Ce ghiozdane recomandati?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Aprox. 200 de euro Ghiozdan Ergobag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

J.D. daca tot ai vrut sa dezaprobi un mesaj al meu logic era sa-l dezaprobi pe ultimul (anterior acestuia), nicidecum un mesaj in care ... dar, ma rog, fiecare cum, cat poate!

Chiar nu ma intereseaza ce ghiozdane cumpara/folosesc altii. Eu am avut o informatie si am impartasit-o. Nu am emis judecati de valoare gen "cel mai bun este X" cum ai facut tu. Am scris doar ce stiu eu ca se recomanda. Ce te-o fi deranjat asa tare? Am dat link-uri la modele si teste ... cine vrea le citeste, cine nu, nu.

O zi buna tuturor!
Si alegeri (in orice domeniu) documentate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

chiar sunt exagerat de scumpe cele ergobag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

Ioana uite am googalit ...
http://www.google.ro/search?hl=ro&cp=20&gs_id=26&xhr=t&q=ghiozdane+scolare+samsonite&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1120&bih=498&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=jAL0T_GgHsmn4gSzgPGEBw

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahatma Gandhi

nu e printre ele modelul de care zic; le fac diseara o poza si iti arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Deci aici Scout sunt cele mai cunoscute, totusi mi-a placut mai bine impartirea compartimentelor inauntru, sunt mai multe la School Mood, apoi buzunarele de pe parti au gauri sa curga apa, in caz ca curge sticla sau termosul cu apa, si au spatele mai bine realizat si pica mai bine pe umeri in cazul nostru,

Un set de la Scout incepe de pe la 120 EUR model vechi si pana la 180 EUR model nou. pe School Mood am dat tot cam asa, 180; Magnus are si bicicleta tot de la School Mood.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Da,asa e,cred ca cei mai multi au de la Scout.Sincer,fiica-mea a purtat 4 ani un model de la Scout si am fost ff multumita,s-a mai murdarit putin desi l.am curatat constant dar in rest,arata impecabil dupa 4 ani...Da,atunci a fost un model nou si am dat 160 euro cu un penar mic (am luat apoi altul)si un sac de sport.Geanta Scout pt sport,husa de ploaie si un alt penar cu 3 compartimente am cumparat separat.

Deci eu recomand ghiozdanele Scout,in general,au rezultate f bune la teste .

Alina, spune-mi, te rog, ce marca de ghiozdan ati luat pentru gimnaziu?

on topic: Si eu recomand Scout.

Cristina,sorry,acum m-am uitat la subiect .
I-am luat deja de vreo luna unul de la "4you":
http://www.rucksackversand.de/Shopping.html?ADDEBTDI+0+BHC=CEDDDE+0+&url=4you-happy.html&RV=senhr6muv4uo91vd2lttq7ak62vu3lk6

Modelul este ca primul,cel clasic,tot albastru dar cu alte motive,cu portative muzicale si note...singura si l-a ales de pe net,eu l-am comandat.Mi-a zis din start cum vrea,sa fie musai de la 4you si mi-a usurat mie munca de cautare si informare .Oricum e mai bine asa,ghiozdanul mi se pare f fain,bine gindit,bine compartimentat,cu intaritori si daca si l-a ales ea,stiu ca il va purta cu placere...

Anya,ghiozdanele de la Scout nu sunt kitchoase,cu paiete,culori stridente,lameuri,printesele,Barbie-uri,chestii lucioase,etc ,sunt cu motive gen animale,avioane,masini,sporturi si sportivi,etc si tin in timp,nu se demodeaza.Acum vis-a-vis de preturi,nu stiu ce sa zic,nu mi-am crescut copilasii in Ro si chiar nu stiu ce marfa se gaseste,raport calitate pret asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea de ghiozdanele din supermarketuri.Insa am observat ca nu degeaba se cer in scoala culori si creioane Faber Castel,acuarele si creioane cerate de la Pelycan si alte firme renumite,sunt mai scumpe dar calitatea e net superioara culorilor si creioanelor de supermarket.

Ghiozdande de calitate buna sunt si cele de la "DerDieDas".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

N-am acuzat ghiozdanele Scout ca ar fi kichioase. Ma gandeam ca peste cativa ani nu vor vrea sa defileze cu masinute sau avioane pe ghiozdan. Eu am baiatul mai mare acum intr-a 4-a si nu ar mai accepta astfel de ghiozdane. Ma uit si la tricouri...are doua tricouri cu "mutunachi" - unul cu Angry birds si unul cu Garfild. In rest ar umbla deja cu cranii si scheleti... (i-am luat un maieu si niste chiloti cu cranii, dar atat). La fete nu ma pricep, dar presupun ca evolutia catre moda e chiar mai accentuata. Acesta e motivul pt care ziceam ca nu merita investit prea mult in ceva care sa tina o viata dar sa vrea sa-l poarte doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumesc, Alina. E f. frumos, o sa ma uit si la motive pt. baieti.

Ce sa zic, eu am stiut de la bun inceput ca iau ghiozdan Scout doar pentru scoala primara si ca apoi trebuie altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Multumesc, Alina. E f. frumos, o sa ma uit si la motive pt. baieti.

Ce sa zic, eu am stiut de la bun inceput ca iau ghiozdan Scout doar pentru scoala primara si ca apoi trebuie altceva.

Cristina,cu placere .

Da,si eu la fel.Si cred ca majoritatea colegilor au purtat cei 4 ani acelasi ghiozdan si cei mai multi au avut Scout cum si cei mai multi dintre cei de gimnaziu au 4you .Cred ca 80% din cei pe care ii vad dimineata au acelasi model doar ca diverse printuri,sunt f multe pt toate gusturile.
Unii mai au si de la Dakine dar in general copii mai mari (sa zic de la clasa 6-7 in sus),alea nu au intarituri,la cite carti si caiete au,se cocoseaza de spate.In plus,la cele Dakine pt baieti am vazut ca au loc pt placa (sper ca asa se numeste placa aceea cu roti pe care se dau baietii)sau waveboard,unii si le iau cu ei,nu stiu pe unde le folosesc ...

Sigur,mai sunt cele trip troller dar la noi nu-s practice,are de urcat/coborit scari la metrou si i-ar fi greu sa il care.In plus,trotuarul spre gimnaziu nu e prea lat.
Am inceput sa facem drumuri spre gimnaziu sa experimentam de cit timp e nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Bucuresti, in scoala primara, copiii nu prea merg singuri la - de la scoala si pt ca au foarte multe de carat in ghiozdan si acesta devine ff greu parintii, bunicii cara ghiozdanul. Eventual, la pranz ii ia la after cu masina - si atunci il duc in mana. In realitate, ghiozdanul va sta pe jos sau va fi dus in mana mai mult decat in spate.

Mergi la inceput