate.

allinta

Mergi la inceput

Dl. Prof. Univ. Dr. Mihai Jianu, medic primar Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, Doctor în stiinte Medicale, Sef sectie Ortopedie si Traumatologie Pediatrica Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu spune intr-o emisiune TV "E de preferat un ghiozdanel de spate, unde greutatea se repartizeaza in mod egal si nu atarnat pe o singura mina".

http://stirileprotv.ro/backtoschool/ghiozdanul-esential-pentru-sanatatea-copilului-tau-afla-ce-model-trebuie-sa-cumperi.html

" Nici trollerele nu sunt foarte bune pentru copii, acestia nestiind sa le foloseasca in mod corect. Ei au tendinta sa se intoarca in spate, spre ghiozdanul pe care il trag, astfel incat coloana sta mult timp intr-o pozitie nefireasca. Este preferabil ca un ghiozdan tip troller sa fie impins, nu tras.
Medicii precizeaza ca un bagaj mai greu de 2 kilograme poate deforma coloana si poate provoca dureri mari de spate.
Greutatea ideala a unui ghiozdan nu trebuie sa depaseasca 10% din greutatea copilului."

Si logic deja ... fiecare face cum crede/stie ca-i cel mai bine pentru copilul lui

Mergi la inceput

Citat:

Trolerul il trag eu.

allinta

O duci si o iei din clasa??? pana la banca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Baiatul meu are un ghiozdan de la Hama Step by Step www.hama.de%2F00024317%2Fstep-by-step-black-spider-touch-schoolbag-set-5-parts&h=UAQGbj84SAQGKollSxh2Pnw6EQMKbabpjxLWKPiuFbu0z5A, l-a folosit zi de zi timp de 3 ani si inca arata f bine! Pentru clasa a 4-a are insa unul nou, asa: http://www.ebay.de/itm/Scout-EINSER-Maxi-Schulranzen-NEU-SKATER-4tlg-Set-HandlerGarantie-Ranzen-grun-/170866229133

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:

Trolerul il trag eu.

allinta

O duci si o iei din clasa??? pana la banca?

Da.

allinta

Mergi la inceput