Ce ghiozdane recomandati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Noi l-am luat din Viena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Deci aici Scout sunt cele mai cunoscute, totusi mi-a placut mai bine impartirea compartimentelor inauntru, sunt mai multe la School Mood, apoi buzunarele de pe parti au gauri sa curga apa, in caz ca curge sticla sau termosul cu apa, si au spatele mai bine realizat si pica mai bine pe umeri in cazul nostru,

Un set de la Scout incepe de pe la 120 EUR model vechi si pana la 180 EUR model nou. pe School Mood am dat tot cam asa, 180; Magnus are si bicicleta tot de la School Mood.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Da,asa e,cred ca cei mai multi au de la Scout.Sincer,fiica-mea a purtat 4 ani un model de la Scout si am fost ff multumita,s-a mai murdarit putin desi l.am curatat constant dar in rest,arata impecabil dupa 4 ani...Da,atunci a fost un model nou si am dat 160 euro cu un penar mic (am luat apoi altul)si un sac de sport.Geanta Scout pt sport,husa de ploaie si un alt penar cu 3 compartimente am cumparat separat.

Deci eu recomand ghiozdanele Scout,in general,au rezultate f bune la teste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Deci aici Scout sunt cele mai cunoscute, totusi mi-a placut mai bine impartirea compartimentelor inauntru, sunt mai multe la School Mood, apoi buzunarele de pe parti au gauri sa curga apa, in caz ca curge sticla sau termosul cu apa, si au spatele mai bine realizat si pica mai bine pe umeri in cazul nostru,

Un set de la Scout incepe de pe la 120 EUR model vechi si pana la 180 EUR model nou. pe School Mood am dat tot cam asa, 180; Magnus are si bicicleta tot de la School Mood.

Da,asa e,cred ca cei mai multi au de la Scout.Sincer,fiica-mea a purtat 4 ani un model de la Scout si am fost ff multumita,s-a mai murdarit putin desi l.am curatat constant dar in rest,arata impecabil dupa 4 ani...Da,atunci a fost un model nou si am dat 160 euro cu un penar mic (am luat apoi altul)si un sac de sport.Geanta Scout pt sport,husa de ploaie si un alt penar cu 3 compartimente am cumparat separat.

Deci eu recomand ghiozdanele Scout,in general,au rezultate f bune la teste .

Alina,mami de 2 copii minunati

Alina, spune-mi, te rog, ce marca de ghiozdan ati luat pentru gimnaziu?

on topic: Si eu recomand Scout.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu zic ca n-o fi bun, dar 5 milioane pe un ghiozdan? Cu 2 milioane luati ghiozdane f bune in hipermarketuri, dar nu acum ci dupa 20 august. Poate sa fie cat de rezistent, dupa 1-2 ani poate vor si altceva. Daca in clasa 1 Winnie sau Barbie sunt preferatele, in clasa a 4-a nu mai sunt personajele cu care sa defileze pe ghiozdan...
Pentru ca baiatul meu are multe activitati are si mai multe ghiozdane/rucsaci. A utilizat in parale troler-ul in zilele frumoase si ghiozdanul de spate in cele cu zapada/ploaie, rucsaci tip sport cand s-a dul la engleza sau activitati sportive. A fost intotdeauna mare si puternic pentru varsta lui dar isi cara ghiozdanul permanent doar din clasa a 3-a. Umplute cu tot ce le trebuie pentru o zi de scoala devin ingrozitor de grele, asa ca le veti cara voi. Musai sa aiba si maner de carat in mana pt ca ma indoiesc ca le veti cara in spate . In plus, la scoala bancile nu mai sunt ca pe vremea noastra (sau cel putin in scoala copilului meu). Ghiozdanul nu se mai pune in banca pt ca nu mai are loc, asa ca este tinut pe jos. Asta inseamna ca trebuie sa aiba o baza pe care sa stea si sa va asteptati sa primeasca suturi (chiar si din greseala). Unele banci au pe exterior o agatatoare pt manerul de la ghiozdan/rucsac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
[...] dar 5 milioane pe un ghiozdan? Cu 2 milioane luati ghiozdane f bune in hipermarketuri, dar nu acum ci dupa 20 august.[...]

500 ron este un set cu penar echipat cu creioane colorate de 2 dimensiuni, triunghiulare si alte chestii marunte de f buna calitate care au rezistat 1 an scolar (in cazul nostru) si desi au fost intens folosite nu-s la jumatate inca, cu geanta pt echipament sportiv si portmone ... za

uite, pt fetite scout mega 250 ron!!! http://www.erfi.ro/ghiozdan-mega-lagune.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da, setul Scout asa la reducere e foarte,foarte,foarte ok !
pacat ca nu am buget ca sigur as lua si eu .

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si noi Scout.
Dupa cativa ani si f rare spalari arata impecabil.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Theo, cred ca nu stii despre ce rucsacuri vorbesc. Altfel nu ai mai face asemenea comentarii. Au 2 curele separate, una pe piept si una pe sold. eu l/am purtat fara curele si nu mi/a cazut de pe umeri in cei 16 ani de scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi J.D.,

Mai e un model nou aici de ghioznare asa mai ergonomice cum se pare ca iti plac tie, dar nu reusesc sa se impuna mai mult ca si SCOUT.... Ergobags se numesc, mi-au placut si alea.

Aici mai multe explicatii.. Cica se maleaza pe copil mai bine decat cele tari.

http://www.ergobag.de/fileadmin/user_upload/English/PDF/ergobag_english_web.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

In penarele de la Scout si la mine la School Mood sunt creioane de calitate de la Faber Castell care costa cam 10 EUR cutie de 12 grosime normale, adevarat ca si cu grip si 20 eur cutie de 12 grosime jumbo tot cu grip.

Mergi la inceput