Ce ghiozdane recomandati?
Raspunsuri - Pagina 6
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya In Bucuresti, in scoala primara, copiii nu prea merg singuri la - de la scoala si pt ca au foarte multe de carat in ghiozdan si acesta devine ff greu parintii, bunicii cara ghiozdanul. Eventual, la pranz ii ia la after cu masina - si atunci il duc in mana. In realitate, ghiozdanul va sta pe jos sau va fi dus in mana mai mult decat in spate. Anya |
Si noi l-am dus/adus de la scoala in fiecare zi. Pana la poarta il ducem noi parintii apoi il punem pe spatele copilului.
Nu am vazut multi copii cu ghiozdanele in mana. Majoritatea le poarta pe spate.
szivarvany spune:
La noi ceietele se impart intre dadaca si fi`mea care tine mortis sa-si duca in spate ghiozdanul.
Cand o duc eu, eu ii duc tot ghiozdanul :D
Sunt frumoase modelele 4you, bine de retinut pt clasa a 5-a :-)
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
arturicii spune:
Servus,
era vorba de www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/07/DSCN9938.jpg" target="_blank">aceste www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/07/DSCN9939.jpg" target="_blank">ghiozdane
lavi02 spune:
Fetita mea si-a dus mereu singura ghiozdanul. Si eu mi-am dus singura ghiozdanul din clasa I si eram si slabuta.
Vad cate o bunicuta pe strada vai mama ei, de abia merge, cara si ghiozdanul si cate o plasa de cumparaturi in timp ce nepotelul zburataceste prin jurul ei...
szivarvany spune:
(Pe vremea mea aveam 2 manuale in clasa I si 4 caiete. Fi`mea avea 4 manuale, 4 auxiliare, 4 caiete, in unele zile echipamentul de sport si se aduna si ghiozdanul e foarte greu. )
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
gabitza2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany http://www.profioffice.ro/Articole-scolare/Genti-rucsaci-ghiozdane-serviete/Ghiozdane anul asta am gasit site-ul noi avem modelul clasic care nu se mai fabrica, eu recomand doar sa luati o culoare mai anti-jeg, orice ati lua. avem cel de rezerva care e un model compact, pe roz. la penar tot asa, herlitz am luat, 1 fermoar si se deschide in 4. inafara ca e murdar, functioneaza perfect. idem pt stilouri, tot cu herlitz votez _ Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. |
Ai avut cumva din seria Compact & Mini -pe mine ma tenteaza unul din seria veche , ca seria noua Flexi Plus e dubla ca pret si pentru mine cel mai important e sa fie cu Hot Wheels - ca dimensiuni vad ca sunt tot pe acolo dar ma interesa calitatea.
Ar mai fi o intrebare sunt buni sacii aia pentru echipamentul sportiv si la ce foloseste "necessaire triunghiular" ???
gabitza2005 spune:
am uitat sa zic daca cel din seria veche are 850 grame cel din seria noua Flexi are 1100 grame ( pe site-ul Herlitz) -oare nu e importanta si greutatea propie a ghiozdanului???
theo_2004 spune:
Nu am gasit articolul unde am citit ca greutatea ghiozdanelor carate de copii NU trebuie sa depaseasca 10% din greutatea corpului. Pt perioade scurte (10 - 15 minute dar nu frecvent) este acceptat si un procent de 15 - 17% din greutatea corpului copilului.